ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

HLASUJTE: Súhlasíte s používaním preukázateľných klamstiev v predvolebnej kampani?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

 

 

[democracy id=“11″]

 

 


 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Načo sa zaoberať takými hlúposťami ? Je to tak ako povedal J.V. Stalin :
    „Voľby nevyhrá ten,kto bol zvolený,ale ten kto spočítava volebné lístky „

  2. Hupaci konik ma nejake IQ. Trojchuj ziadne. Zastupcovia Mensy ho chceli zmerat, ale marne. Do minusu sa to neda. Ale vraj to zdedil po debilnych trixujpredkoch.

  3. Pre Logik 21. októbra 2022, 21:44

    Nejde o to či to vieš preukázať alebo dokázať. Otázka znela či s používaním preukázateľných klamstiev súhlasíš. Kto normálny by s tým súhlasil? Otázka ako z uhorkovej sezóny, článok nasilu.

  4. Asi dobre si vedel v škole opisovať, keď aj tu používaš v komentári výrok, ktorý tu už bol – Stalinov výrok.

  5. Je to taká propaganga Goebelovského typu, teraz to frčí … ďaľší článok bude na to nalinkovaný s tvrdeniami, ktoré budú obalené nekonečnými blábolmi a bude tam napadnutý kandidát, ktorý sa autorovi nepáči, do volieb už nikto tie sračky „nezmyje“ … jednoduché, účinné leda tak pre prvoky

  6. Ešte ani nevyšiel článok a už sa boja a popredu komentujú 😄😄😄. Ver tomu, že keď Majko niečo napíše, tak to vie aj dokázať ty prvok. Nikto nebude napadnutý, len treba poukázať na to, keď niekto vedome ojebáva a ľudia mu to žerú. Zmyť sa to teda nedá 😁.

  7. dostal som do schranky Kurbelov letak. to sa do tejto temy naramne hodi. Hned ako Majko zverejny clanocek, ktory ma nasledovat po tejto ankete pekne ukazem tie blaboli, ktorymi nas chce Kurbel opit aj s podrobnym vysvetlenim. Uz sa nato tesim :). Majko toto ti nevyslo, toto bude strela do vlastnej nohy ako sa hovori :D.

  8. seredan – bojíš, bojíš? Aj Seredsity sme dostali do schránky, k týmto blábolom sa nevyjadríš? Či to by sme sa len nasmiali, že?

  9. Som rad, ze staci tak malo, aby sa presne identifikovali ti, ktori sa boja pravdy. Lebo klamu a oni to vedia.

    Gratulujem a pripominam – Pravda je jednoducha, to lzi su zlozite.

    A preto ta strela do vlastnej nohy uz trafila – klamarov.

  10. Pán Majko teraz to je geniálne.Vy ste im dal priestor na ukázanie čo sú zač svoloč jedna vedená Tomčánym.Je dobre že sa primátor identifikoval s Jankulárom.Uškodil mu aj ostatným a oni ani nevedia že sú použitý na primátorove cieľe.Klamú rovnako ako klamal primátor.Myslíte si že primátor drží ja vajcia tých ľudí a musia to znášať?

  11. a coho by som sa mal akoze bat? Teraz som sa s chuti zasmial. Je zaujimave kolko je tu trolov v diskusii. Ak nie si volic Kurbela si automaticky volic Jankulara a Tomcanyho poskok. Toto je logika zaostalych ludi. Prekvapko, nejdem volit Jankulara. Tak co teraz spravite, Co mi napises mily anonym, co budem teraz ked nie som Jankularovec? Daj daku perlicku aj s Majkom. Majko je tak zaslepeny nenavistou ze nevie triezvo uvazovat. PS: jedny cmulacie bonbony ma nepresvedcia o kvalite kandidata ani o jeho programe.

  12. seredan ty si typický dezolát podľa toho čo píšeš, taký hermafrodík, nevieš sa nejako zorientovať. No tak navrhni nejakého svojho kandidáta, alebo rovno seba, ale to by si sa musel asi predstaviť, no daj nejaké meno, nech sme v obraze.

  13. Seredan sa pyta co bude ked nie je jankularovec. To je jednoduche. Mily seredan, furt budes to co si- tupy blb a este aj streleny. Ty cmulaci bonbon.

  14. Ty cmulaci cukrik. Minulý týždeň aj dnes si mal možnosť ísť za pánom Kurbelom a zoci voči sním po diskutovať o jeho programe a spraviť si obraz, miesto tohto békania tu, ale toto je jednoduchšie sedieť doma na riti a chytať sa cmulacich cukrikov alebo lístka v schránke… Ubohost level 100. Gratulujem k 1. Miestu. Uži si to.

  15. ……akože klamstvo???? no naozaj kto toto rieši? soorry ale sú ľudia čo to klamstvo nemusia a to za nijakú cenu a ani nevychovávajú tak budúcu generáciu….takí sú bud zúfalí alebo nenažrano závistliví….život neni o klamstve ani o nenažranosti , majetku ale o spokojnosti…

  16. Strelecký žargón to jasne vystihol. „Čo nespraví muška, dorobí tuška“. Inak povedané, keď chcem niekoho zhovädiť a nemám dostatok dôkazov alebo svedkov, alebo žiadne dôkazy a žiadnych svedkov, nejaké, nejakých si vymyslím alebo vyrobím resp. niekomu zaplatím.

  17. Svojimi príspevkami sa diskvalifikuješ sám. Je jedno, či budeš voliť Jana alebo Fera. Zmohol si sa len na cukríky. Volebný program je jedna vec, do toho si napíšem aj cestu na Mars, jeho realizácia je vec druhá. Nejde o program, ale o výsledky, ktoré sú za ľuďmi vidieť. Z tejto štvorice je vidieť výsledky len za jedným kandidátom. Tomčányi sa bojí. Trasie. Kope okolo seba. Nepripúšťa si nič iné, len to, aby sa tam dostal jeho 🐎. Jano. Nesmie dopustiť, aby sa mu niekto pozrel na jeho ťahy z posledných rokov. Bude chrliť 🔥, polarizovať ľudí, len aby dosiahol svoj cieľ.

  18. Staré ale zaujímavé – myslím tým ten prenájom územia.
    Ján Jankulár je členom komisie, ktorá neodporúčila poslancom mesta Sereď schváliť náš zámer na Larzenkách. A teraz boli naše materiály aj zámer použité v reportáži RTV Krea.

    Odpoved p. Jankulára.
    Zábery som neuverejňoval ja, ale RTV Krea, ani s nimi nepracujem, ani som nevedel, že budú použité v reportáži. Ja som poskytol len krátky rozhovor. Komisia neposudzovala Váš projekt, nakoľko neexistuje žiadna projektová dokumentácia ani urbanistická štúdia. Komisia rozvoja mesta posudzovala len Vašu žiadosť, na základe ktorej ste chceli dané územie na 50 rokov do prenájmu za 1 Euro. To nie je možné z pohľadu platných VZN mesta.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img