ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

„Prvým opatrením, aby ľudia pili menej alkohol, musia byť predčasné voľby“.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
„Prvým opatrením, aby ľudia pili menej alkohol, musia byť predčasné voľby“.
Podpredseda strany Hlas-SD, strany zloženej z členov predsedu Fica, o ktorom zahraničné média píšu ako o Gangstrovi. Mafiánovi.
Strany „sociálno- demokratických“ tyranov, kde moc mala vždy pravdu, moc slepá a nemorálna stojaca nad všetkým, vždy pripravená prehodiť vinu za svoje zločiny.
My, hovorili do vraždy Jána Kuciaka a Martinky Kušnírovej a hovoria nám dnes ústami teológa Johna Hicka , že „my a len my sami nesieme za ich zločiny vinu“.
Dnes, po troch desaťročiach londynského teológa si prečítam status slovenského teológa hlásiaceho sa k marxistickým progresívcom , že My
sme pokrytci a zničili sme túto spoločnosť, že sme vytvorili mátožnú spoločnosť bludárov, že Slovensko nikdy nebolo nevinné, že nie sme schopní povedať, že vrah bol terorista, ktorý zavraždil dvoch chalanov z Teplárne, že Slovensko je zdevastovaná krajina, kde sme politikom dovolili premeniť spoločnosť na mučiareň.
Tak vkročme do Mučiarne.
Kolektívna vina neexistuje, rovnako ako nie je objektívom kamery zachytený Peter Pellegríni na protestných zhromaždeniach za Slušné Slovensko po dvojnásobnej vražde, kde jeho šéf, Gangster Fico položil na krv dvoch obetí jeden milión eur.
Kde Pellegríni rovnako neprišiel svojim zapáliť sviečku a položiť kyticu druhým obetiam vrahov, čo porodil ich rozmer zdegenerovanej politiky na základoch vety Roberta Kaliňáka.
„Na najvyšších poschodiach politiky nejestvuje korupcia““ Vety, ktorá ubezpečovala všetkých oligarchov, mafiu a kriminálnikov a ich politikov o odstránení hrozby čo i len myšlienky na spravodlivosť a na trest. Rovnako, ako ubezpečovala všetkých zločincov, vrátane teroristu so Zámockej, že ani ich sa spravodlivosť nedotkne.
Pozriem „výsledky“ prieskumu, ktorého hodnota stratila svoju výpovednú hodnotu v nedeľu, a v čele tróni kráľ prieskumov, Peter Pellegríni.
Ako jeden z dôsledkov vety Ivety Radičovej :
„Radšej poznané zlo, ako neurčitý a nepoznaný chaos.
Nie, „My“, necítime vinu ani zodpovednosť za vyčíňanie marxistov a naša morálka nebola, nie je a ani nebude našim mravným vkladom do zločineckej ideológie vlády Mečiara, Fica a Pellegríniho.
Nebudeme ani účastníkmi kolektívneho šialenstva idelógie, ktorá nás vyzýva, aby sme sa ako Faust postavili tvárou v tvár Mefistofelovi a nahradili tak tváre tých, čo tu viac ako 100 rokov tvrdia, že ich krvavá moc „má vždycky pravdu“.
Nie necítime kolektívnu vinu za Stalinov hladomor Ukrajiny rovnako, ako za beštiálne vraždenie Ukrajincov Putinom, vrátane detí a žien a starcov, za Pol Potovo vyvraždenie troch miliónov vlastných občanov v mene marxizmu v Kambodži, ani za obraz hrôzy čínskych komunistov z Námestia nebeského pokoja v Pekingu.
Ani sa obraz najväčšej tragédie ľudstva v slovách poľského svedka pred Norimberským tribunálom :
„Ženy s deťmi v náručí boli poslané do krematória s nimi, deti nemali žiadnu cenu ako pracovná sila. V čase vrcholiacej likvidácie Židov, boli deti vhadzované priamo do kremačných pecí“.
Nie, nie je možné žiadnym vyšším princípom ospravedlniť šialenstvo nacistickej ideológie.
„Každý má všetky práva a všetky slobody, vyhlásené v tejto deklarácii, bez akéhokoľvek rozlišovania najmä podľa rasy, farby, pohlavia, jazyka, náboženstva, politického alebo iného zmýšľania, národnostného alebo sociálneho pôvodu, majetku, rodu alebo iného postavenia“. Článok 2 – . Všeobecná deklarácie ľudských práv.
Deklarácia, ktorá vznikla v roku, kedy sa aj Slovenska zmocnila podvodná a vraždiaca ideológia marxizmu, roku 1948.
Deklarácia, ktorá hovorí, že „Každý“ a nie všetci, a nie My.
Deklarácia, ktorú sme v Novembri 1989, mali oživiť na princípe stratégie číslo 2. Starej Číny pre každodenné boje :
„Potopiť loď v momente, kedy bol dosiahnutý cieľ“.
Aby tí s krvavými rukami včerajška i dneška sa nemohli vrátiť späť. Ani po predčasných voľbách spitých voličov a ich politikov, ktorých Iveta Radičová nazvala – Zlo..
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Rozumiem všetkému čo napísal autor článku. Dobrá jednoduchá diplomová práca.Pan Varga, ľudia majú iné starosti nájdite si oponenta.

  2. O chvíľu sa tu zrejme objaví príspevok, že článok nie je pre jednoduchých. Faktom však je, že tento štýl písania je strašný.

  3. Nvotova,( alebo ako sa volá),tento Varga,sú akože vykvetom,alebo filozofi,alebo smotánka Slovenského národa,keď nám ich Majko stále prezentuje?.Potom to vyzerá tak,že,niekto napíše niečo negatívneho,ozve sa nám známy anonymko,vtipne nám za to vynada potom poltruci,ako Vega,ratafak,a ešte jeden nám nejakým spôsobom zamotaju hlavu,odvedú úplne niekam inam.Je to proste zábavné.

  4. PI, šak mohol si poskytnúť tvoju fotku, možná by sa niekto do teba platonicky zaľúbil, no a keby tam bolo foto autora článku, celé slovensko by zažilo orgazmus. Autor článku len dokazuje kam patrí, do hovna.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img