ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

My, čo nie sme pošahaní žiadnymi ideológiami, si dnes zoženieme dúhové vlajky a vyvesíme z okien.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Tak ako Ficove vyjadrenia na adresu novinárov a jeho dlhodobý lynč prispeli k vražde Jána a Martiny, tak vaše dlhodobé táraniny, páni politici a panie političky- prispeli k tej dvojnásobnej vražde v LGBT bare.
Aj vy máte krv na rukách.
My, čo nie sme pošahaní žiadnymi ideológiami, si dnes zoženieme dúhové vlajky a vyvesíme z okien. Aby to bolo čím skôr normálne, že teplí ľudia žijú medzi nami, maju svoje bary, svoje svadby, deti, rodiny, radosti a trápenia.
Veľmi dúfam, že táto tragédia bola na niečo dobrá. Že už nebudete navrhovať diskriminačné zákony, a práve naopak, teraz, kým je to horúce schválite zákony, ktoré tejto komunite pomôžu.
Budeme na vás tlačiť. Lebo toto sa ozaj nemuselo stať! Hanbite sa, Gyimesi a spol. Toto je aj vaša robota!
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Choré vyvesovať akési vlajky ! Nech si prihriaty robia za dverami svojho bytu čo len chcú,nič proti nim nemám,ale behať po uliciach s dúhovou vlajkou je nábeh na psychiatriu ! Čo si o tom majú myslieť malé deti ? Ešte aj tie chcú nakaziť svojou prekrútenou orientáciou ?

  2. Zasa tancujú na hroboch ako pri vražde Kuciaka, abz sa dostalo PSko k moci. Pani prezidentka tiež tlačí na pílu, aby progresívne slovensko získalo nejaké tie percentíčka. Odporné.

  3. Politik nemôže za konanie blázna na ulici či ožralca za volantom . Ale, politici môžu za to že blázon ovláda Slovensko. Za vraždu Jana a Martiny je vrchovato zodpovedný Peter Toth novinár ešte vám to nedošlo . Dorota Nvotova, zobudtesa.

  4. zavrite tu tupu hajtru nvotovu,upne jej jebe,ako ked vykrikovala,ze dedecek je smerak, nas clovek,nakoniec vysli fotky kde je vyfoteny s hajzlom ako heger,procko.

  5. A to ste mali pozerať tlačovku Edka,to bolo pekné estrádne vystúpenie a mimochodom,keď to ožraté hovädo zabilo 5 mladých ľudí,tak nebol taký mediálny humbuk.

  6. Každý sme nejaký. Ale nech to nikto neprovokuje a nech nevytvára napätie medzi ľuďmi. Čo vlastne chcú? Že chodia s dúhovými vlajkami a pomaľovaní ako netvory? Chcú, to čo je proti zdravému rozumu, manželstvo, adaptovanie detí? A keď je niekto počahaný, tak je to bláznivá Dorota Nvotová. Ktorý zákon je diskriminačný? Vlajku nech si zavesí aj na zadok. Deti potrebujú oboch rodičov, nie dve tety, alebo dvoch strýkov.

  7. Homosexualita už nie je definovaná,ako choroba,ale jej systematické zvýrazňovanie a podsúvanie do záujmu spoločnosti je príznakom chorej spoločnosti a je to obťažujúce.

  8. Predsa Peter Toth sa priznal že sledoval Kuciaka. Priznal to po vražde keď dostal strach ze na to prídu policajti. Aké dôkazy chceš anonym.

  9. Nie su tieto statusy a ich šírenie propagáciou drog ?
    Aký je rozdiel potom medzi autorkou týchto statusov a vrahom tých ľudí ?
    Obaja mali vždy potrebu vyjadrovať vulgárnu agresiu voči niekomu. Verejne urážať a vyhrazat sa ľuďom.

  10. ta nvotova uz nevie co je, bola kurva a teraz sa rozhoduje ci si da lizat, alebo bude lizat, no mozno by pristala aj kolik v riti…. Dorotka teba ta jebnutost aj boli???

  11. Najsmutnejsie je ze sa uboziakmi nestali len tak. To museli zdedit. Taketo hovada, to je dlhodobym posobenim incestu a lacneho chlastu.

  12. anonym17-17 ano sledoval kuciaka,na podnet kocnera,to aj priznal kocner sa mal vyjadrit,ze kuciaka bude pranierovat a znemozni ho,tothovi velmi dobre zaplatil aby ho sledoval a ziskaval vsetky mozne informacie,len ten toth ani vo sne netusil,ze ten kocner vlastne zbiera a mapuje informacie kde sa kuciak nachadza, zdrziava ,aby ho mohol zabit.
    tak hlupy nie je nikto aby sa namocil do vrazdy a este k tomu novinara.

  13. Dorota, keby žil váš otec určite by vám poradil, nrstrkat nos do hovna, ľudia sú rovnako sprostí ako boli za komunistov tak aj dnes, Sú sprostí, povaha človeka sa nemení , je jedno aký režim vladne.

  14. Edko, Tvoj kamoš s ktorým si sa fotil,zabil 5 mladých ľudí, jazdil nadrbaný, vyhrožoval policajtom,že ma styky a že skončili,vtedy si odrapotal,len pár viet a teraz sa ideš rozliať, vyzerá to,že zabitie 2 inakých je viacej,ako zabitie 5 mladých ľudí ožratým hovädom,

  15. @Daniel 13. októbra 2022, 12:29
    Danielko, dezolatik senilny mozocek uplne ti uslo ako sa prave nakazilo 18 rocne decko ideologiou od svojho retardovaneho fotra co kandidoval za Harabinovu Vlast, zobral jeho zbran a postrielal ludi v bare a nakoniec aj seba. 😀

  16. @Daniel 14. októbra 2022, 8:21
    Co sa ti decka nakazili inou orientaciou ze si tak rozhorceny? Asi si ich mal viac sikanovat a spravit znich prototyp slavien heterosexuala, podobneho ako bol tento Juraj K.

  17. Dano, musim napisat, ze sa plne stotoznujem s Vegom v tomto:

    „uplne ti uslo ako sa prave nakazilo 18 rocne decko ideologiou od svojho retardovaneho fotra co kandidoval za Harabinovu Vlast, zobral jeho zbran a postrielal ludi v bare a nakoniec aj seba“

  18. No šak vrana k vrane sadá… ale o to mi nejde. Z nčoho nič tam na mňa ten tupec začne kydať,len tak aby sa zabavil. To nie je nomálny človek. Šak ja som nič strašné nenapísal,iba svoj názor

  19. Daniel 14. októbra 2022, 10:17 – nakazit sa mozes Covidom, osypkami, syflom.

    Sexualnu orientaciu mas danu.

    Mozeme mat svoj nazor, oni tiez. Ja ich respektujem, ziadam len to iste.
    A nehodnotim cloveka podla jeho orientacie, nabozenskeho vyznania, ani politickeho presvedcenia – hodnotim podla toho, aky je, co a ako robi, ake hodnoty pressadzuje. Podla jeho historie.

    Mozno aj Vega si „len“ pozrel Tvoju historiu a ta je tak „trosku“ smerom ku Kotlebam. Alebo sa mylim?

  20. Vy si tu idete vyplakávat za vlajky a vyvesovat ich z okien, praveze ked sme neni posahani ziadnou ideologiu to robit nebudeme, to je len banda kokotov, co oni spravili pre avoju vlajku ako to hovoria? Dali si odrezat cicinu a spravili si piču? To su ludia? Čo na protestoch štekajú po sebe a chodia po štyroch a hraju sa na psov? Ked ste teda dobytok a hrate sa aj na kravičky, tak žiadna vražda sa nestala, bola to zabíjačka, to zakázané nieje, ved predsa vy ste „ono, to“ to nieje žiadny rod, my sme on a ona, to su ludia, na hasičov čo zabil ten ožraty kokot sa rychlo zabudlo, to nikoho nezaujima, žiadne vlajky sa nevyvesovali, ale za odpad čo patri na smetisko ideme robit ceremonie a dobre ze si nedame do vlajky dúhu, tú akurát tak grcám z vás. Hnoj

  21. @Kolegovia 14. októbra 2022, 11:06
    Vdaka tomu odpadu co si myslis ze patri na smetisko teraz mozes vypisovat taketo sracky do diskusie, ale to taky dement ako ty zrejme vobec netusi 🙂

  22. Prečo vlastne teraz neodstúpi Mikulec,a Hamran? Veď zlyhali na celej čiare.Ved to signalizoval na sociálnych sieťach.To radšej zakazujú ľuďom hovoriť o mieri.

  23. Je ubohe a dost mizerne, ze na vrazde dvoch ludi ide teraz nejaka komunita vytlkat kapital (tak ale sme v 21.st. a teraz to tak chodi). Aspon tak by to vsetky media nazvali, pokial by islo o politikov. V spolocnosti sa uplne stratil vyznam respektuj nazor druheho. Dnes, zial, ak niekto nesuhlasi s pretlacanym nazorom, nech uz je akykolvek, hned je oznaceny za extremistu, homofoba, xenofoba a ktovie ako este… Vrazda je neobhajitelny cin a s velkou pravdepodobnostou by pachatel, ak by zil, dostal vynimocny trest. Ale nestavajme tu teraz nejaku komunitu nad ine komunity ci skupiny. Pretoze to je presne voda na mlyn extremizmu a nenavisti. Budem respektovat druheho, ale nech ma on nenuti automaticky akceptovat jeho nazor ako jediny spravny.
    Milos, mal by si pisat trochu s nadhladom a nie spadnut do spleti nenavisti a pohrdania (vid komentar: „retardovany foter“ a pod.).

  24. Pane aj Vy nosíte dúhové trenky? Čo takto sprevádzkovať podnik na Trnavskej s názvom “modrá ustrica”?
    Pán Vega by mohol byť barman a vy jeho šéf

  25. Fakt si toto mesto zije niekde v 19.storoci. Ale co cakat ked nam sem komunisti 30 rokov vozili do Niklovky takych co uz ani v baniach nechceli.
    Klasicky patos, o LGBTI – vytlkanie kapitalu, 5 mladych je menej ako 2 gayovia, co sa pretrcaju a podobne picoviny.
    Poporadi – utocnik zautocil jasne z motivu neznasanlivosti k inej orientacii – v kazdom vyspelom state je taketo nieco povazovane prakticky za terorizmus, nech to znie akokolvek cynicky – Dedecek najebany za volantom nezrazil naschval 5 ludi – je vinny, mal by dostat adekvatny trest, ale kurva je rozdiel medzi chladnokrvnou vrazdou so zbranou v rukach len a len preto ze som gay ako ked niekto nadrbany nezvladne auto, ten rozdiel sa vola MOTIV.
    To ze ludia LGBTI sa tu museli v 90 a 00 rokoch doslova schovavat aby ich nejaki nadrbani hooligans alebo krcmovi machri nezbili pripadne nezabili len preto, ze sa drzia za ruku s priatelom/priatelkou, to by som doprial vsetkym vam co ich tu napadate. Nechutne volaco ako par tisic ludi na SK musi zit prakticky denodenne v strachu len preto lebo ako spolocnost taketo praktiky neodsudime ale este do nich prilejeme ohen.
    K pretrcaniu poviem len tolko, vadi vam jeden den v roku, na jednej ulici v jednom meste na SK. Ale to, ze hadam v kazdej pici za kazdou stodolou su pridrbane billboardy na ktorych sa otrcaju polonahe zenske s reklamamy hadam na cokolvek od stavebnin, umyvarok aut, spotrebicov po krmivo pre psa to vam nevadi, lebo vsak to nikoho nikde nepohorsi. Nevadia vam serialy a la panelak kde jebe kazdy s kazdym lebo vsak su heteraci, to na vychovu vasich deti vplyv nema ale ked sa dve lesby pobozkaju na obrazovke tak tu robite kotrmelce. A v neposlednom rade, hejtujete Dedecka, ze je nadrbany za volantom splietate tu konspiracie ako si veci vybavuje na sudoch (aj ked rozdiel väzba a trest vam nic aleze vobec nic nehovori) ale polovica z vas si takisto sadla za volant s pivom alebo dvoma lebo vsak vy to zvladnete, alebo este inak, kedy ste svojmu decku na oslave prvykrat ponukli alkohol? Ved len penu z piva, alebo len na koncek jazyku 6-7-8 rokov to bolo???
    Chcete mat vyplaty jak vo Svedsku, zeny jak z porna ale spravate sa jak muzici Ufy co pridu o dvanastej pre druhu flasu vodky do samosky.
    Zi a nechaj zit jednoduche kredo, nikto vam tu nechce kradnut deti ani z nich robit homosov (lebo sa to kurva neda) to len vy vase nevysporiadane komplexy a strachy zo vsetkeho co prekracuje vase chapanie a rozum brzdia tento stat a posielaju ho do roku 1870.

  26. Uff ale si sa rozpísal! Mohol si hneď napísať že si bukva a chceš billboardy ako sa cmuľajú dvaja chlapi alebo teplú verziu paneláku kde si chalani povymetajú zadné vrátka od nánosov hnedého dechtu…

  27. Uvolnil si sa je ti lepsie, poldecko si si dal uz? A tych liberalov mas aj pod postelou, ci len v snoch sa ti zjavuju? A ako by sa ti zilo keby si otrok a sluzis slachte???
    Lebo vies, aj to, ze si slobodny clovek a mozes pisat sem je vysledok snahy LIBERALOV ty ovca kotlebovska, sa nauc co to slovo znamena.

  28. To je práve ten problém,Vy máte k liberalizmu veľmi,veľmi ďaleko,ste len nevzdelana luza,ktorá si mysli,že môže ostatným ľuďom diktovať ich názory.Apropo,tu slobodu ste nevybojovali vy“ liberáli“,ale obyčajný ľudia,väčšinou bez akejkoľvek politickej príslušnosti.A práve že posral ju kto tu slobodu? neoliberali.Tak netrepte.

  29. Nezamienaj si liberalizmus a anarchiu. A hlavne ani ty nechápeš slobode keď jedným dychom dokážeš napísať ze druhým ľuďom niekto niečo diktuje a súčasne sa odbavijes na tom, že niekto napísal, že si vyvesi dúhový vlajku.
    Vieš že aj to je NÁZOR???
    Či názor je to len vtedy keď ho píšeš ty, keď je okej s tvojim zmýšľaním?
    Ale aj tak je to všetko úplne jedno lebo tu ide o to, že tu je skupina občanov, ktorá je väčšinou vytlacana na okraj, stále jej je dokola hovorené, že „doma si môže robiť čo chce“ odvšadiaľ počúva aká je uchylna, skazena a neviem čo. Pritom ide o úplne obyčajných ľudí. Lenže chápem že zapedencom nevysvetlí človek, že je normálne aby sme.si boli všetci rovní, lebo zaprdenec povie že ja som rovní a to stačí.
    A ešte inak…. Kedy nejaký „neoliberal“ niekoho zastrelil? Kedy naposledy niekto zaútočil fyzicky na kotleby, Kollara alebo nejakého kresťana pred kostolom? Chápeš že títo ľudia si to prakticky zažívajú denne? Že tu vôbec nejde o „ideológie“ a pičoviny ale len into aby ludia-slovaci, rovnako ako ty a ja sa cítili v tejto krajine BEZPEČNE???
    Ale to ty nepochopíš lebo ty všade vidíš „neoliberalizmus“ koniec sveta a neviem čo.
    A je mojím právom.ti tu napísať takýto názor akokoľvek sa tebe nepáči.
    PS: Skontroluj chladničku či tam na teba neskáče nejakí neoliberal….

  30. Gama, klobuk dole. Ale predpoklad, ze ta pochopi co i len jeden z ,,hentoho stada,, je skoro nulovy.
    Teraz cakaj otazky zo zoznamu – acohento…

  31. Muž a žena = dieta, ostatne je odchýlka od prirodzenej reprodukcie. A niektori tuto odchýlku povzniesli uz na úchylku mat potrebu demonštratívne to dávať neustale svetu najavo aby sme sa vsetci presvedcili ze to je normalne a je to super. Ale nie nie je to normalne a je to odchýlka od normalnej reprodukcie zivota cloveka.

  32. Ahoj ty pomylenec. Vieš že je odchýlka od normálu aj nadrbana matka, otec, prípadne rodičia čo dajú decko do decaku? Prípadne, že je odchýlka od normálu aj keď človek sa narodi bez zraku, bez sluchu, bez nohy?
    Týchto ľudí čo kedy začneš posielať do plynu?
    Inak len pre tvoju informáciu aj zvieratá ktoré nemajú „rozum“ majú homosexuálne správanie, povedz mi ako to je možné???
    Nikto tu netvrdí že LGBTI je cnosť alebo podobné blbosti čo splietas. Je to o Tom, že ľudia musia vedieť aké ťažké je žiť ako LGBTI keď v spoločnosti je úplne normálne nadávať do buzerantov, hovoriť že sú chorí, robiť z nich občanov druhej kategórie len kvôli niečomu za čo naozaj nemôžu.
    Ale.to ty nepochopíš lebo ty si „normálny“ len v takých 30-40 rokoch 20. Storočia si ani ty nebol normálny lebo si bol untermensch, čiže povedz kto určí že si normálny? Väčšina? Alebo silnejší? V tom sa odlišujú vyspelé krajiny a tie ostatné…. Zarad si SK kam treba

  33. Jaaaj chlapci volá sa to projekcia, žiadne argumenty nič len vnútri ste elmi nahnevaní lebo sa bojíte a možno aj vy sami ste tak trošku no… 😉
    Sklameme vás som heterak s rodinou, pokrstený, odprijmany, odbirmovany… CmUK

  34. gama,tak uz vieme kde vznikol problem,je ten sram z mladosti,ked ta farar pravidelne nakladal,alebo si musel len indiansku dymku?su to zle spomienky,vidiet ,ze sa nevies zaradit.a to ze mas zenu deti neriesi tvoj zavazny psychicky problem.

  35. Áno presne odhalil si to👏
    Akurát že obec a ešte si okrem LGBTI urazil aj obete sexuálneho násilia, gratulujem za dnešok vyhravas ocenenie Sedlák okresu.
    Neboj sa môj psychický stav je v poriadku ale tebe by návšteva psychológa prospela trošku sa porozprávať o detstve čoho sa bojis a tak. Dosť to pomáha a veľa „silných“ slovákov to zanedbáva a potom sa prepiju, hodia pod vlak, bijú ženu, deti…
    Dúfam že u vás doma sú všetci šťastní 🏳️‍🌈

  36. Gama doma si rob co chces a ukajaj sa akochces ale nesnaz sa tu prezentovat ze takato deviacia je normalna. Nie nie je to normalne. Je to hnus a grc a aj cela tato propaganda okolo toho.

  37. Povedz mi kto prezentuje kde verejné ako sa LGBTI doma ukajaju? Zas len odbiehanie od podstaty problému.
    Podľa vás má zostať gay/lesba zatvorený doma, nesmie sa NIJAKO prezentovať ani vlajkou, účesom, oblečením proste ničím …
    A prečo?
    Lebo vám to vadí?
    To je ale vás problém, nijako vás tým neobmedzuje a nijak vám neubližuje za vy tým ľuďom ubližujeme prakticky nonstop týmto prístupom.
    A ja si doma robím čo chcem a budem aj vonku len ja mám to šťastie že keď idem von s rodinou nikto na mňa nezazera, neoplýva má, nekope lebo sme klasická rodina nechápem prečo niečo také nemôžu mať aj LGBTI len preto lebo tlupa duševných mrzakov na nich utoci, gratulujem, že ste vo svojich biedny h životoch dosiahli aspoň toto
    🏳️‍🌈❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

  38. Gama co to tu trepes. Nikto nikomu nekaze byť doma. A preco normalni ludia nenosia nejake vlajky? Buzeranti a dalsi devianti chcu na seba upozornovat ze su devianti tak nech sa necuduju ze to niekomu vadi. Naco zbytocne na seba upozornuju.

  39. „Normálni“ ľudia nosia vlajky, napr. vlajky štátu, mesta, futbalového klubu, vierovyznania etc. Tie tá nedrazdia ale vlajka dúhy ta je pre teba ako červená pre býka.
    A nikto nehovorí že majú byť doma? A čo reči typu nie je má do toho čo kto robí doma ale…
    Skús si zistiť koľko ľudí sa nemôže so svojím partnerom ani držať za ruku lebo ho zbijú vo.vlaku, na ulici, v bare…. Nehovoriac o bozkoch. Pritom nikto z tých LGBTI ľudí tu nehovorí že chcú na ulici praktizovať sex akurát chcú aby boli rovnako tolerovaný ako ty. Ale chápem že ty tomu nerozumieš. Možno inak, ako by sa ti páčilo keby bolo na obchode v Rakúsku napísané zákaz vstupu slovákom?
    Smutné že tu niečo takéto tušíme potom čo dvaja NEVINNÍ ĽUDIA ZOMRELI KVOLI NENÁVISTI ani len toľko chocmesu nemáte any ste aspoň držali huby …

  40. Pre Gama – klobúk dolu a pre 18:50 na iné argumenty ako vulgarizmy sa nezmôžeš? A upozorňujem dementov, že mám milovanú manželku, deti a aj vnúčikov.

  41. Noooo pozor.. už idú na povrch síce pomaličky ale nové infosky.. čo jebkomajko a radiátory neuverejnia. Že to bol ľúbostný trojuholníček. Traja bukvicaci a dvaja nechceli dať kakač ponaťahovať tretiemu. No a hneď je po terorizme.ci ?

  42. V experimente NASA malo ísť len o komunikáciu s delfínom, Margaret Lowattová sa s ním však zblížila natoľko, že medzi nimi došlo k sexuálnym hrám. Pokus sa vedcom vymkol z rúk a skončil tragicky. Po jeho ukončení delfín Peter koniec vzťahu neuniesol a spáchal samovraždu.
    https://brainee.hnonline.sk/notsorry/news/veda/ako-na-to/96045936-pokus-sa-vymkol-spod-kontroly-margaret-mala-intimny-pomer-s-delfinom-ten-zo-smutku-spachal-samovrazdu

  43. Gama, v podstate mi nevadia tí iní, aj keď nerozumiem tomu prečo majú potrebu prezentovať svoju identitu na pochodoch s trubicami od vysávača a podobne. Ak je to normálne pre teba, mne to trochu hlava neberie. Ak ale tvrdíš, že nás normálnych nijako neobmedzujú, tak o tomto môžeme už polemizovať. Možno si si všimol, že z úradných tlačív sa vytrácajú pojmy otec a matka a nahrádzajú sa pojmami rodič 1 a rodič 2. Prepáč, ale práve toto obmedzuje tú normálnu väčšinu. Tí debili, ktorí toto vymysleli síce argumentujú, že tí, ktorí sa necítia ani ženou ani mužom, sú oslovením žena alebo muž ukrivdení a vyčleňuje ich to na okraj spoločnosti. Zavádzaním pojmom rodič 1 a rodič 2 je však na okraj spoločnosti vytláčaná práve tá normálna väčšina, ktorá je prinútená prispôsobiť sa uletenej menšine. Toto predsa nemôže byť v poriadku. Horšie však je, že keď na to niekto poukáže, tak je počastovaný kadejakými výrazmi. Nepotrvá dlho a heterosexuáli budú na posmech. Kam to speje?

  44. Presne tak ako pise nadomnou. Gama si este nevie asi ani len uvedomiť ake tazke to musi byť pre rodicov ktori si to dieta vychovali a potom sa dozvedia ze sa im zmenil na devianta ktory im uz nezabezpeci ani vlastne vnuca a teda prirodzenu reprodukciu, lebo tato vsade tlaciaca sa zvratena propaganda uz zacina mat svoje ovocie. Produkuje čoraz viac a viac deviantov.

  45. Tak už tu máme prvého konšpirátora, čo tu točí nezmysly. Zachvilu sa dozvieme že to boli heterosexuáli pri ceste z omše nie?
    Na posledný komentár:
    Ani mne neberie niekedy hlava prečo sa biskupi musia prezentovať oblečení v zlatých ruchach ani to, že niektorí zbohatlíci dajú za auto milióny eur alebo, že nejaká žena si napycha pery botoxom a všetky tieto veci robia verejne. Aký je potom rozdiel pri tom pochode? A ešte raz jeden pochod jeden deň v roku jedno mesto v sk na jednej ulici možno tak 3 hodiny. To oveľa horšie scénky vidieť každý víkend v Seredi po nociach….
    A tieto kecy o tlacivach utláčaní „normálnych“. Vysvetlím ti to po lopate. Ak prídeš na úrad ty a si „normálny“ tak máš tam kolónky rodič 1,2 je to maximálne neutrálne nijako tá to neobmedzuje nemusíš nič vysvetľovať nikomu. Ale predstáv si situáciu že príde na úrad lesbičky pár ktorý má dieťa a má tam napísané otec a matka kam sa napíše ktorá? Ako si to majú vysvetliť? Mávnuť rukou že však čo musíme to zniesť? Ako to vysvetlia svojmu dieťaťu napriklad? Môže sa to zdať ako drobnosť ale ani tebe by sa nepáčilo keby ťa oslovovali Herr namiesto pán. Však si zvykneš.
    Ale idbavame, riešiš neexistujúce tlačivá a ak tak vo VB krajine kde to väčšine ľudí určite nevadí.
    Dávaš na roveň nejaké tlačivo s totálnu nenávisťou veľkej skupiny obyvateľstva, však sa pozri na túto diskusiu len. To je fakt choré.
    A prezradím ti takú vec, neboj sa nikdy nebude hetero na posmech ani vás nikdy nebude menej ani vám nikto nejde brat práva ani nič podobné. To sú len vaše prehnane vízie zo strachu ktorí máte vkoreneny z inakosti. Možno keby ste niekedy skúsili sa s LGBTI ľuďmi porozprávať, ísť niekam do liberálnejších krajín zistili by ste že žiadny koniec sveta sa nedeje .

  46. Ach ty deviant.
    Prosím ťa v prvom rade to bude problém toho rodiča. Ak dokáže lámať palicu nad dieťaťom kvôli orientácii tak tomu rodičovi nejde o šťastie a pochopenie svojho dieťaťa ale o svoj vlastný komfort, čiže taký rodič by sa mal najprv uvedomiť lebo to čo predvádza nie je rodičovstvo ale skurvena tyrania.
    A neboj sa žiadnych deviantov navyše tu nič a nikto neprodukuje to len ty si taký kokot že si to myslíš. Spolus.tvojim.strdovekym.zmyslanim že.zivotnym.cielom.ma.byt mať vnúčatá… Čo si preboha králik?

  47. Gama,o čo ti vlastne ide.Ved,keď sú homosexuáli,tak je to fajn,nikto im predsa ich orientáciu neberie,len nechápem,prečo by mali byť stredobodom spoločnosti.

  48. Fakt treba na toto reagovať pár dní potom ako niekto zabil dvoch LGBTI ľudí len preto že boli LGBTI??? To ste ozaj tak zadubeni???
    Súcit, reflexia, pochopenie, empatia nič?
    Nevadí vám že len v tejto diskusií dokázali „hrdinovia“ spoza klávesnice napísať veci na ľudí a inou orientáciou len kvôli tomu že majú inú orientáciu za ktoré by sa nehanbili ani v tretej ríši???
    Táto spoločnosť bude potrebovať 100 rokov než sa dostane tam kde sú dnes vyspelé krajiny….

  49. Gama kokot mozes hovorit tomu kto ta splodil. Aj ten kto ta splodil nebol kokot a kokot ale kotot a zena = Gama. Keby bol len kokot a kokot tak by sa nepočalo take nevdacne hovedo Gama voči svojim rodičom, čiže by si nežil ty zmagoreny blbec

  50. Gama nemaj starost o mna a lutost a ludi okolo mna. Ubezpecujem ta ze vsetci v mojom okoli sme normalni a stastni. Ale daj prosim ta precitat tuto tvoju komunikáciu tvojim rodicom. Pravdepodobne ani nevedia ake nevdacne hovedo splodili a vychovali.

  51. Zas projektujete chlapci? Čo by ste radi robili ale nedá sa? Nuž s tým vám nepomôžem ale skúste sa obrátiť na ľudí čo sa venujú mentálnemu zdraviu napr. Ipecko.sk
    🏳️‍🌈❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍🌈🌈🏳️‍⚧️

  52. Moji rodičia sú úplne so mnou v pohode a som veľmi rád že ma uchovali v tolerantnom prostredí a ja viem ,že nech by som bol akýkoľvek tak majú pre mňa pochopenie.
    A v rovnakom smere vychovávame aj našu dcéru. Takže nemusíte sa báť nechceme z nej rodiacu mašinu len preto aby sme sa potešili z vnúčat…

  53. Keby moji (starý) rodičia rozmýšľali ako? Že keby som „iný“ tak by ma utopili ako mača vo vode?
    Preboha, fakt ste strašne zadubení, tieto vaše hlúpe reči ako keby človek nemôže akceptovať že niekto nemôže/nechce/nebude mať deti. Úbohé.
    Ale aspoň ukazujete svoju (najmä) emočnú inteligenciu. Fakt len ľutujem ľudí okolo vás, ani neviete ako musia trpieť…

  54. Gama,tvoja a diskusia iných v posledných príspevkov skĺzla do roviny debility.Samozrejme,nechávaš sa vyprovokovať nejakými jedincami,ktorí nestoja za to,za odpoveď.Jedno je však isté,stala sa vražda a tu treba odsúdiť,vyšetriť a vyjasniť.A to je jedno,o koho tu ide.Ludi hnevá to,že sa z toho robí štátna aféra,a kolektívne viny.Tak ako je spoločnosť rôznorodá,tak je aj LGBT rôznorodé.A veľa z nich nesúhlasí,ako politici začínajú reagovať.To je na Tom zle.

  55. Gama takze to trosku zhrniem. Tvoja dcera nebude rodiaca mašina lebo je to tvoja mysel a ty si myslíš ze tvoji rodicia by mali pochopenie preto keby si bol deviant. Na celozivotne stastie zivota je este skoro sa pytat tvojej dcéry nakolko predpokladam ze je este mala ale az sa jej zdeformujes mysel pod tvojou výchovou az do takej miery ze bude nejaký deviant co si da v mladsom veku napr. nezvratne zmenit pohlavie bez moznosti mat dieta, tak az potom bude stat zato na sklonku zivota sa jej opytat na jej celozivotne stastie. Ale co je iste a aktualne je to ze sa spytaj svojich rodicov ci by boli celozivotne šťastní keby si bol bezdetny deviant. Pozor nie ci by mali pre teba pochopenie ako tu pises, ale ci by mali v sebe to celozivotne stastie keby nemali vnučku cize tvoju dceru. A zamysli sa nad tým aky si blbec

  56. Diskutovať s niekým kto tu stále omiela slová DEVIANT na ľudí s inou orientáciou je také … Ako diskutovať s polystyrénom, skúšať to môžeme ale polystyrén bude len polystyrén.
    Keďže ty sa snažíš celú debatu o ľuďoch o tak komplikovaných stvoreniach zúžiť na jednu vec, či budú mať deti. Ako keby to bol nejaký determinalnyustredny bodncelych našich životov. Lebo človek nemôže byť šťastný aj bez detí, nemôže byť pre spoločnosť užitočný aj bez nich. Úplne zvrstene myslenie a to je deviantsvo a nie to čo ty tým označuješ. Miliony ľudí nemôžu mať deti z rôznych dôvodov aj oni sú devianti?
    A áno moji rodičia by boli šťastni aj bez vnuceniec keby videli že som šťastný ja. A takym istým spôsobom budem vychovávať moju dcéru. Ak si myslíš že zmena pohlavia (nezvratným spôsobom) je nejaká pasia čo si niekto len tak zmyslí v nedeľu a v utorok je hotovo tak odporúčam stretnúť sa s takými ľuďmi porozprávať sa s nimi ako dlho nad tým uvažovali čo k tomu všetko viedlo a aké to bolo náročné. Častokrát sú to ľudia s obrovskou vôľou a vnútornou silou určite prevyšujúcou tvoje schopnosti. Tým, že sem niečo takéto napíšem tak samozrejme nebudem teraz každého nahovárať urob to. Je to každého osobná vec, nech si to premysli a rozhodne sa sám. Je to vlastne nič iné ako možnosť voľby ako napr. Aj pri voľbách. Len bohužiaľ naša spoločnosť stále nechápe význam slova sloboda.
    Ad7:50
    Vieš ono to štátna aféra je keďže ide o teroristický útok, skús si prečítať § 419 TZ a pochopíš. A je jasné, že k takýmto činom porapieva aj celková nálada spoločnosti, keď je úplne normálne, že ľudia na najvyšších ústavných pozíciách, vo vláde, v NRSR hovoria o uchyloch, hádzaní LGBTI ľudí do vody s mlynskými kameňom, chorobe alebo ako tvoj kamoš nižšie o deviaciach. Ale to by si sa musel zaujímať trochu viac o spoločnosť ako takú a nie len o svoje blaho a pohodlie. A presne kvôli tejto sebeckosti je tento štát zaprdeny na chvoste EU nie len z pohľadu LGBTI ale aj ekonomicky, vzdelanostne, morálne ale aj napr. v spravodlivosti.

  57. Ľudia, tie reči ohľadne deviacie či deformovani mysle sú naozaj na úrovni stredoveku…Gama tu píše o tolerancii, to je to čo mnohým z nás chýba a nielen vo veci sexuálnej orientácie…či chceme alebo nie, tak príroda to zariadila tak že medzi nami (aj zvieratami) je nejaké percento ľudí s inou orientaciou, väčšinou sa píše o 2-4%..A je to plus mínus podobné všade, či na západe, či v konzervatívcom Rusku, či v afrike či antarktíde…a buď s tou prírodou chceme bojovať, budeme tých ľudí urážať, vyčlenovat zo spoločnosti či nebodaj zabíjať alebo konečne ako spoločnosť dospejeme a budeme sa rešpektovať/ tolerovať..len u nás to sú státisíce ľudí, ktorí celý život žijú v strachu z priznania, lebo sa boja ako okolie zareaguje….ti ľudia nezmyznu, budú tu s nami(aj ked niektorí možno radšej odídu do krajín kde im nehrozí také opovrhnutie či nebezpečie ako u nás, a to je naša smutná vizitka) a je na nás ako tu budeme spolu žiť…či v strachu alebo s respektom ako ľudia…je to na nás.. na každom..

  58. Gama tak teraz si ma dostal. A normalne mam dilemu, ci mam ist voliť „Tomcanyiho“ alebo sa dat preoperovat na ine pohlavie. Tak to je uroven tvojho prikladu. Si este väčší blb nez sa tu prezentujes. Prave ze ja dobre viem co tu pisem. Mam znamu rodinu ktoru poznam od mlada a mali dve deti, dievcatko a chlapca. A teraz tu napisem ich celozivotne stastie. Vychovavali ich tak ako ty tu prezentujes. Ked dospeli isli do sveta. Holandsko a Česko. Z dievcata je preoperovany chlap a z ich chlapca je gay cize buzerant. Rodicia to museli prijat s ich pochopenim. Tak ako by to museli prijat aj tvoji rodicia. Takze ich rodicia to sice prijali ale ja vidim a ake aj skutocne je nestastie v celej tejto rodine. Rodicia su totalne nestastni a v troskach. Ich otec z toho nestastia ochorel rakovinou a je v poslednom stadiu svojho zaveru nešťastného zivota bez moznosti sa dozit vnúčat co samozrejme tvrdi aj on a nie len ja. Ich matka je uz z takehoto zivota totalna troska a psychicky na dne. Ich povodne dcéra je polozarasteny nestastny clovek bez trvalejsieho vstahu a iskry stastneho zivota. A ich syn identický zivot. No proste nastalo celozivotne nestastie celej rodiny. Je to katastrofa ked vidim co sa stalo z tejto v minulosti stastnej rodiny. Aj toto je ralita

  59. Takže na základe jednej anektoditckej skúsenosti hodnotia že sa to deje všetkým, super tlieskam ti.
    Ja by som odporučil.celej tej rodine návštevu psychológa/psychiatra a odborníci už budú vedieť poradiť ako sa s tým vysporiadať.
    To že sú rodičia nešťastní je bohužiaľ len a len ich problém. Očakávať že deti majú plniť funkciu akejsi zábavky/šťastia rodičom je bohužiaľ, tak ako som písal, extrémne sebecké. Keď je raz niekto dospelý tak je dospelý mať od detí prehnané očakávania, resp. tlačiť ich citovo do niečoho lebo JA to chcem nie je zdravé.
    Ja zas poznám rodiny ktoré sú veľmi šťastné a napriek tomu že sú LGBTI vychovávajú aj krásne deti, ktoré sú spokojné a šťastné. A predstáv si že aj starí rodičia to akceptujú nemajú s tým problém.
    A ešte taká pomoc, možno aj tento tvoj postoj že „máš syna buzeranta“, „zarastenú trosku“ asi tým ľuďom nepomáha ale ty si sa odbavil a si šťastný. Možno práve ich smútok pramení z toho že spoločnosť ich odsudzuje čo to majú za deti…
    A k tomu že ho smútok nad tým že nemá.vnucence alebo že má deti LGBTI ho doviedli k rakovine si prosím nechaj do nejakej rozprávky….

  60. Gama, ja sa Ti cudujem, ze stracas cas s ,,hentym,,. Ved to je ten isty debil, co mal znamu doktorku pri kovide, ktora ochorela po ockovani, co mal znamych Ukrajincov po vypuknuti vojny,ktori vitaju putlera. A teraz ma skusenosti s rodinami ,,deviantov,,. Za pol roka,ked sa vratia opicie kiahne sa zosobasi s mandrilom pestrotvarym.

  61. Kollár mal chuť na transvetitu, na neplnoleté dievčatko, spolky s mafiou, no môže tento človek šéfovať parlament? No aký spolok je parlament vieme netreba rozpisovať česť výnimkám. Čo dodať vrah sa potrestal sam. Aký parlament taká ulica?

  62. Pri týchto debatách nejde o tých frustratov ktorým odpovedám ale tých ľudí čo nič nenapisu ale čítajú si to. Treba aby bolo vidno že existujú aj ľudia čo sú tolerantní a majú pochopenie pre menšiny.

  63. Áno budem propagovať toleranciu, slobodu, pochopenie a empatiu. Pôjdem proti neznášanlivosti, sebeckosti, utláčaniu a nenávisti. Ak je to podľa teba propaganda okej.
    Podľa mňa sú to základné hodnoty normálnej spoločnosti.
    Ale to ty ako duševný mrzak nemáš šancu pochopiť, je mi ťa ľúto.
    🏳️‍🌈

  64. Anonym 11:00
    Máš pravdu,je to celé iba neoliberálna propaganda. A liberalizmus nemá budúcnosť. To ako keby tí hlupáci chceli aby mäsožravé zvieratá prestali žrať mäso…

  65. Na celom Sk nebudeme riesit nic ine len deviantov. Toto je ta prava tema ktoru budeme riesit hadam aj do vianoc. A na zaklade tejto udalosti sa teraz budu prijímať zakony na obmezovanie nasej slobody.

  66. Stále dokola, neoliberáli, devianti…
    Tak prosim vás kedy na slovensku „vládli“ neoliberáli??? Však sme tu mali 12 rokov Fica, ktorý sa demaskoval ako kamoš fašistov. Aktuálna vláda je konzervatívna až tak, že ide pomaly zakazovať interrupcie, napriek tomu tu splietate o obmedzovani slobody a neviem čo.
    Pritom tu ide o to, že zomreli dvaja mladí ľudia len kvôli hlúpej nepodloženej nenávisti. A aj tak väčšine ľudí na SK ide zas len o ich osobné blaho… „ja sa budem musieť obmedziť“. NIE NEBUDEŠ! Ako by registrované partnerstvá obmedzili teba, heterosexuála? Absolútne nijako. Tak tu netrepte stále rovnaké blbosti ako zaseknuté rádio….
    Chcete byť bohatý ako západ, ale zmýšlanie chcete mať ako v Rusku. Na jednej strane v prípade menšín, Ukrajincov, Rómov stále hovoríte o dodržiavaní pravidiel ale sami ste experti v ich obchádzaní. Takto sa ako spoločnosť nikam neposunieme, lebo si tu len staviame potemkinovské kulisy, že sme „vyspelí“, pritom sme stále zemiaková kolónia… a celé je to len v našich hlavách, lebo sa nedokážeme posunúť do prítomnosti…

  67. Teda Ja vám poviem…tento Gama,to je iný káder ! Ja mať jeho myšlienkové pochody,tak si zavrtám hlavu do zeme,možno by z toho niečo vyklíčilo. A možno by sme už o ňom nepočuli

  68. Pre 17.21 vy, tupa luza ste sa vzdy bali neznameho. A v pripade Gamu ide o pouzivanie zdraveho rozumu a trochu empatie, pre vas tupu luzu nezname. Takze reakcie, ktore tu vidno nie su nic neobvykle. Pre vas, tupu luzu.
    A nie,nic by nevyklicilo z tvojej dutej hlavy.

  69. Tento Anonym to je iný káder
    Ja mať jeho myseľ to by som sa vedel starať do druhých, to mi ide, prskat urážky, starať sa len o seba, všetci ma musia mať radi. Bože chráň aby moje dieťa bolo akokoľvek iné, to by som ho utopil vo Váhu ako mača!
    Škoda, že už nepalime bosorky prvý by som prikladal!
    ✝️🔥🔥🛐

  70. gama chod do teplarne im kakace povylizovat,a mlecnu slzicku utriet,ved si uchyl,socialka by ti mala dieta odobrat.gama ty si taky skryty bisexual.

  71. 😁Presne nieco podobne som mu chcel napisat. Ze v nedavnej minulosti bol asi neurcitok a fajcil a šukal vsetko doradu co sa dalo. Tak teraz tu trepe. Dnes bol pochod deviantov a bolo vidiet ze im stupa agresia. Dost tam burcovali a dokonca sa zacali nasilu pretlacat do parlamentu a policia musela zasahovat. Asi takto si predstavuju ich toleranciu.

  72. Ludia modlite sa, že by ste nemali v rodine buzerantov či lezby. Nikto rozumne rozmýšľajúci si to nepraje. Vy všetci čo osočujete, ste si istý že vo svojej rodine nemáte homosexuála či lezbu? Ak zistíte že áno tak to zverejnite pekne aj priezvisko.

  73. Chlapci ja nemozem za to ze vy skryte take veci chcete asi vyskusat. Vsak sa spojte a spolocne to skuste, mozno sa vam to bude pacit. Ja vas musim sklamat nie som bi ani ma nelaka opacne pohlavie, som nudny heterak ako nas min. financii.
    A nebojte sa ani dieta mi nezoberu lebo sa mu venujeme urcite ovela viac ako vy dvaja svojim detom. Vam totiz chyba empatia a emocna inteligencia, ale chapem vy ste z niecoho frustrovani a velmi sa bojite, nuz da sa s tym nieco robit len treba chciet. Skuste napriklad stranku ksebe.sk .
    Mozno by ste potom pochopili, ze prave tieto vase drbnute reci velmi ublizuju ludom a vlastne nabijate tak dalsiu zbran, ani si to neuvedomujete.

  74. Človek sa až čuduje koľko kryptohomosexualov tu v Seredi máme. Ja vám rozumiem že sa strašné hnevate, že vás tá homosexualita vzrušuje a chceli by ste to vyskúšať ale trápi vás to že čo povie okolie. Však ale skúste sa cez to prekusnut vyskúšajte možno nebudete takí smutní.
    Ja som nudný heterak narozdiel od vás kryptogayovci.
    👨‍❤️‍👨

  75. Gama, vzdavam respekt za vytrvalost ako ratafakovi pri covide a russkej agresii.

    Napadlo vam “normalnym” heterosexualom, ze keby sa povolia lgbti partnerstva, “normalni” by na nich nepluli v mhd a pod., ze by nemali vobec potrebu pochodovat, vlajockovat alebo “sa pretrcat”?

  76. Registrované partnerstvá sú povolené v rôznych štátoch a predsa sa tam pretrčajú, ukazujú nechutné gestá, tak ich neglorifikujte,sú to obyčajní ľudia, ktorí majú svoje plusy a aj mínusy.Bude v budúcnosti prirodzene orientovaný človek potrebovať ochranu pred nie veľmi tolerantnú pochodujúcu homolobby?Táto lobby,neustále prízvukuje, kto nesúhlasí s homosexualitu je homofób a často je nevyberane osočovaný, urážaný.

  77. V Čechách majú registrované partnerstvá 15 rokov, len my na Slovensku sme 100 rokov pozadu. Ja som hetero, ale som za rovnaké práva pre všetkých. Som za registrované partnerstvá, aj manželstvá pre LGBTI.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img