ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Slováci! Metla ľudstva vyhráva nad zdravým rozumom! Nelichotivé skóre každým dňom zvyšujete

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prezídium PZ SR |MM|  Nedeľa 2.10.2022, Bratislava zastávka Zochova : Príčinou tragickej dopravnej nehody bola JAZDA POD VPLYVOM ALKOHOLU. Následok nezodpovednej jazdy vodiča: 5 mladých osôb utrpelo zranenia nezlučiteľné so životom.

Pondelok 3.10.2022, Čadca: Príčinou vážnej dopravnej nehody v okrese Čadca bola opäť JAZDA VODIČA POD VPLYVOM ALKOHOLU. Následok neprimeranej jazdy: 3 soby (matka a 2 maloleté deti) utrpeli zranenia, ktoré si vyžadovali hospitalizáciu do zdravotníckeho zariadenia, jedno dieťa je hospitalizované s ťažkými zraneniami na JIS

Piatok 7.10.2022, Bratislava ul. Košická: Príčinou vážnej dopravnej nehody zas a znova JAZDA POD VPLYVOM ALKOHOLU. Následkom arogantnej jazdy opitého vodiča zranená osoba (dievča), ktorého ťažké zranenia si vyžiadali prevoz do nemocnice, kde bojuje o život.

Piatok 7.10.2022, okres Snina: Z prečinu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky obvinili humenskí dopravní policajti 28 ročného muža zo Sniny. Obvinený Sninčan spôsobil v piatok 7.10.2022 v čase okolo 20:50 hod. dopravnú nehodu počas vedenia vozidla Renault Megane v obci Hostovice, okres Snina. Počas jazdy sa dostatočne nevenoval vedeniu vozidla, nesledoval situáciu v cestnej premávke a prednou časťou auta narazil do betónového držiaka plynovej rúry. Po nehode bol vodič hliadkou OO PZ Snina podrobený dychovej skúške na alkohol s výsledkom 1,18 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu.

Sobota 8.10.2022, Bratislava Popradská ulica: dopravní policajti zastavili dopravný prostriedok MHD a podrobili vodiča trolejbusu dychovej skúške na požitie alkoholu, ktorá skončila s pozitívnym výsledkom. V trolejbuse sa nachádzali osoby (cestujúci: ženy, deti, seniori) V tomto prípade možno aj vďaka zásahu dopravnej polície bez následkov na ohrození života, zdravia, majetku.

Sobota 08.10.2022, Vrbovce: Dopravná nehoda, pri ktorej mal 25-ročný vodič osobného auta dostať šmyk a narazil do elektrického stĺpa. Pri nehode došlo k ťažkým zraneniam 17-ročnej spolujazdkyne. Na mieste bol podrobený dychovej skúške s výsledkom 1,31 promile!

Nedeľa 9.10.2022, Rovinka: Seneckí dopravní policajti boli krátko po 18.30 h vyslaní k dopravnej nehode, ku ktorej došlo v obci Rovinka. 29-ročný vodič vozidla Seat Ibiza počas vedenia vozidla na Hlavnej ulici zišiel mimo vozovky a narazil do stĺpu verejného osvetlenia. K zraneniu osôb v tejto súvislosti nedošlo. Po príchode na miesto policajti podrobili vodiča dychovej skúške, ktorá skončila s výsledkom 2,27 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu. Táto hodnota predstavuje 4,73 promile – z medicínskeho hľadiska stav rizika smrteľnej otravy alkoholom.

Nedeľa 9.10.2022, Pribeta: V ranných hodinách došlo v Pribete na Novozámockej ulici k ohrozeniu pod vplyvom návykovej látky v súvislosti s dopravnou nehodou. 28 ročný vodič vozidla VW Tiguan zišiel z vozovky pred rodinným domom, kde narazil do betónového mostíka, betónovej pätky telekomunikačného stĺpu a následne do oplotenia rodinných domov. Policajti vodiča podrobili dychovej skúške s výsledkom 0,60mg/l alkoholu.

Vďaka nezodpovedným vodičom sa nelichotivé skóre každým dňom zvyšuje a zdravý rozum a zodpovednosť prehráva.

Vodiči, dodržujte dopravné predpisy a pravidlá! Jazdite opatrne nie kvôli obave z bezpečnostnej kontroly polície, ale z ohľaduplnosti a rešpektu k životu a zdraviu ďalších osôb – účastníkov cestnej premávky.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img