ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Voloďa dostal darček k sedemdesiatke: bombu na Krymský most

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

„Tortu aj s originálnymi sviecami“ dostal Vladimír Putin k sedemdesiatym narodeninám.

Na moste spájajúcom Ruskú pevninu s Rusmi okupovaným Krymským poloostrovom vybudovanom v roku 2018, vybuchla bomba. Načasovanie výbuchu bolo z hľadiska stratégie mimoriadne presné, výbuch zasiahol aj práve prechádzajúci nákladný vlak s cisternami plnými horľavého paliva. Bomba mala vybuchnúť v nákladnom aute / kamióne idúcom po moste a spôsobila vážne poškodenie mosta, prepadnutie vozovky v časti výbuchu, výrazné poškodenie železničnej trate, zrútenie časti mosta a požiar.

Most je postavený ponad Kerčským prielivom spájajúcim Azovské s Čiernym morom. Práve v tejto oblasti je aj hranica medzi Ruskou federáciou a Ukrajinou.

Práve teraz aj úplne poslednému mužíkovi by malo dôjsť, že vojna nie sú len silné slová vodcu s imperiálnymi chúťkami, ale aj ničenie infraštruktúry, bombardovanie, mŕtvoly nielen z radov vojakov na oboch stranách, ale aj civilistov. A to ešte Ukrajinci nebombardujú  územie Ruskej federácie, rakety nepadajú na moskovské činžiaky, obchodné domy, bulváry a námestia, ako tomu vďaka Putinovi je už viac ako pol roka na Ukrajine.

Úspechy v oslobodzovaní vlastného územia Ukrajinskou armádou sme predpovedali aj v tomto materiáli:

Pri zvyšujúcom sa riziku prehry, sa Putin môže odhodlať použiť jadrovú zbraň

No a zároveň sme ale načrtli aj možný a žiaľ asi dosť pravdepodobný vývoj v rozmýšľaní dobyvateľa Putina, ktorý dnes fatálne prehráva už nielen boj s Ukrajinou, okolitým civilizovaným svetom, ale aj s vlastnými veliteľmi, vojakmi a aj obyvateľmi Ruskej federácie.

Ďalšie dni, maximálne týždne budú rozhodujúce. Nie len pre Vladimíra Putina a Ruskú federáciu, ale aj pre Ukrajinu a – po tomto trúfalom a vážnom úspechu aj pre celý civilizovaný svet.

Všetko bude inak, to dnes vieme už na sto percent. Zatiaľ z geopolitického hľadiska. Nezostáva nám nič iné ako veriť, že „len“…

Reportáže od Azovského mora sa nachádzajú tu:

http://archiv.naexpediciu.sk/clanky/sedim-v-kaviarni-len-par-kilometrov-od-fronty-citim-sa-bezpecnejsie-ako-v-londynskom-metre-ci-na-ulici-inej-europskej-metropoly/index.html

http://archiv.naexpediciu.sk/expedicia-donbas-2017-ukrajina/index.html

Je mi smutno, keď vidím Kyjev, Mariupol a Odessu zbombardované armádou Ruskej federácie. Ako mestá vyzerali pred vojnou?

Ukrajinský Mariupol bol priemyselným mestom na brehu Azovského mora. Ruská armáda ho na Putinov rozkaz prakticky zrovnala so zemou

Obedoval som v reštaurácii s výhľadom na divadlo. Rusi ho zbombardovali a zabili v ňom stovky ľudí.

Okupačná Ruská armáda stále bombarduje územie Ukrajiny a následky cíti už aj mesto Krivij Ryh

Väčšina Slovákov Ukrajinu vôbec nepozná. My sme ju precestovali krížom krážom

“Modlil sa, aby prežil” – osobný príbeh o kontakte s vojnou na Ukrajine

 

Novorusija – niekoľko rokov dozadu sme netušili o čom je reč. Že by onedlho realita?

KRYM – „ODJAKŽIVA RUSKÝ“?

A ďalšie…

Foto zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. ja dufam,ze voloda im to odplati,a anektuje dalsie styri mesta,uz sa tesim na referenda,putin daj im dobre na budku hajzlom fasistickym proamerickym.

  2. Russain nech anektuje tvoj dom a auto (ked mas vobec nejake)a potom uvidime ty fas ako sa budes tvarit.mam rad take reci ako mas ty ale keby bolo tu nieco take ako v UA tak prvy utekas ako potkan.(samozrejme smer zapad)

  3. anonym 16,38 tvoj najebany tatko s tou kurvou co ju mater nazyvas ta niekde v senku najebali,ty mas namiesto krvi stale alkohol od notorikov co su alebo boli tvoji ubohy rodicia,asocial vzdy bude asocial.

  4. Len ľudská stoka sa môže tešiť z teroristického činu fašistického štátu Ukrajina. Už nevadia traja mŕtvy civilisti??? Či keď sa zabíja pre ‚civilizovaný západ‘, tak je to v poriadku?

    Aspoň vidia ľudia mentálnu výbavu tohoto blogera, ktorý sa považuje za novinára.

  5. Matovic 8. októbra 2022, 16:53 – hej dezolatik neschopny pospisat sa aspon normalnym nickom – terorista je jedine ten, kto vojensky napadol iny suverenny stat. A to je Putin a kazdy vojak, ktory v cudzej krajine vrazdi civilov.

    Ukrajina sa brani a vidiet, ze ucinne. Osobne sa cudujem, ze uz davno Ukrajinci nebombarduju uzemie RF vratane Moskvy a to s rovnakou intenzitou, ako bombarduje ten Tebou obdivovany psychopat Ukrajinske mesta a dediny.

    Tak to vidim ja a na rozdiel od Teba nemam problem to napisat pod svojim menom.

  6. Majko a všetci,ktorí sa utesujete,že kto víťazí a kto prehráva.Je na škodu Ukrajiny,celej Európy na aj celého sveta,keď si mylne myslíte,a nechávate ľudí aj na Ukrajine v domienke ,že mozu poraziť jadrovú veľmoc.A to je jedno,či je to USA,alebo Rusko.To proste nejde.A až Vám to všetkým dôjde bude neskoro.Ked tu budete do nekonečna vrieskať,že kto je agresor,máte síce pravdu,ale na veci to nič nemení,že sa všetci zahravamé s osudom ľudstva.Je treba MIER,a to okamžite.A musí sa nájsť také mierové riešenie,ktoré bude vyhovovať obom stranám.A to je možné.Minske dohody,by boli na to dobrým základom.

  7. Váš komentár len potvrdil to, čo som tvrdil v predchádzajúcom komentári.

    Presne tak, tak to vidíte vy. A to ze to tak vidíte vy neznamená, že to je pravda. Je to len subjektívny názor. Ja som takisto napísal subjektívny názor. Tomu sa hovorí diskusia.

    Ten ‚psychopat‘ bombarduje fašisticku ukrajinskú armádu, ktorú použil ‚civilizovaný západ‘ v jeho proxy vojne proti RF.

    Nepáči sa vám môj nick? Je podľa vás nenormálny? Možno je chyba v nositeľovi tohto mena…

  8. Putler rozumie len sile päste, ničomu inému. Život vlastného ľudu mu je ľahostajný. Úplne zruinoval rusko, zničil ekonomicky, stratil všetky devízové rezervy, pripravil podmienky na zánik federácie a vznik mnohých republík, rozoštval vlastné obyvateľstvo, svoju úbohu ekonomiku veľkosti španielska úplne vypol, vytvoril úpadok a na dlhé roky nadstavil chudobu ruska. Dúfam, že skonči ako Nicolae Ceaușescu a to čím skôr tým lepšie. Je iba málo teroristov na tejto planéte, ktorým by toto úprimne prial celý svet.

  9. Matovič…mna by len zaujímalo že čo konkrétne je na Ukrajine fašistické?..OK, asi tam bude nejaké % pomýlených fašistov (podobne ako u nás a asi v každej krajine sa nájde nejaký počet pomýlených)…ale momentálne sa nič viac nepodobá na Hitlerovské nemecko ako Putinov režim..mnoho spoločných znakov….“silný“ vodca, ktorého počúvajú masy a vytvoril dojem nejakej nadradenosti, všetky média pod konktrolov štátu – silná propaganda, likvidácia opozície – vazenie, „pády“ z okien; napádanie okolitých štávov, prisvojovanie si území, „filtračné“ tábory, masové hroby…..to je dnes Putin a jeho armáda…https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-neonaciste-rusko-vojaci-donecko-separatiste-krajni-pravice-valka-mariupol.A220406_101543_zahranicni_jhr

  10. Hádate sa tu o vojne akoby jej výsledok závisel od vás. Kašlem aj na celú vojnu, veď nakoniec na jej začiatku pomätenci vypisovali, že je to konflikt dvoch krajín, tak teda nech je po vašom.

  11. pre Miloš Majko 8. októbra 2022, 18:08
    Miloš, to si pekne napísal – terorista je jedine ten, kto vojensky napadol iný suverénny štát. Som rád, že si konečne pomenoval aj amerických vojakov, ktorí pod falošnou zámienkou napadli v 2003 Irak. Veď keď to platí pre jedných, malo by pre všetkých, nie? Len aby si nebol prekvapený, ak náhodou dostane teraz darček tvoj miláčik komediant z Kyjeva.

  12. Ratafak plachta 8. októbra 2022, 19:54
    Batalion Azov, hnutie Sloboda, Pravý sektor, Patrioti Ukrajiny a i. neonacistické skupiny, ktorých existenciu podporovali a podporujú vysokí ukr. vládni činitelia ako Arsenij Jaceňuk, alebo Arsenij Avakov, bývalý min. vnútra. Ten povolil vytvorenie polovojenských ozbrojených jednotiek, financ. ukr. oligarchami. A takúto krajinu tlačia aj naši debilní politici do EU a NATO. Dúfam, že UA ostane tam kde patrí, za hranicami Schengenu.

  13. Anonym 8. októbra 2022, 21:07….ako som písal, v každej krajine je nejaký neonacistiká časť obyvatelstva…aj u nás, aj na Ukrajine a v Rusku pravdepodobne najviac (má najvačšiu neonacistickú komunitu)…a tá podoba hitlerovského nemecka a súčasného putinovho ruska a sposobu akým likviduje opozíciu, vytvára propagandu, terorizuje obyvatelstvo ukrajiny, či dokonca aj vlastné je až zarážajúca….ak teda hovoríme o fašistickej Ukrajine, čo si možeme pomyslieť o súčasnom rusku?…

  14. Super, uzasneeee. Ukrajinci maju moj obdiv, oni ked utocia tak to ma logiku. Utocia na mosty, zeleznice, vojenske letiska, municne sklady. Vdaka USA za system HIMARS !! ruSSi su uz poriadne na lopatkach, vid vcerajsie zatykanie generalov v moSSkve, tecie im do topanok. Ze vraj druha najsilnejsia armada na svete, nie, vysmech a nie armada. Slava Ukrajine a hrdinskym Ukrajinskym vojakom. puttler – idi na chuj. Ukrajina vyhra tuto vojnu, nepochybujem. Vdaka NATO spojencom za dodavky zbrani, modernych, nie ako ruSSke hrdzave sroty, haha.

  15. ruSSi zostanu izolovani na desiatky rokov, polozi ich to ekonomicky, to je istota. Postupne sa zacnu triestit a bude aj po federacii. Spotreba ruSSkeho plynu v EU kleskla zo 40% na 7%, to je super sprava. Ropu ani riesit nemusime, tu vieme nahradit ihned. Nemaju cipy, polovodice, technologie, suciastky, zostanu na urovni ako za byvaleho zssr. Tak im treba, zmrdom ruSSkym.

  16. Prečo ľudia pália mosty?
    Prečo len sú takí sprostí?
    Stačí iba malý kúsok nehy
    Rieka predsa musí mať dva brehy.

  17. Sprostý človek ovláda rusko a ešte sprostejsi slovensko.Somar len tak vládnuť nemôže musí mať komplicov tak ze somár ovláda slovensko vďaka komplicom.

  18. Milos preco ty bojujes voci svojim susedom? Aj na jednej strane a aj na druhej kde mas ciganov. Aho je pravda zatial si im nevtupil so zbranou na pozemok ale mozno to je aj v tvojom pripade len otazka casu. Zatial tam posielas len uradnikov a policiu. Davam to len ako take male porovnanie tvojho sarkazmu a tvojej radosti.

  19. Ono aj Rusko najskor len upozornovalo na nebezpecne konanie ich susedov Ukrajinu na biologicke laboratoria usa, ci na prebiehajuce projekty na vybudovanie vojenskych zakladni usa, a dalsie neakceptovatelne spravanie susedov co narusuje ich bezpecnost. Milos aj tvoji susedia narusuju tvoju bezpecnost ked stale bojujes proti nim?

  20. Ten kto chcel aby USA mali na Kryme a celej Ukrajine vojenské základne USA má čo chcel. Ukrajinci čo utiekli pred vojnou na slovensko hovoria, nech si bojuje Zelensky. Somár pomohol vyrobiť vojenský konflikt chce aby ho prijali do nato. Počúvať USA je samovražda.

  21. Preboha aspoň sa pozri odkedy je Zelensky prezident a kedy si Rusko prisvojilo Krym a kedy začalo robiť na Donbase…

  22. Radují se z toho akorát blbci!
    Ano, Ukrajincům s požehnáním USA se pravděpodobně teroristickou sabotáží se podařilo poškodit částečně most na Krym. Nebyly zřejmě poškozené pilíře, ale jen konstrukce vozovky. Pár dní to bude asi trvat než to opraví, ale nepochybně to bude zase bude fungovat!! Ono to zase asi s tou sabotáží nebylo tak složité. Možná selhala příjezdová kontrola na most nebo nějaká korupce. Rusové zřejmě zpřísní pravidla pro vjezd. Nicméně ti hlupáci kteří volají jak jsou Rusové v loji, to rozhodně není pravda!! Maximálně dočasné omezení dopravy!! Ty segmenty mostu jsou pravděpodobně dle těch fotek vyměnitelné, je to stavebnice. Já z toho ale nemám radost!! A radovat se z těchto teroristických útoků není dobré!! Uvědomte si vážení, jak je velice snadné zorganizovat podobný útok v Evropě či na Ukrajině!! At to je útok na infrastrukturu typu plynovody, ropovody, různé nebezpečné provozy někde v moři či na pevnině. Odpálit bombu v náklaďáku či vlaku někde v tunelu, nebo na nějakém mostě, nepochybně svedou i Rusové!! A opravdu nepochybuji, že mají zpracované, jaké cíle stojí za to!! Třeba namátkou Eurotunel! Tam by to byl mazec!!! Nevěřím tomu, že někdo je schopen v tom provozu dělat efektivní kontroly. V poslední době se ty teroristické prasárny organizované ze strany NATA nějak množí! Duginová, plynovody, teď most na Krym! Jakmile přijmeme tezi, že civilní infrastruktura je legitimním cílem státního terorismu kde se to zastaví!!!

  23. Kde sa moralne nachadzaju ludia, ktori sa zamyslaju nad moznymi krokmi pred bombardovanim sa braniaceho statu snaziaceho sa ziskat nazad nasilim zabrane uzemia?

    Kde sa nachadza moralka ludi, ktori neodsudia okupacnu a dobyvacnu vojnu vedenu v cudzom suverennom state, nicenie infrastruktury, cinziakov, rodinnych domov, nakupnych centier a zabijanie civilistov?

    A kde sa stratila moralka ludi pud sebazachovy u ludi schopnych verejne obhajovat agresora zenuceho do vojny v cudzej krajine vlastnych nevycvicenych vojakov a dokonca veznov (pravdepodobne aj pravoplatne odsudenych vrahov), teda zlocincov, ktori trest za spachany zlocin vymenili za moznost zabijat vo vojne a v postaveni vojaka?

  24. Majko ty sa kde moralne nachadzas a kde si sa Moralne nachadzal pri bombardovani Srbska, alianciou Nato??? Ci zabudol si??? Chod sa tam prejst a nafotit tie svietiacie hory co im tam tvoji americani najebali uranu….

  25. Som rad, ze ruSSi dostavaju na frak. Treba ich cim skor vyhnat z Ukrajiny, su to obycajni vrahovia, nasilnici, primitivi. Slava Ukrajine!! Gerojom slava! Vsetci proruSSki troli a dezolati – idite na chuj do psej matere.

  26. Toto je ta terajsia novinarcina, strcim sa ako novinar do americkej riti a ked nahodou citatel ma iny nazor na svet a udalosti tak ten pisalek si vypyta hodnoty, lebo amerika je ta najdremokratickejsia, takto aj s tou zgerbou v politike daleko zajdeme….. jedna cvarga mienkotvorcou…. v priamom prenose. Ved Srbi, Sircani si to zasluzili a ukrajinci su ini, nemaju debilnu vladu 🙂 Dakujem za taku uvahu pan akoze novinar, daj medvedom mrkvu a nafot nam to, aspon sa zasmejem v tejto tazkej dobe…

  27. Treba vždy spozornieť ,keď sa niekto začne oháňať morálkou a etikou.Nevesti to nikdy nič dobrého.Toto nie je odomnaj,povedal to kedysi jeden známy a významný politik.My budeme ešte veľmi prekvapený,ako z tou morálkou je.

  28. Ministerka energetiky Jennifer Granholmová podľa agentúry Bloomberg povedala, že chce zdvojnásobiť snahu oslobodiť sa od dodávok jadrového paliva z Ruska. Prvým krokom je žiadosť Bieleho domu adresovaná Kongresu USA o súhlas so sumou 1,5 miliardy amerických dolárov (USD). Takpovediac je to však iba štartovné. „Požiadavka je súčasťou širšieho plánu vynaložiť miliardy na vytvorenie priemyslu so sídlom v USA na obohacovanie uránu a ďalšie služby potrebné na výrobu paliva pre reaktory prostredníctvom nákupu suroviny od domácich výrobcov,“ objasnil Bloomberg.

  29. Rusi aj pomocou zbraní prevezených na územie Ukrajiny po tomto moste spáchali už stovky teroristických útokov, zničili celé dediny či mestá, zabili desiatky tisíc ukrajincov…to putinofilom nevadí…ale výbuch na tomto moste po ktorom sa na ukrajinu dopravujú zbrane ( dá sa považovať za vojenskú infraštrukúru) a navyše v čase kedy bola minimána premávka ich pohoršuje….na oplátku dnes Voloďa zaútočil na „svojích vlastných“ ludí v ním an Záporoží v čase keď doma spali a je dosť možné že aj zbraňami prevezenými po Kerčskom moste…to je logika naozaj hodná len putinofilov…

  30. Krymský most, Putinov megalomanský pamätník, bol zasiahnutý a čiastočne zničený. Páčili sa mi tie ódy na jeho bezpečnosť niekedy v máji, keď sa hovorilo o jeho likvidácii. Vraj nemožné pre dokonalú permanentnú ochranu. Takže priamo z ruských zdrojov: proti útoku letectva a pod 2x batéria S 400 s perimetrom 400km + Pantsir S 1 a TOR. Pri podvodnej sabotáži – permanentné hladinové protiteroristické člny, špeciálne potápačské tímy + pohybové alarmy a elektronické senzory pri podperách, po preniknutí do zóny zvukové signály presahujúce prah bolesti u človeka. Na pobreží kontrolné stanovištia pod vedením ministerstva vnútra. Na hladine – hliadkové člny Čiernomorskej flotily a špeciálne jednotky FSB a Rossgvardie. Nad tým satelitné snímanie – elektronické sledovanie pohybujúcich objektov v oblasti. Takže všetko tak dokonalé, že aktuálne sme všetci asi naozaj prešli časopriestorovou slučkou do inej dimenzie a „útok sa nestal“. No realita je taká, že rus tak ako vždy zasa iba drístal. Vraj premávka na moste bez problémov. Nuž tí čo seno žerú či berú denné transfúzie zaručených právd na Infovojne a HS naozaj nie je žiadny problém, ak sa zníži denná intenzita dopravy vozidiel z cca 40 000 na 450. Aj to iba osobné vozidlá v polovičnom profile, nakoľko 2 pruhy sa pripojili k moru napriamo. Nákladná doprava vylúčená na trajekty, ktoré stoja od 2018 na ruskej strane pobrežia a sú v dezolátnom stave (foto na sieti). Železničná doprava vylúčená po poškodenej koľaji, vlak s cisternami tam stál ešte pred pár hodinami. Vraj silné deformácie kovov a pod. Taktiež informácie z ruských webov. V danej situácii je možné jediné konštatovanie. Neexistujú žiadne Červené čiary, avizované Putinom či Medvedevom. Na Rusko sa niekoľko týždňov valí lavína zlých správ. Tisíce ruských vojakov prichádzajú o život v zbytočnom konflikte, ktorý nemá žiadny právny základ. A sám Putin sa nechal vmanipulovať do situácie, z ktorej nemá rozumné východisko. A my všetci iba dúfajme, že tých ruských kreténov ukrajinci udržia na uzde svojou odvahou a vlastenectvom. To že my tu doma máme medzi sebou toľko hlupákov, vrieskajúcich svoje bláboly je vždy lepšie, ako keď prejdú do fázy udavačov a kolaborantov. Ale 99,9% z nich sa naozaj zmôže momentálne len na svoje zanietené súboje za klávesnicou príp. urážanie tých, ktorých myšlienkam vôbec nerozumejú.

  31. Peter,pýtam sa úplne vážne,a teraz?Myslíš si,že Rusi nevedia zničiť ukrajinskú infraštruktúru?Nikam toto všetko nevedie,len do záhuby,a to pre všetkých.Kedy Vám to konečne dôjde?Rusi už neustúpia,v tejto vojne nebude existovať žiadny víťaz.

  32. pre: Miloš Majko 8. októbra 2022, 18:08
    „terorista je jedine ten, kto vojensky napadol iny suverenny stat. A to je Putin a kazdy vojak, ktory v cudzej krajine vrazdi civilov.“

    …a co hovorite na USA ked okupovali cudzie uzemia?
    Konecne to uz pochopte ze USA a Rusko = 1:1, len s tym rozdielom, ze USA este vojnu nezazilo.

  33. Anonym 10. októbra 2022, 9:48 – NIE! – omyl. Odpovedali Ukrajinci a to sa len brania.

    Rus je AGRESOR a od februara bombarduje Ukrajinu.
    Rus protipravne anektoval Krym aj Donbas.

    A Rus bombarduje aj teraz.

  34. ukrajina dostala pekny darcek,putin nesetril,je stedry,ze aj na buduce.

    podla majkovej logiky sa bojuje uz aj v Kosiciach,len nikto o tom nevie.

  35. pre alibaba: ale no tááák, už si dokázal že nie si úplný dement tým, že sa dokážeš prihlásiť na wifi a dokonca vieš napísať do vyhľadávača správnu adresu tak to nekaz. Možno to bude pre teba šokujúce, ale prezradím ti, že tvoj komentár svedčí o jedinom, proste si úplne zablúdil. Normálni úchyláci (nádherný oxymoron) chodia za účelom ktorý sa mi snažíš podsunúť na iné servery. Iba že by si podvedome zachytil v tom svojom zmätku info o myšlienkových ejakulátoch istého Blahu, čo ho vyrazili z FB a teraz vraj „myšlienkovo onanuje“ nad utrpením obetí ruskej invázie ale to je vraj Telegram…skús si pre istotu poznačiť TELEGRAM 🙂 Tam sa odbavíš jedna radosť, tak poriadne vydrandi svojho šášulu a daj mu pekne poza uši. A pozor na tenisový lakeť.

  36. Peter a Majko,mali by ste konečne pochopiť,že svet sa netočí len okolo Vás,mali by ste pochopiť,že existuje aj nejaká história a budúcnosť,mali by ste pochopiť,že už vieme,kto je agresor,ale to nemení na veci,že keď je Rusko agresor,tak teraz nemôžme rozmýšľať,a mať svoje názory o Tom,či o inom.A čas ukáže,kto tu je primitiv a blbeček,a to preto,lebo vo svojej arogancii a v čierno bielom rozmýšľaní ste stratili veskery prehľad a reálny pohľad na vec.Teraz platí,že síce Rusko je agresor,ale k vôli tomu nespachame všetci samovraždu.Pol roka sankcie,pol roka dodávanie zbraní,nič sa nezmenilo a môžme to robiť ešte desať rokov,a zmeníme akurát to,že,sa znicime sami seba a znicime budúcnosť našim deťom.Ukrajina a Rusko sa musia dohodnút.Inaksia cesta Nexistuje! A keď budete snívať o porážke Ruska,tak to bude potom také víťazstvo,ktoré nikomu nepomôže,lebo nikto nebude.!!!!!!

  37. peter,si len taky maly honifuk,blaha ma zablokoval,ke d som poukazoval,ze maju skodnu v reviri,vajcaka,bohuzial,smer vzdy hral na dve strany.PETER vidim,ze mas bohate skusenosti z onaniou,polointeligent vzdy uprednostnuje pudy,to je heslo poprednych vedcov.

  38. MAJKO, uz som tu pisal,ked mas strach zit na slovensku tak pal do pi..e,co ked PUTIN pustil rakety vzdialene od SR hranic 130km?mame sa posrat? vidim,ze ty mas uz nalozene v trenkach,putin nema na to aby zbombardoval kazdy stat v europe,lenze ty to nikdy nepochopis ty si skratka posraty,
    MAJKO,hras sa na najmudrejsieho a kazdeho ponizujes,len zabudas,ze si rovnake hovno ako kazdy z nas,to,ze si srkal kavicku niekde na kryme ako vsedny zasraty turista,este z teba nerobi popredneho politologa,to mas hold velmi daleko od pravdivych informacii.
    osobne sa stretavam z ludmi co tam skutocne boli a tu situaciu zmapovali,viem velmi dobre kde si bol a ake informacie si nazbieral,len sa ti to nehodi do SOL kramu.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img