ISSN 1337-8481

štvrtok, 18. apríla, 2024

Šialené slovenské cesty: Opitý vodič zrazil na chodníku mamičku s dvoma deťmi – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Dnes došlo v Čadci na ceste druhej triedy k dopravnej nehode. Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že 37 ročný vodič viedol osobné motorové vozidlo Peugeot v smere od obce Raková do Čadce.

Následne z doposiaľ presne nezistených príčin v smere jazdy prešiel s vozidlom na chodník, kde došlo k stretu osobného motorového vozidla a chodkyne s dvoma maloletými deťmi.

Po dopravnej nehode bola chodkyňa s deťmi aj vodič motorového vozidla prevezení na ošetrenie do nemocnice. Vodič sa po dopravnej nehode podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 0,86 mg/l (1,79 promile) alkoholu vo vydychovanom vzduchu.
Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ –  06.10.2022 – KR PZ Žilina

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci obvinil 37 ročného muža z trestného činu ublíženia na zdraví v súbehu s trestným činom ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.  Obvinený muž včera (5. októbra) v Čadci na ceste druhej triedy číslo 487  v čase približne o 13.40 h spôsobil dopravnú  nehodu, pri ktorej došlo k zraneniu chodkyne, maloletého dieťaťa aj obvineného muža.  Vodič sa po dopravnej nehode podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 0,86 (1,79 promile) alkoholu vo vydychovanom vzduchu.

Vyšetrovateľom Policajného zboru bude spracovaný  podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného muža do väzby.

Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

 

Alkohol za volant nepatrí!

Polícia apeluje na vodičov, aby jazdou pod vplyvom alkoholu neohrozovali svoj život a životy ostatných účastníkov cestnej premávky. Nielen z dôvodu, že ide o priestupok alebo trestný čin, ale najmä preto, že následky dopravných nehôd bývajú v mnohých prípadoch tragické.  Každý by mal začať od seba, teda uvedomiť si, že kombinácia alkohol a šoférovanie nikdy nie je správne riešenie.

JAZDITE BEZPEČNE!!!

zdroj: Polícia SR

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Hlavne, že v okolí Čadce plno radarov a hliadok, ale tajtrlík s drégerom nikde..
    To buzeranti vedeli obťažovať ľudí, keď sa robili kontroly pri prechádzaní z okresu do okresu, ale že by to isté urobili teraz, ale s drégerom.., tak ani omylom.

  2. Anonym.., nie. Vinu vždy ponesie len ožratý kkt. Ale robíme tu hon na bosorky za rýchlosť, za meter a pol od cyklozmrdov a to všetko v mene „vyššej bezpečnosti“.
    A čo sa robí, aby tu ožrani nevraždili ľudí na chodníkoch, či zastavkách?
    Či ten, čo pôjde 55 na 50ke alebo ten, čo pôjde 1,2 miesto 1,5 metra od cyklistu je viac nebezpečný, ako ten, čo má 1,6 ‰??

  3. tie ciciny chlpate,budu teraz zastavovat dochodcov co pojdu z pecivarni na felicii,ale nahanacky po seredi na tie nemaju,na to jebu uplne ,lenivci zeleni.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img