ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

AKTUÁLNE: Opitému vodičovi v Bratislave bolo vznesené obvinenie za všeobecné ohrozenie, vyšetrovateľ žiada väzbu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Policajti odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Polícia SR – Bratislavský kraj sa v priebehu uplynulých hodín intenzívne zaoberali vyšetrovaním okolností tragickej udalosti, ku ktorej došlo v nedeľu (02.10.2022) na zastávke mestskej hromadnej dopravy Zochova.

60-ročný vodič vozidla zn. Škoda SuperB, ktorý pred jazdou požíval alkohol, zišiel vo vysokej rýchlosti počas jazdy mimo vozovku na zastávku mestskej hromadnej dopravy. Tam sa v tom čase nachádzalo približne 40 osôb, pričom došlo k zrážke vozidla s osobami. V dôsledku tejto zrážky bezprostredne na mieste zahynuli štyri osoby, tri osoby boli v kritickom stave prevezené do nemocníc, ďalšie tri osoby utrpeli zranenia vyžadujúce si ich ošetrenie v nemocniciach.

V priebehu včerajšieho dňa došlo k úmrtiu piatej osoby, ktorá bola hospitalizovaná v nemocnici – jednalo sa o 21-ročné dievča.

Policajti bratislavskej krajskej kriminálky venovali maximálny dôraz a intenzívne vykonávali všetky potrebné procesné úkony, cieľom ktorých bolo náležité zistenie skutkového stavu, zaistenie všetkých potrebných dôkazov a ich následné vyhodnotenie.

Na základe týchto úkonov bola zabezpečená potrebná dôkazná situácia, umožňujúca vzniesť obvinenie konkrétnej osobe. Na základe doterajšej dôkaznej situácie došlo k zmene právnej kvalifikácie a následne bolo zo strany vyšetrovateľa bratislavskej krajskej kriminálky vznesené obvinenie z trestného činu všeobecného ohrozenia 60-ročnému Dušanovi D. z Bratislavy.

V prípade preukázania viny pred súdom, hrozí obvinenému mužovi v zmysle zákona za toto konanie trest odňatia slobody na dvadsať až dvadsaťpäť rokov alebo trest odňatia slobody na doživotie. Zo strany vyšetrovateľa bol v tejto súvislosti spracovaný aj podnet k návrhu na väzobné stíhanie obvineného muža.

 

zdroj: Polícia SR

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Tak hajzlík sa vraj už dožadoval u policajtov nech ho radšej zastrelia alebo sa zastrelí sám. Už začal hrať divadlo. Toto hovado nám ešte zahrá scénu ako to všetko úprimne ľutuje. Vzhľadom na to, že po nehode ukázal svoju bohorovnosť a aroganciu, ťažko sa tomu bude veriť. Prajem mu čo najdlhší pobyt vo väzení medzi spodinou, aby každý deň ľutoval prečo sa radšej pri nehode nezabil. Len takto si to poriadne vyžerie.

  2. Nech si len pekne dlho požije a každý deň sa môže zožierať myšlienkami. To bude pre neho najkrutejšie, to mu doprajem.

  3. Nech sa zastreli zivot za zivot a keby tam bola moja dcera alebo rodinny prislusnik tak uz nezije to garantujem lebo co spravil je hrozne pre rodiny mladych ludi ktory tam zahinuly to si vobec neviem predstavit toto je velmi tazke pre vsetkych

  4. Nech sa zastreli zivot za zivot a keby tam bola moja dcera alebo rodinny prislusnik tak uz nezije to garantujem lebo co spravil je hrozne pre rodiny mladych ludi ktory tam zahinuly to si vobec neviem predstavit toto je velmi tazke pre vsetkych

  5. Jednu vec nepochopím, čo tu idú vyšetrovať? ! Bol ožratý? Bol
    Choval sa ako hovado? Choval
    Ublízil niekomu? Ano zabil 5 ľudí
    Čo tu kur v a ešte riešite? Hľadáte cestičku

  6. Je to skorumpovane sudnictvo. V Poprade vezobne stihaju človeka za to ze zabil triezvy sekerou kravu aby mal co jest a tu uzrate a sfetovane hovedo co autom zabilo 5 ludi a dalsich zranil a zmrzacil pustia a bude stíhaný na slobode. Je to tu kurva, spina svet a cele sudnictvo. Minister Karas by mal zasiahnut a toho sudcu co takto rozhodol by mal zbavit talara a obvinit tiez za marenie spravoslivosti a zavret oboch.

  7. Dobreže ho v tanku nedoviezli na súd. Vraha… A pustia ho ešte medzi ludi…
    Aky paragraf na toto existuje?

    On si bude behat vonku ešte a oni mrtvy a raneny

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img