ISSN 1337-8481

utorok, 23. apríla, 2024

“Viete kto ja som??!!” Hučal na policajtov chvíľu po havárii.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
“Viete kto ja som??!!” Hučal na policajtov chvíľu po havárii.
“Si kokot”. Odpovedala by som ja.
Ďalší “náš” človek. Vykrikoval nech ho nechajú, lebo je smerák.
Aj keď táto strašná tragédia na oko nemá nič z politikou… zase po nej ostáva smerácka pachuť…
Koľko takých namyslených ožratých smeráckych smradov ešte jazdí po našich cestách? Hovädá, ktoré dostali za smero-režimu pocit, že môžu všetko, aj sadnúť za volant pod vplyvom a jebať si to centrom Bratislavy osemdesiatkou? Môžu všetko, lebo sú “naši ľudia”?
Bodaj by ťa celý život žralo svedomie, budili nočné mory, nech všetci démoni ťa strašia každú minútu tvojho zbytočného života. Nie, neprajem ti smrť. Prajem ti strašné psychické muky. Čo najdlhšie. Ak teda nejaké svedomie máš.
A pre vás všetkých, ktorí si niekedy po dvoch pivkách sadnete za volant, to je dúfam posledná lekcia. Vyhlasujem nulovú toleranciu na kamarátov s touto úchylkou. Keď uvidím, že chcete šoférovať pod vplyvom, trebárs aj z môjho koncertu, volám políciu.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Nehanbíš sa? Nehanbíš sa? Pfuj,čo si ty za človeka,aj ten,čo takéto niečo tu vycapil.Z takejto tragédie ideš robiť politické uzávery.To ozaj stačilo.HANBI SA!

  2. Slušnému človeku by smrdeli takéto peniaze ale tu za pár klikov na web je niekto ochotný aj takútu neľudskú žumpu dať.
    Kde máš limity a kde más červenú čiaru ? To vážne sa idete tento portál viezť na mladých mŕtvych ľudí ?

    5 ľudí zomrelo a žiadna úcta

  3. Čo sa tu nadúvate????Je to nejaký zapráskaný funkcionár ešte za smeru a podľa toho čo hovoril aj minister tak bol arogantný aj k záchranárom aj k policajtom.Chceme pravdu a prečo upierate pani Nvotovej právo??????A prečo to vôbec komentujete ste smeráci?????

  4. Ste normálni? Dorota vie co hovorí, ona tam bola. Cítila, že sa vo vesmíre niečo pohlo a musela sa tam duchovne presunúť! Dala si trochu ópia a presunula svoje čakry k tomuto nešťastiu a všetko to počula a videla!

    A kto tomu neverí je smerak, dezolat, rusofil, Kotleta, fasista, ruský agent, ruský trol, putler, opica a chce navrat mafie k moci!!!

  5. Co dodať. Skúste si predstviť, že celý život vychovávate dieťa a keď už je pomaly dospelé a snaží sa niečo dokázať v tejto spoločnosti zak mu niekto zoberie život a ešte bude on ten čo je navysoko… čo s takým človekom? Lámanie na kolese ako v stredoveku?

  6. Ja by som mu dal stred jak za stredoveku. Strčiť mu železnú oceľovú tyč do zadku a vystaviť ho niekde na námestí, nech sa ľudia pozerajú ako postupne a drasticky umiera. Lebo na toto už fakt nemám slov!

  7. ty pica nafetovana,teba by mal niekto zrazit,smeracky funkcionar co sa foti s prockom?si zase zhulena ty zbytocny clovek,povedz to aj svojmu kolegovi stankemu pavianovi,ked havaroval najebany,ty nula schyzofrenicka.

  8. Tak už aj vyhlasuje nulovú toleranciu na kamarátov s touto úchylkou. Nuž každý má nejakých kamarátov. Doteraz jej kamaráti s touto úchylkou nevadili? Faloš.

  9. Nvotovej by mali vyhlasit nulovu toleranciu na drogy… Ale inak som za 5násobné tresty pre vsetkych, ktorych plati stat, cize politikov, vojakov, uradnikov, policajtov a iných (coco)tov ktorí sa dopustia akehokolvek priestupku ci trestneho cinu a ak by to bolo pod vplyvom omamnych latok tak 10 nasobný trest. A je jedno ku ktorej mafianskopolitickej skupine patria alebo nepatria.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img