ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

V Seredi a Šintave sú aktuálne hlásené kolóny a zdržania

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Šintava / mimoriadne zhustenú premávku a kolóny vodiči hlásia nielen v Seredi, ale aj v Šintave. Tento stav je spôsobený frézovaním cesty v Šintave a to Vinohradskej ulice, teda v smere na Vinohrady nad Váhom.

Za zamyslenie stojí ďalšia komplikácia prejazdu cez mesto, teda už obchádzkovej trasy v dĺžke cca 40 kilometrov (z dôvodu uzatvoreného mosta ponad Váh v Hlohovci) pre niekoľko mesiacov ťažko skúšaných vodičov – zamýšľa sa niekto nad logikou takto načasovaných prác dokonca na obchádzkovej trase?

Môžu obyvatelia mesta a tranzitujúci vodiči očakávať snáď ešte nejaké prekvapenia v doprave?

Za informáciu ďakujeme čitateľovi Lukymu.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Šintavan 3. októbra 2022, 17:38
    Vo vzduchu je cítiť vôňu asfaltu, idú voľby. O 2 mesiace by to nemalo už potrebný efekt.

  2. Pán Jaroslav, voľby v Šintave sú viac menej rozhodnuté, voľby VUC treba ignorovať, ako strany ignorovali obecné voľby, keď nepostavil kandidátov až na výnimky. Všetci chcú byť pri väčšom koryte, obecné ich nezaujíma.

  3. Netrepte tu o voľbách- s touto opravou nemá Šintava nič spoločné je to cesta prvej triedy ktorá nespadá pod ich správu Ešte v júni zverejnili na obecnej stránke tento oznam:

    Informácia o rekonštrukcii cesty na ulici Vinohradská
    Správa a údržba ciest TTSK oznamuje občanom, že na ulici Vinohradská bude prebiehať rekonštrukcia cesty II/507 v priebehu mesiacov júl až november 2022. Z uvedených dôvodov žiada o ukončenie všetkých prípadných stavebných prác v dotyku s uvedeným úsekom cesty najneskôr do 30.6.2022.

    https://www.sintava.sk/urad-2/oznamy/informacia-o-rekonstrukcii-cesty-na-ulici-vinohradska-1166sk.html

  4. To aky kkt vymyslel teraz robit cestu,nemohol si pockat pokym neotvoria most ty debil?
    Kto to vymyslel,nech ide laskavo pomahat aby bola cim skor hotova.

  5. 4. októbra 2022, 12:10 všetko možné, v priebehu pár hodín sa z cesty druhej triedy stala diaľnica bez akýchkoľvek príprav, teraz po oprave aj kolotoč.
    Vyhraj voľby, môžeš všetko!!!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img