ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Privolaní záchranári poskytli pomoc mužovi pod vplyvom alkoholu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Vďaka pozornému mladíkovi pred niekoľkými minútami skončil v opatere záchranárov bezvládny muž ležiaci na chodníku na Cukrovarskej ulici.

„Bezvládne ležal na chodníku zakrvavený, tak sme mu pomohli posadiť sa na lavičku a zavolal som záchranku“ – povedal mladík. Pri mužovi zostal čakať niečo cez pol hodinu na príchod záchranárov, ktorí ho následne vo vozidle RZP ošetrili.

Pre úplnosť je potrebné uviesť, že po pánovi pri lavičke zostalo niekoľko prázdnych plechovíc od piva a prázdna fľaša od tvrdého alkoholu. Je smutné, že samotný záchranár s kolegyňou mali problém pána „odprevadiť“ do sanitného vozidla, nevládal totiž stáť na nohách.

Každý výjazd záchranárov blokuje vozidlo RZP, ktoré následne môže prísť neskôr k človeku s podstatne vážnejším zdravotným problémom. Alkohol je pre ľudí, no je potrebné piť ho s mierou.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Samozrejme,alkohol metla ludstva …takych treba prekročiť a ist dalej… Moze si za to sám… A dalsia zaujimavost je ze sanitka prišla za pol hodinu???? Hmmm

  2. Pre komentár nadomnou a Vy viete kde momentálne sme boli na výjazde?Takto Vám poviem pane, dá sa sedieť na dvoch stoličkách z jedným zadkom?Len kritizovať,to Vám ide! Zaujímavý ste Vy aj s Vašim primitívnym momentom!A ešte niečo,aj keď bol opitý asi Vy viete aký mal problém, či?Bola mu poskytnutá pomoc tak čo trepete!!!

  3. Pre 20.52, pokial si ozaj zachranar, tak by si sa mal pridat k tomu nad tebou a spolu nadavat na ozrana, pretoze kvoli opilemu hovadovi mozno nabuduce zomrie skutocny pacient. Sam sa ozral, nech zdochne niekde sam.

  4. Sak nech si vypije ked mu chuti a ma ma to. Ved chlast zostal jedinou radostou v tychto temnych casoch. Mladi skacu z okien, stari zasa pod vlak. Sedel na lavicke a co?

  5. Skusenym okom vidim, ze vypil styri desinky piva a 6 poldeciek tvrdeho. To neni zasa koniec sveta, tiez mam urcite tolko teraz v sebe a pisem sem bez chyby.

  6. Pre anonym 20:52 keď bol natolko zdravy ze si dokazal dojsť do obchodu a kupiť si alkohol a dokazal sa sam ozrat jak prasa tak asi to snim tak vazne nebolo a moze si zato sam do akeho stavu sa dostal… Kvoli takymto prasatam meskaju sanitky k skutocnym pacientom….

  7. Najväčšou chybou v tomto smere bolo, že prišlo k zrušeniu tzv. záchytok. Odvtedy je na dennom poriadku, že opilcom RZP a polícia musia robiť „taxi službu“.

  8. Jasné, nepoznám okolnosti ale to akože vážne? Ak by niekomu zomieralo dieťa, vy sa dotrepete za pol hodiny? To je pre celú Sereď a okolie jedna sanitka? Tomu sa hovorí rýchla zdravotná pomoc.👍🏻 Na ozranov sa treba vysrať, nechať ich vyspať, takto kvôli tomu môže niekto prísť zbytočne o život.

  9. Pre: Anonym 4. októbra 2022, 10:27
    Letka ministerstva vnútra 🙄

    Samozrejme, že aj predtým ich do záchytiek musela „zvážať“ polícia, ale je rozdiel, keď by im bol takýto výjazd a pobyt na policajnej stanici účtovaný, prípadne uložená dostatočne vysoká pokuta, ako keď im je zo strany občanov častokrát úplne zbytočne volaná a následne vyťažovaná RZP alebo im polícia musí robiť „taxi službu“ na miesto trvalého pobytu.

  10. pre Zo
    ale to s platenim plati aj teraz. poistovna ma pravo vymahat nahradu ak si ten stav privodis sam alkoholom ci drogami. a cajti ozaj nemusia.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img