ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Pre opitého vodiča, ktorý autom usmrtil štyroch mladých ľudí, v podstate nejestvuje dostatočný trest

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Nočná dopravná nehoda s mimoriadne tragickými následkami nenecháva chladným už asi nikoho. Ani tých, ktorí si doteraz mysleli, že ich sa ožratý vodič za volantom auta netýka.

Smrť štyroch mladých ľudí zavinená vodičom auto šoférujúcim pod vplyvom alkoholu a ťažké zranenia minimálne ďalších troch, konečne otvára oči širokej verejnosti, ale aj rodinám alkoholikov sústavne si sadajúcich za volant auta pod vplyvom alkoholu. A mala by aj kompetentným a zákonodarcom. Výrazná zmena v preventívnych opatreniach, ale aj v represii je minimálne teraz už nevyhnutná.

Dlhodobo v rámci prevencie v médiu prinášame informácie o prípadoch šoférujúcich auto dokonca v ešte podstatne vyššom stave opilosti, ako ten z dnešnej noci.

V januári tohto roka sme priniesli policajnú správu, v ktorej sa hovorilo o vodičovi z Vinohradov nad Váhom políciou prichytenom pri šoférovaní auta s tri a pol promilami alkoholu v krvi.

Práve o tomto prípade sme sa dozvedeli viac. Vodič mal byť videný pri šoférovaní v obdobnom stave často. Preto sme prípad sledovali podrobne a to aj osobnou účasťou na pojednávaniach Okresného súdu v Galante a odvolacieho Krajského súdu v Trnave.

Prípad si rozoberieme podrobnejšie v ďalšom pokračovaní práve teraz aktuálnej témy.

Tlačová správa KR PZ je tu:

Seredskí policajti chytili rekordmana s 3,5 ‰ vo Vinohradoch nad Váhom

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Následok je strašný, ale mňa ešte vytočila aj tupá arogancia toho hajzla. Tak namiesto toho, aby zvesil uši, on vykrikuje že je niekto a čo si to na neho dovoľujú? To fakt? Nejaký bezvýznamný kokot v bezvýznamnej funkcii sa cíti byť bohorovný?

  2. Pre posledny komentar aroganta a cloveka ktory as zavidi,nie pisem osobne vodicak my zobrali za co trpim a dlhe roky budem.a tebe jedno odkazem drž sa

  3. Keď myslíš Lipšica, tak ten nebol ani opitý, ani nešiel rýchlo a ani nie je prezident. Kopol si si a uľavilo sa ti, držím ti palce, aby si nemal takú nehodu ako on

  4. Akoze ,ze neexistuje.Trest smrti mu dat.
    A aby pocitil ake to je, takisto by mal zobrat spravodlivost do ruk niekto a tak ako on ,mal ublizit jeho rodine.Som bezcitny?JA nie ale on.
    Keby to vykonal mojej rodine ???Zil by som pre pomstu a jeho smrt.Smrt.Nic ine si nezasluzi.

  5. Treba zmenit zakon. Sam si privodil tento stav a sadol za volant . Treba to kvalifikovat ako umysel zabijat. A tak aj trestat. Ako prve – zhabat zbran – auto predat v aukcii a peniaze poskodenym,pozostalym. Hajzla do basy na x. krat 25, kde x je pocet obeti. A kazdeho opiteho hajzla ked lezi na ulici zbavit prava na zdrav.pomoc.

  6. V prvom rade trest smrti znova uzakonit.A za toto si zasluzi bez odkladu.A druhy by si snad rozmyslali ci sadnut opity za volant.

  7. ta skurvena humanost nas raz zabije,jednoznacne trest smrti,do tyzdna,ziadne odvolavanie na sudoch,nedostavenie sa svedkov a podobne sprostosti.

  8. FAkt si premyslime ze tam mohol stat z nas z nasich blizkych ktokolvek.JA som za jeho smrt.Pozrite si to video ako letel.A ty ludia boli v sekunde mrtvy.
    Prajem mu smrt a v pekle ak existuje nech sa dobre dlho smazi.
    A nasi politici?Uz konecne uzakonite tresty za alkohol za volantom a auto je zbran.

  9. Trest smrti by bola odmena, doživotie bez akejkoľvek možnosti prepustenia na slobodu. No a ten čo nafúka automatická basa 3 mesiace, nástup v deň priestupku.

  10. Na tento clanok sa o chvilu zabudne a zapadne tuna daleko.Ty ludia ktorym sa tymto zmenil zivot potrebuju pomoc a podporu.
    Nenavist voci soferovi -prajem mu krutu smrt.
    Ostatny mozme len podporit uprimnou sustrastou.

    Ja dnes davam ciernu stuzku na antenu a budem mysliet na tych mladych ludi a budem ju tam nosit.

  11. Preco tu neurobia prohibiciu. Ved len zlo roby ten alkohol. Za marisu co clovek je stoho v pohode zatvaraju ludi a za alkohol co sa ludia vrazdia to je ok. Toto je vysledok dedecek.

  12. Zrejme to nebolo prvýkrát, akurát teraz to nevyšlo. Bohorovný generálny sekretár, bezvýznamný odpad. Viete kto som ja? Špina.

  13. A uz je na slobode,Vrah a zabijak mladych ludi a je slobodny.Toto je spravodlivost???Necudujme sa ze sa toto deje.
    Uz je po vsetkom a spravodlivost nikdy nebude.
    Jedine????
    Do vlastnych ruk zobrat.
    A…………………………..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img