ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Konečne sme v parlamente ratifikovali vstup Švédska a Fínska do najsilnejšej obrannej Aliancie na svete

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Konečne sme v parlamente ratifikovali
vstup Švédska a Fínska do najsilnejšej obrannej Aliancie na svete. Rozšírenie NATO o tieto dve vojensky významné krajiny predstavuje jednoznačne aj posilnenie našej vlastnej obrany a bezpečnosti.
▪️Ostávajú ešte Maďarsko a Turecko, ktoré verím, ratifikujú ich vstup čoskoro a následne sa budem tešiť na stretnutia s kolegami ministrami obrany Švédska a Fínska, našimi verím, čoskoro novými a silnými spojencami.
Poslancom ďakujem, že vyhral zdravý rozum nad nezodpovedným politikárčením. Jednoznačná podpora zo strany poslancov – za vstup Fínska hlasovalo 126 poslancov a v prípade Švédska to bolo 124, teda oveľa viac ako ústavnej väčšiny, je tiež dôležitým medzinárodným signálom našej podpory pre Severoatlantickú alianciu.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Miloš nemusím si dávať alkohol aby som pochopil že zlo menom NATO sa rozdrapuje stále viac a nepozerá z toho nič dobrého !
    To len ty a zopár zaslepených jedincov z toho nič nechápu…

  2. Pán Pre Daniel to hádam nie ! Miloš je o svojej pravde presvedčený ! Výborne ho spracovali majitelia „našich“ médií.
    Len chcem podotknúť že Mel Gibson natáča nový film o nosatých,len mi momentálne vypadol názov z hlavy. A už sa mu vyhrážajú že nech si to nedovoľuje lebo tým odhaľuje jejich celosvetové mocenské praktiky. Ale o tom sa na SOL nedočítame,že ? Len čakám kedy bude mať Mel Gibson nejakú „nehodu „

  3. chlapci, to ze pisete bludy na nete nezmeni, ze zijete v krajine, ktora je v EU a v NATO.. prebojujte sa do politiky a oslovte davy.. osobne som pre nato, aj ked je podla mojho nazoru nato uz mimo misu, Europa si mohla davno zbuchat svoj spolok, teda hlavne mala.. no mame tu nato, vdaka ktoremu nedavame tolko penazi na obranu, ako by sme davali, keby sme osamoteni.. dalsia alternativa je RF, ale to by sme uz ozaj museli byt narod idiotov…

  4. Co sa tu dozvedam. Jedna novinka za druhou…

    Ale Daniel ma pozna a ja som vazne pragmatik. Ak si mam vybrat utekat bud pred bombardovanim Ruskou armadou, utekom pred narukovanim do Ruskej armady (ekvivalent), alebo byt v relativnom bezpeci pod ochranou NATO – volim tretiu moznost.

    Takze ano, verim tomu, ze pri sucasnom geopolitickom rozdeleni sveta, stojime konecne (nateraz) na spravnej strane.

  5. turecko nakoniec povoli. kedze chce mat volne ruky v Armensku a Sirii a stavia sa do pozicie mierotvorcu na Ukrajine, tak nakoniec povoli. A nielen preto. Erdogan planuje vratit osmanskej risi stratenu velkost. Takze mozme cakat znovuvytvorenie velkej tureckej aliancie. samozrejme pod vedenim velkeho sultana. Na mapach to je cela stredna azia, severny kaukaz a madarsko.

  6. Zaujimave hlasovania sa uskutocnili aj v Luhansku, Donecku, Chersone a na Zaporozi. Podla vcera zverejnenych vysledkov po scitani prvych cca 20% hlasov sa masivna vacsina obyvatelov na urovni viac ako 95% vyslovila za pripojenie sa k Ruskej federacii. Tieto styri regiony predstavovali 15% rozlohy byvalej Ukrajiny a hlavnu surovinovu a priemyselnu zakladnu ukrajinskej ekonomiky. Predpoklada sa, ze rusky parlament schvali vclenenie tychto novych regionov do zostavy Ruskej federacie v horizonte dvoch tyzdnov. To znamena, ze utoky ukrajinskych ozbrojenych sil na tieto regiony budu povazovane za utok na samotne Rusko. Tymto Rusko v podstate dosiahlo ciele, s ktorymi do tej vojny islo. Nedosiahli zatial zmenu ukrajinskeho rezimu. Prekvapivy uder na Kyjev im nevysiel, pockaju si. Ukrajinu caka hlad a bieda. A my im k ich sebadestrukcii vyrazne pomahame. Nie kazdy s tym suhlasi.

  7. PreAnonym 28. septembra 2022, 6:47
    „Nezáleží na tom, jak se hlasovalo, důležité je, jak se to spočítalo.“
    Josif Vissarionovič Stalin.

  8. Iste. Tak to funguje. Podla dohod z Minska mala tieto hlasovania zorganizovat ukrajinska strana. Za celych 8 rokov sa k tomu Porosenko ani Zelenskyj neodhodlali. Vsetci vieme preco. Dopadlo by to plus minus rovnako ako tie referenda z vikendu. Mohli to pocitat oni…

  9. Treba z NATO aj eú ísť het.kam nás ťahajú do záhuby.ci takúto Európu chcete. Maďari,taliani, francúzi Len peenova,unas tento hnoj do hajzlu čo máme a hotovo. Zlatý komunisti.

  10. Pre anonym 28. septembra 2022 7:47

    Teraz slúžime celému svetu ako lacná pracovná sila. Hurá! Hlavne, že môžeme cestovať kam chceme, ak nám niečo z výplaty ostane. Relatívna sloboda s prázdnym bruchom stojí za hovno.

  11. pre Anonym 28. septembra 2022, 6:47

    Nemohli Rusi rovno urobiť referendá bez toho, aby tomu predchádzala vojna? Lebo vojnou neukoristili vlastne nič, aj tak to riešili referendami. Nehovorím, že to je legitímne, ale načo tomu teda predchádzala vojna?

  12. Anonym 28. septembra 2022, 8:57 – Putin chcel takto ziskat celu Ukrajinu.

    Nevydalo. Poslali ho na chuj…

    Nemoze prehrat, doma by to neustal inak, ako mimoriadne tvrdou diktaturou. Problemom pre neho je, ze uz aj Rusi (aspon niektori) su zvyknuti na volnost, zahranicny moderny tovar, vikendiky v Londyne, New Yorku, Parizi… Su nauceni na prepych a na to, ze si mozu robit co chcu.

    O to ich ubral svet sankciami. Stale ale mali aspon doma relativnu volnost a hlavne blahobyt. O volnost ich pripravil, blahobyt sa vytraca asi rychlejsie, ako si pripustaju.

    Pokym bola „specialna operacia“ mimo nich, brali to hrdo a davali to „na sedlaka“. Mobilizacia im ale otvorila oci. Vojnu maju zrazu „v kuchyni“, Putin posiela na smrt ich „rybjata“, ich synov.

    Uz sa vojna dotyka priamo Rusov a to uz zrazu prestali byt hrdinami.

    Mnoho Ukrajincov sa vracia zo zahranicia domov, aby branili svoju zem. Mnoho Rusov opusta Rusko – svoju zem, aby nemuseli svojimi zivotmi ziskavac pre Putina cudzie uzemia. Aby ho nemuseli zapisat do historie vlastnou krvou.

    Zial, novu sa naplna scenar, o ktorom som pisal tu:

    https://www.archiv2.seredonline.sk/2022/09/21/demokracia-podla-vzoru-putina/

    a zial sme podstatne blizsie k naplneniu hosieho. Scenara, z tohto clanku:

    https://www.archiv2.seredonline.sk/2022/09/18/pri-zvysujucom-sa-riziku-prehry-sa-putin-moze-odhodlat-pouzit-jadrove-zbran/

    Pisem to nerad, ale Putin situaciu dostal do momentu, kedy drzi pistol pri hlave sam sebe. On uz velmi siroky vyber nema.

    Potvrdil to, co som pisal tu:
    https://www.archiv2.seredonline.sk/2022/04/15/zlo-ma-nove-meno-putin/

    a je v statuse uz tu:
    https://www.archiv2.seredonline.sk/2022/03/04/vojna-na-ukrajine-je-hroznou-tragediou-pre-ukrajincov-aj-rusov/

    A potvrdzuje sa to, co tvrdim od zaciatku vojny – Putin je klon Stalina zmiesany s Hitlerom.

    Tuzi zapisat sa do historie a je mu uplne jedno, akym sposobom…

  13. Putina je možné odsudzovať za rozputanie vojny,rovnako ako každého,kto rozpútal vojnu.Americka novinárka Belén Fernández označila G.W.Busha,ako neodsúdeného vojnového zločinca, je to otec americkej invázie do Iraku(2003),kde boli stovky tisíc mŕtvych a kde boli použitá toxická a rádioaktívna munícia, ktorá má za následok vzniku vrodených chýb, rakoviny a iných chorôb.

  14. Nadavate na komunistov. Ja mám 72 rokov. Že ste nemohli cestovať,či nemali banány. Ľudia.. veď čo chvíľa bude to isté. dovolenkovať a banány atď všetlo sa bude dať,len NATO nebudeme mať. Budeme pekne sedieť v jednej izbe v zime a pri sviecke.

  15. Rudolf, včera sa v reportáži v TV pýtali babky na ulici, že na čo použije 14. dôchodok. Jej odpoveď: pre vnúčatá… Asi je teda vám dôchodcom dobre, keď viete rozdávať. Tak netrep prosím ťa.

  16. Ty si riadne mimo, čo ťa dotoho, že starí rodičia pomáhajú vnúčatám,keď majú, tak pomôžu,keď nemajú nepomôžu..tomu sa hovorí, sociálne cítenie, ale to mladá sociopaticka spoločnosť nepozná

  17. Anonym pod Rudolf. Kto hovoril čo o dôchodkoch? Ako nám je atď. Ja len hovorím čo ste si vystrngali v 89 tu to máte a ešte len budete( budeme) mať. Čo sme my vybudovali teraz nič není naše.ale asi ešte treba NATO čas Kim to mladšia gen.pochopi,vlastne nepochopí.

  18. Presne tak slovensko nemá žiaden majetok. Vláda SR je len správca cudzieho majetku na slovenskom území, skoro ako židovská samospráva v gete vo Waršave počas druhej svetovej vojny.

  19. Vstup Finska a Svedska do NATO je v pohode, podla mna. Ked tam chcu a ludia si to u nich schvalia, preco nie? Su to fungujuce krajiny bez hranicnych sporov. Vojenska spolupraca s nimi prebieha aj tak uz roky. NATO je obranna aliancia. Patrime tam, plnime si zavazky. Ale v charte NATO nie je nikde napisane, ze ako clenska krajina NATO musime posielat svoju vyzbroj a stavat sa na jednu stranu v konflikte, ktory sa nas netyka. Byt v NATO neznamena nenavidiet Rusko. Ja som doteraz z ruskej strany nezachytil ziadne vyjadrenia ohladom ich planov napadnut nejaku clensku krajinu NATO a uz vobec nie Slovensko. Davaju si do poriadku svoje hranicne spory s Ukrajinou. Necitim to ako hrozbu pre Slovensko. V com nas to ohrozuje? Kosovskym Albancom EU uznala pravo na narodne sebaurcenie. Aj Srbsko sme preto 80 dni bombardovali. A etnicki Rusia zijuci v milionoch na Ukrajine to pravo zrazu nemaju? To nie su ludia s pravami ako Kosovski Albanci? Je to pouzivanie dvojakeho metra. To, ze sa Moskva pripravila na prevzatie Donbasu neznamena, ze sa tam zblaznili. Malo to z basej strany ostat ako pri inych konfliktoch pri hospodarskych sankciach a vyzvach na dohodnutie sa a ta vojna uz teraz nemusela byt. Ukrajina sama o sebe by sa Rusku nepostavila. A bez kazdodennej podpory v milionoch denne mu ani nebude vzdorovat. Podpora tej vojny je zivenie sa na nestasti druhych.

  20. pre Anonym 28. septembra 2022, 19:07
    Pst, dvojaký meter tu nespomínaj lebo zlý raťafák s tomášom a Milošom na teba naletia. Ty nevieš, že keď USA bombardujú, obsadzujú, alebo podniknú inváziu, či zlikvidujú vodcu nejakej krajiny je to prínos demokracie, ale keď to spravia Rusi, je to akt teroru? Dvojaký meter existuje iba vtedy keď to povedia ujovia novinári po súhlase USA. Poukázať, že niečo ako dvojitý meter v posudzovaní špinavostí existuje, nato nemajú guráž ani novinári, ani politici. I keď na SK nie je ani jedno. A NATO nás chráni, neviem síce pred kým alebo koho vôbec kedy chránili, keď táto grupa bola zamontovaná v každej vojne za posledných 30 rokov. Najviac chránia zisky a neustále objednávky pre americké zbrojovky.

  21. POZOR: Maďarsko má nízke zásoby, mizerný prítok a ako bonus vlastnú menu=forint.

    HUF stratil na kurze voči EURU za rok 20% (voči USD 25%), plyn bol donedávna regulovaný (cena) a ročná inflácia napriek tomu 15%.

    Na jar a v lete situácia vyzerala pre Maďarsko dobre, plyn tiekol, ale už vtedy hrali „proPutin“ politiku, s nádejou, že pred zimou na tom budú lepšie.

    Teraz majú ale plynu málo, alternatívne dodávky nezabezpečené, plyn je drahý. Teraz im nezostáva iné, len voči EÚ pritvrdiť a hrať to tvrdo na PRO putina. Aby nepomrzli, Azapád.

  22. Daniel tie tvoje tupé názory, ako keď si tu pred rokom a pól spomínal že všetci očkovaný do pár mesiacov umrú, že je to genocida a zmutuje nám DNA, narastie ďalšia hlava 😀 a podobne chujoviny. A teraz trepeš o nato a Eu. Ty sa tváriš ako všetko chápeš ale pritom si úplne na smiech.

  23. Pan majko zo všetkou úctou vy si myslíte že Rusko potrebuje ďalšie územie?. Bohužiaľ chápem prečo obhajujete USA. Keby na nich nakladate ako na rusov nemali by ste taký priestor a boli by ste ohovarany médiami. . A na odkaz odstahuj sa do Ruska. Len to, ze ta USA to nevybudovala len tak ale za pomoci otrokov a pocty bit najzadlzenejsim štátom na svete. My Američania sme mierumilovný narod ale skúste nás nasrať a my vás vybombardujeme!

  24. Anonym 28. septembra 2022, 20:21….pravdepodobne Vlado…už som ti to vysvetloval x-krát, nepochopil si tak skúsime znova….keď budeš mať zase ten nutkavý pocit zaplakať nad tým akí sú všetci na tých rusov zlí skús si najprv zodpovedať pár otázok…Ktorá iná krajina sa europe vyhráža jadrovými zbraňami a ohrozuje jej bezpečnosť viac ako Rusko (to by mohol skúsit aj anonym z 19:07 a k tomu prečítať aj toto: https://infosecurity.sk/dezinfo/rusko-ako-najvacsia-vojenska-bezpecnostna-vyzva-pre-slovensko-co-o-rusku-pisu-nase-spravodajske-sluzby/)? a potom sa skús zamyslieť nad tým prečo takéto sankcie/reakcie neboli ked rusi robili bordel v Afganistane, Moldavsku, Gruzínsku?…..PS: som proti akejkolvek agresií je jedno či boli rímske, grécke, japonské, čínske, švédske, americké, ruské, teroristické…ale to snáď nie je potrebné vymenovávať pred každou diskusiou/príspevkom nie?…a keď máš zase tú nutkavú potrebu spomenúť že ale takéto sankcie nikdo nedostal….tak si zase zodpovedz tie otázky položené vyššie….

  25. Ratafak a Ty kde si bol keď USA robili bordel v (to bude dlhé) Kórea,Vietnam,Afganistan,Grenada,Panama,Irak.Syrien,čo bolo v Somalsku,V Rwande,v Chile?Jakto,že sú USA na Kube?Jakto,že majú vojnové základné po celom svete,Jakto,že oni použili,ako jediný atómové zbrane.Jakto ze zničili celý blízky východ,Vybombardovali Lybiu,zapríčinili a oni sami zničili štáty,ktoré boli síce diktátorské,ale stabilné,zapríčinili emigráciu,ktorej následky budú pociťovať ešte aj naši vnukovia.Zapricinili vznik Islamského štátu,a s tým spojené nesmierne utrpenie kresťanov a aj moslimov,v Iraku v Sýrii.Ked ich Kurdi porazili,vydržali sa na nich,a nechali ich na pospas Turkom.Ja odsudzujem každú agresiu,aj tu Rusku,len prosím Ťa pekne,už toľko nemoralizuj!!!!! A ešte Juhoslávu zbombardovali,lebo si našli zámienku.Pamatuj si,nebolo by Moskva,nebol by Krym,nebol by Irak,nebola by Ukrajiny.A čo povedal Putin po vraždení Rusov v Gruzínsky a Osietsku,že také niečo už Rusi nikdy nedopustia.Preto treba MIER,a nie tie Vaše stave reči.Vy si vážne myslíte,že USA ,Nemeckí a iní vojaci položia životy za Slovensko? Len do tej doby,dokiaľ nebudú mať straty na ľudských životoch,keď áno,uvidíte,aké čoro Moro bude v tých krajinách.V Akom mene a hlavne za čo nechávajú mladí ľudia životy na jednej aj druhej strane.Za diktátora Putina? za toho istého Zelenskeho ? A hlavne za mocenské zaujmy Oligarchov ale hlavne v USA?.Ti zničili čo chceli,závislosť Európy od Ruských energií.Caka nás chmurna budúcnosť.

  26. no a možeme pokračovať a ty kde si bol keď Rusi útočili v čečensku, tadžikistane, moldavsku, gruzinsku, v ČSSR, Maďarsku, azerbajdžane atd (ten zoznam bude podobne dlhý ako ten USA)?…kde si bol ked gréci dotiahli toho koňa pred trojsku bránu?…pochopíš niekedy že to nedáva zmysel obhajovať jedno svinsto druhým?

  27. Zdravý rozum 29. septembra 2022, 6:37 – myslim si, ze NEpotrebuje, ale Putin chce. Chce preto, lebo si myslel, ze ma na to vojensky. Myslel si to dovtedy, pokym nezistil, ako ma vytunelovanu a demoralizovanu armadu.

    Putin na to ma napriek spomenuten armade – ma k dispozicii atomove zbrane. Uz len z toho dovodu. A to je presne stav, na zaklade ktoreho je SVETOVOU HROZBOU.

  28. 29. septembra 2022, 9:46
    A preco to potom robis? Odsudzovat jedno, no taktne mlcat o inych, lebo…….boli, je obycajny alibizmus. Rovnako sa spravaju aj nasi novinari, ci politici.

  29. Anonym 29. septembra 2022, 13:27….a ty si ako predstavuješ tú diskusiu?…predtým než sa začneme baviť o aktuálnej vojne, teda „špeciálnej vojenskej operácií“ tak by som mal s tebou prediskutovať všetky aktuálne či minulé vojenské operácie/agresie/okupácie aby to bolo vyvážené?….dáva ti to zmysel?…ono obidvaja vieme že je to trochu o inom,…najprv ste si mysleli že šak to je iba cvičenie na hraniciach, potom ste začali opakovať všetky tie nezmysly o genocídach, biolaboratiach atd a teraz ked sa to už nedá obhájiť tak radšej upriamujete pozornosť hocikam inam len aby ste nemuseli pripustiť pravdu…a to že ste sa v Putinovi mýlili a že Rusko je aj pre nás hrozba a tak vás radšej zaujíma všetko iné po celom svete a aj v minulosti, len aby sa otočila pozornosť od aktuálnej vojny v susednom štáte…..

  30. Ratafak plachta 29. septembra 2022, 15:20
    Ja nič neopakujem, ani nepíšem o labákoch. Sere ma jedine fakt, že podporujeme krajinu, kde sa páchali zločiny voči ruskej menšine, že v Odesse bolo upálených vyše 40 ľudí, že to spáchali neonacistickí magori z Pravého sektora – do dnes nepotrestaní. Ale to zdá sa, netrápi nikoho. Veď to boli len Rusi.

  31. no a presne o tomto píšem…nehovoríš tomu genocída, ale „zločiny voči ruskej menšine“..podstata je tá istá …no je zaujímavé že spolu dokázali dlhé roky spoločne v pohode žiť až kým sa tam nenasáčkovali rusi a nezačali robiť bordel…a teraz to teda išiel Putin vyriešiť tak že tej ruskej menšine vybombarduje komplet celé mestá, vyzabíja desiatky tisíce ukrajincov, príslušníkov ruskej menšiny a k tomu aj 50 000 padlýcch rusov vo vlastnej armáde a dalšie tisíce pošle do basy ak prejavia nesúhlas….a teba sere že podporujeme brániaci sa štát….čo by sme teda mali robiť? prizerať sa tomu?

  32. Anonym 29. septembra 2022, 20:04

    To sú ruské bájky a rozprávky na dobrú noc. Ak by sa tam páchali zločiny proti ruskej menšíne, rusko ako člen rady OSN Rady pre ludské práva, by si to tam riešili, ale neriešili nikdy neriešili. Okrem toho od začiatku vojny v roku 2014 pôsobí v kontaktnej línii medzi separatistickými republikami a Ukrajinou špeciálna monitorovacia misia OBSE, ktorá dokumentuje všetky úmrtia. Neexistujú žiadne dôkazy o masovom a systematickom vyvražďovaní ruského obyvateľstva na Ukrajine.

  33. Niekedy je to vec slovíčkárenia, na Ukrajine zase používajú pojem „evakuácia“, keď vyťahujú zajatých príslušníkov pluku Azov. Ešte si zabudol, že Rusi pri tom oslobodzovaní ostreľovali v Záporožskej elektrárni sami seba, nech to už je dokonalé.

  34. palo to nebola kyselina čo mu vymyla mozog ! To bola žid. ..pardon ! Sionistická propaganda ktorá sa na sopliakov valí už vyše 30.rokov zo všetkých strán a oni už tomu podľahli.

  35. tak a je to tu…finálne štádium…argumenty došli, tak už zostávajú iba urážky….Dano, ty si tam zabudol doplniť pasáž o nosatých židojašteroch…pozor na to, buď dosledný…

  36. Ratafak to ty si ich nazval židojaštermi a nie ja !
    A nemyslel som to o tom vymytom mozgu ako urážku na teba,ale ako realitu.
    Všetci čo máte menej ako 30.rokov ste zblbnutí tou propagandou,teda Majko je starší o trošku…

  37. pre pre ruského trola 30. septembra 2022, 10:30
    Fakt by niečo riešili? A ako je možné, že aj za prítomnosti jednotiek OSN v Kosove, tam prebiehali etnické násilnosti kosovských Albáncov voči Srbom? OSN ako aj Europarlament sú neschopné, byrokratmi prepchaté organizácie, ktoré sú ľuďom na 2 veci. Na nič a na h….

  38. Dano doprial by som ti aspoň na pár minút dostatok inteligencie na to, aby si videl jak absurdné je keď niekto kto totálne podľahol spikleneckym sionistickym teoriam o ovládnutí sveta a cely zivot ho prenasledujú nejakí „nosatí “ ide niekomu písať o tom že ma vymyty mozog….

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img