ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

„jak děti vychováme, co je naučíme … tak takový svět bude“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Utíkáte? Utíkate do těch zemí, kterým jste ještě před pár dny nemohli přijít na jméno? Nechcete, aby vaše děti šly do války a položily své životy za ideály “ Veliké Rusi“? Nebo vám došlo, že to jsou jen ideály jednoho nemocného skřeta?
Ale vždyť vy jste sami vini. To vy jste své děti připravovali již od malička na to, že budou muset bojovat, protože “ svět je zlý“ a nemá je rád! Jenže svět má děti rád – všechny! Protože děti jsou jeho budoucnost. A jak děti vychováme, co je naučíme … tak takový svět bude.
V tom vašem “ ruském světě “ je to jasně vidět.
Tak nezapomeňte svým potomkům vyžehlit uniformičky a vyzdobit kočárky. Udělejte si fotečku… ať máte nad čím zpytovat svědomí, až se vaše dítě nevrátí domů z další
“ speciální operace“ nějakého magora.

Zroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Rodičia často nemajú čas na svoje ratolesti tak ako by chceli a “vychováva” ich tento chorý sys … čoskoro to tu bude samá bukvica a údené

  2. Netrep pisálek 26. septembra 2022, 19:15 – verim, ze vychovu svojich deti nezvladas a tak ich vychovava: „tento chorý sys …“ a preto čoskoro z nich: „bude samá bukvica a údené“.

    Ked to dokonca pises verejne, nezostava nic ine, len Ti verit.

    No kazdy normalny a starostlivy rodic sa o dieta stara, vychovava ho a ukazuje mu co su skutocne hodnoty.

    Obrat sa na odbornikov, mozno Ti poradia, ako svoje deti vratit na spravnu cestu, ked uz si sa Ty stratil…

  3. Tie 3 fotky su stare 3az4 roky z oslav ukoncenia 2 sv.vojny tohto rocna je ta s tym Zetkom.Tak ze deticky v uniformach buduci VRAHOVIA.Co tak obliect male cigancata do monteriek buduci ROBOTNICI.Asi saty robia cloveka, casom uvidime.

  4. Škoda, že autorka v dobách keď USA bojovali v Iraku, či Afganistane ešte nevedela písať. Mohla svojimi statusmi zabrániť mnohým konfliktom a zachrániť veľa životov.

  5. tvl to keby autorka videla deti u nas ked mava armada otvorene dni a podobne, tak by ju asi plesklo od zlosti 😐 ma pravdu, ze deti su take ako ich vychovame, ale inak je asi dobre hlupucka, ked si mysli ze udrela kliniec po hlavicke.. uz len ked si uvedomi ze spolocnost tvoria jedinci a ten co vystrojil male dieta na den vitazstva nemusi byt ten isty, co uteka, tak by mala pochopit ze jej prispevok je blbost…

  6. Ja ako dieťa som sa hrával na vojakov spolu so všetkými kamarátmi. Dobrovoľne. Túžili sme po vojenských maskáčoch, ktoré sa len ťažko dali niekde kúpiť. V lesoch na dovolenke sme hrávali šiškovú vojnu, na ulici strieľali prakmi, … S jediným cieľom. V dospelosti vraždiť vo vojne. Choré? Samozrejme. Ako tento nazvime to článok.

  7. Miloš Majko 26. septembra 2022, 19:10

    To je pravda. Rodičia sú hlavní vo výchove svojich detí. Potom v Amerike, keď často deti strieľajú deti v školách ako zajace na poľovačke mi z toho vychádza, že americkí rodičia tak deti vychovali a naučili ich to robiť.

  8. Anonym 21:52 – najčerstvejší prípad strieľania detí v škole „ako zajace“ bol teraz v Rusku, ty si z tej Ameriky normálne ochorel

  9. Anonym 28. septembra 2022, 6:35

    Len za 18 mesiacov od konca roku 2012 po jún 2014 sa odohralo až 74 takýchto masakrov v školách po celých Spojených štátov. Smutným „rekordérom“ v streľbe na spolužiakov bol len 12-ročný žiak na strednej škole v meste Roswell, New Mexico.
    Podľa údajov denníka Washington Post zažilo v Spojených štátoch od roku 1999 streľbu v svojich školách viac ako 214.000 žiakov a študentov.
    Podľa údajov denníka Washington Post zažilo v Spojených štátoch od roku 1999 streľbu v svojich školách viac ako 214.000 žiakov a študentov.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img