ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Jesenná burza v Oldtimer múzeu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ani sme sa nenazdali a máme tu jeseň. Priniesla so sebou nielen studené a sychravé počasie ale aj už tradičnú jesennú auto-moto veterán burzu. Konala sa v nedeľu 25. septembra v priestoroch OLDTIMER múzea. Burza sa koná vždy dvakrát ročne a záujem o ňu je obrovský. Na svoje si opäť prišli domáci kutilovia, gazdinky, milovníci starožitností ale aj majitelia starších áut či spotrebičov, ktoré potrebujú generálnu opravu alebo vymeniť pokazenú súčiastku. Tak ako po minulé ročníky aj tento raz boli v ponuke náhradné diely do automobilov, motocyklov, náradie a náčinie, vojenské vybavenie, knihy, odznaky, prilby, staré váhy, šjiace stroje, rádia ale aj autolekárničky, osviežovače do áut a veľa iného. Sortiment ponúkaných vecí bol naozaj rozmanitý a dalo sa zohnať takmer všetko. Pri pohľade na starožitnosti mnohí spomínali na časy, kedy sa tieto veci bežne používali.

Burzu pravidelne navštevujú aj ľudia, ktorí sem neprídu s cieľom niečo kúpiť ale si iba popásť oči a nasať neopakovateľnú atmosféru. Burza je totiž aj miestom stretnutia priateľov a miestom kde sa nadväzujú aj nové kamarátske vzťahy. Priamo v priestoroch múzea boli sprístupnené aj historické automobily či motocykle a tento rok i staré poľnohospodárskej stroje. Nechýbala možnosť občerstvenia či posedenie pri dobrej kávičke. Kto burzu nestihol, má možnosť ju navštíviť opäť na jar.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img