ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

Pozrite si príbeh, v ktorom sa Vám predstaví Ondro, kandidát na primátora

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

 

„Som Ondrej Kurbel, kandidát na primátora mesta Sereď, a som presvedčený, že spoločne dokážeme tvoriť Sereď, v ktorej chceme žiť.“

Ondrej Kurbel – VIDEO

Ondrej Kurbel spoločne s Martinou Hilkovičovou, Miroslavou Sabovou Dudášovou, Máriou Fačkovcovou a Erikom Štefanekom, kandidátmi na poslankyne a poslanca, vytvorili Víziu pre Sereď, 32 stranový dokument, ktorý Vám priblíži ich zámery a ciele. 

SEREĎ, V KTOREJ CHCEME ŽIŤ – VOLEBNÝ PROGRAM

 

Viac informácií o architektovi Ondrejovi Kurbelovi, kandidátovi na primátora, ako aj o členoch #teamOndro nájdete na stránke : www.sered2022.sk

Objednávateľ: Ing. Ondrej Kurbel, Malá ulička 2654/29, Sereď

Dodávateľ: MajkoDesignStudio s.r.o., Trnavská cesta 867/53, 926 01 Sereď

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Majko prezentuj si ho v dobrom svetle kolko len chces ale vyhrá niekto uplne iný a tvoje plány cez tvojho kamarata Kurbela sa nikdy neuskutocnia. Adios amigos hlupak hlupákov

  2. Zas niekto nechápe, že politická reklama je platená 😀
    Objednávateľ, aj dodávateľ je v článku uvedený.

    Xxx si možno myslí, že keď si niekto tu, alebo v Seredsity zaplatí článok, tak by ho na konci, čisto kvôli vyváženosti informácií, mala redakcia zvoziť pod čiernu zem 🙂

  3. no hlavne je povedat, ze tri x nemysli. Nema cim. Je to vysmazene opile hovado, ktore nema narok na zivot. Mali by to utratit a odviezt do kafilerky.

  4. Videjko pekne, nehovorim ze nie. Ale pan Kurbel co mi viete povedat k clenke Vasho teamu p. Dudasovej? Viete o jej vyjadreniach na neockovanych ludi proti kovidu? Viete o tom ako sa vyjadrovala o ludoch, ktory sa nechceli dat zaockovat? Zdielate rovnake nazory? Dakujem za odpoved.

  5. tiez rozmyslam koho volit a tiez ma zaujimaju aj spolupracovnici p.Kurbela,skuste p.kurbel nieco spomenut o p.Dudasovej ako sa vyjadrovala o neockovanych……….

  6. Pred voľbami to hrajú na slušňákov a po voľbách pozrite tú zmenu (myslené všeobecne) bude to pri p. Ondrovi iné čo vy na to? Nepoznám ho len sa pýtam

  7. Volim Kurbela ako mensie zlo. Celkovo su kandidati slabucki, ale kto je uspesny v sukr.zivote, tak nepojde kandidovat do verejnej funkcie, kvoli tomu hejtu sa to vobec neoplati, zniceny sukr.zivot a za ten plat to ozaj nestoji. Na zapade je omnoho vacsia kultura ludi, staci skocit do Rakuska, uplne ine spravanie, ina kultura ludi. Tam by sa to dalo. Hold, na Slovensku je tolko primitivnych dezolatov, oni sa normalne vyjorili cez ten kovid.

  8. Nechajme sa prekvapiť, kto vyhrá voľby! Zo skúseností z predchádzajúcich volieb môžeme vidieť, koho sme volili. Naši ľudia si z toho robia srandičky a volia takých, ktorí sa prezentujú svojou extravaganciou. Niektorým to nedocvakne, že to nie je sranda králikov, ale že sa tu jedná o vážne veci, ktoré treba riešiť. Môžeme len dúfať, že sa ľudia už vážne zamyslia a že aj terajšia situácia by im mala napovedať akým smerom sa uberať.

  9. Anonym,ako sa p.Dudášová vyjadrila k neočkovaným? Ak tak,ako,že aby sme nechodili von a nikam nemali prístup,nebodaj niečo horšie,v tom prípade Kurbel za takúto ženu vo svojom tíme u mňa stratil svoj hlas.

  10. Nezabudajme na casi kedy v Seredi horeli budovy , auta ..
    Zmeny nastali prave p. Kurbel klanom veriacim toho najvyssieho kontaktmi na vtedy vladnucu stranu , Pohli sa veci navstevou vtedajsieho ministra a poslanca Od toho dna sa zacal koniec klanu Kovaca

  11. IP nechcem ti brat iluzie, ale Kurbel vtedy so Spisiakom moc toho neurobil. Ano urobili si tlacovecku kde Spisiakovi ludia tlieskali. Potom sem nabehli PMJ-ckari a rozhanali tu ludi co isli vecer z roboty. A to je asi vsetko co sa stalo. Ci stalo sa daco ine? Skus napisat jednu osobu zo Seredskeho podsvetia ktora bola vtedy zavreta. A vtedy to nevybavoval Ondrej Kurbel ale jeho tatko Palo. A Palo nema zrovna dobru povest ani medzi veriacimi. Ondreja nepoznam ale nebudem ho volit kvoli ludom v jeho teame. Uz bolo dost ludi z mimovladok, slnieckarov, vlajockarov. Teraz treba daco ine, dakoho koho zaujimaju aj slovaci a nie ukrajinci, zelena energia a podobne nezmysli.

  12. Kurbela som nikdy neregistroval.
    Len za posledný mesiac čo si dal spraviť silnú platenú reklamu. Nie,voľačo mi hovorí že to bude zas niečo na štýl Kisku.

  13. Pan Kurbel, urcite si citate tieto prispevky. Preco sa nevyjadrite k p. Dudasovej ako chcu citatelia? Ci vyjadrujete sa len k tomu co sa vam hodi? Takto vy chcete spajat ludi? Odpovedate len nato co sa Vam hodi? Toto nie je dobra vizitka pre Vas veru.

  14. Stačia ludia v jeho tíme..a za mna tiež nie..škoda no..mohol byť zaujimavý..všimam si že už som 3 ci 4 v komentoch co sa vyjadrili na adresu jeho tímu…a niektorych aj poznáme verejne…

  15. seredan stary Kurbel zorganizoval podpisovku a zbieral podpisy proti mafianom ktoru v priebehu par hodin podpisalo niekoľko tisic ľudí. Na zaklade tejto podpisovky prišiel na zastupitelstvo policajny prezident ktorý prislubil pomoc obyvatelom Serede. Do vtedy miestny mafiozovci provokačne sa po meste prezentujúci ako polobohovia zrazu zmizli. Najprv na dovolenky a potom pozaliezali a už sa tak nepredvádzali. Podpisy zbieralo aj niekoľko Kurbelovych kolegov. Viem že žiadal aj Tomčányiho aby sa pridal ale ten to odmietol asi z obavy o svoju bezpečnosť. Alebo možno preto že bol s nimi kamarát. Osobne som na vlastne oči videl ako sa Tomčáni srdečne bavil s chlapcami ktorí su dnes v base a ako si s nimi podával ruky. Kurbel bol jediný kto sa týmto vagabundom nebal postaviť a za to jemu a jeho bratom podpálili firmu. A okrem toho po tejto akcii boli z polície prepusteni miestni policajti ktorí sa bratríčkovali s chlapcami. A čo si ty urobil preto aby sa mesto zbavilo tých vagabundov?Našiel si v sebe aspoň toľko odvahy aby si sa podpísal pod zmienenú podpisovú akciu?

  16. Ale sa vas tu vyrojilo Jankularovcov a Karmazinovcov….
    Ondrej ako dobrovolnik zalozil v Seredi skautov, ti napriklad zrevitalizovali nabrezie na Garbiarskej, s minimalnou pomocou mesta. Skauti si na to nasli sami prostriedky, napisali projekty a vlastnymi rukami to tam dali dokopy. Ale to nie je jedine, Ondrej spolu s dalsimi zmysluplne vedie desiatky mladych ludi k ucte k prirode, vzdelavaju ich v roznych temach a vytvaraju im bezpecne prostredie aby sa mohli sami realizovat. Okrem toho Ondrej vyrazne pomohol mestu co sa tyka kastiela, ako poslanec a architekt ho napr. cely zadarmo zameral a dal tieto podklady mestu. Aj vdaka jeho inciative sa teraz kastiel z penazi sukromnika rekonstruuje.
    Martina Hilkovicova je velka odbornicka co sa tyka financii, kazdy kto ju zazil na majetkovej a financnej komisii tak to vie. Ma prehlad aj v oblasti transparentnosti, VO a podobne. Okrem toho je aktivna v OZ Vodny Hrad, ktore aktivne udrziava povedomie ohladom kastiela, organizuju kulturne akcie a opat to robi vsetko zadarmo, vo svojom volnom case.
    Maria Fackovcova je veduca Farskej Charity v Seredi. Pomoc nudznym, socialnym pripadom, ludom v tazkej situacii. Ak treba nieco zohnat, pomoct, vybavit je tu pre ludi a skutocne im pomaha, opat zadarmo – nie preto, ze musi alebo sa chce chvalit ale preto, ze pomahat je pre nu normalne. Charita vyrazne socialnymi sluzbami supluje to co nezvlada mestsky urad ci ine verejne institucie. Okrem toho ako poslankyna otvara neprijemne temy, kedy chce vediet o veciach, ktore sa na meste „varia“ potajomky – stadion, Maly Haj, odmeny Veselickemu…
    Miroslava Sabova Dudasova sa roky sa zadarmo venuje mladezi v meste, odbornicka na neformalne vzdelavanie, organizatorka mnozstva kulturnych podujati v meste, odbornicka na spolupracu so zahranicym co sa tyka vzdelavania – vsetko opat dobrovolne a vo volnom case – toho casu na materskej. Okrem toho jej manzel je investigativny novinar 3krat laureat Novinarskej ceny, clen investigativneho timu Aktuality.sk.
    Erik Stefanek je odbornik na mobilitu, spoluorganizator Seredmaratonu – cyklistickeho preteku na svetovej urovni, organizator akcie Do prace na bicykli, odbornik na udrzatelnu dopravu – opat zadarmo pripomienkuje a riesi cyklisticku infrastrukturu v meste cez OZ Mam rad cyklistiku, autor Koncepcie rozvoja cykloinfrastruktury v meste Sered.

    Zasnem ako tu niekto napise ze je dost mimovladkarov, vlajockarov a neviem co – kedy taki ludia boli v nasom MsZ??? Ak tam boli nejaki aktivisti tak maximalne futbalovi. Kto am byt poslancom? Clovek, ktory sa mestu vobec nevenuje, nic nerobi navyse, lebo inak je to „mimovladkar“? Zvrateny pohlad. Ondrej ma tim ludi za ktorymi su roky a roky dobrovolnickej prace, ktori si povedali, ze idu do toho. Cestne, bez podrazov, bez zakulisnych dohod a ich tu budu obsierat ludia co nadrzaju Jankularovej bande oportunistov pozbieranych Tomcanyim. Krasa, toto mesto ide vdaka tymto podrztaskam rovno do prdele….
    My normalni volime Ondreja a jeho tim….

  17. Takto to je – palec hore, ale pravda sa im zle číta, ale aspoň na chvíľu si im vyrazil dych napísaním faktov. A teraz pome – dajte niečo o Jankulárovom tíme alebo Karmaneviemkoho alebo o tej onej, neviem si spomenúť na jej meno

  18. Ondrov team je zložený zo slušných a vzdelaných ľudí za ktorými je vidieť kus dobrej roboty. Jankulách sa obohnal viacerými prospechármi pricucnutými na meste, alebo idúcimi si sadnúť na stoličku poslanca aby si pre seba niečo vybavili a urvali.
    V týchto voľbách ide o to či budú na meste pokračovať kamarátske metódy, zvýhodňovanie našich ľudí alebo tam zavládne poriadok a odbornosť . Môžeme si vybrať

  19. Dnes som videl to predvolebne video Tomčanyho zvratkov. Hňup neschopny konecne odchadza od valova a uz si tam preferuje svojho poskoka Jankulara. Ten ma pravdepodobne zabezpecit jeho moznu bez trestnosť jeho prace na urade. 3 volebne obdobia pod riadenim uradu tohoto hňupa a jeho komplicov je cista katastrofa. Urcite ma obavy ze ked sa tam dostane ml. Kurbel tak sa bude revidovat a hlbkovo kontrolovat vsetko co sa bude dat. Treba prekopat cele vedenie uradu a sro.

  20. zo zvedavosti som si pozrel všetky videá všekých kandidátov. Taký priemer. No až na jedno. Na tom som sa fakt dobre pobavil Vrele odporúčam Je to Karmažínove video z pretekov Okolo Slovenska. Jeho vyjadrenie začína to asi po minute päťdesiat. Fakt sa pobavíte

  21. Kurbel a ostatny homosi ktory Majkovi pasuju to nevyhraju a Majko neboj sa tvoj kamos to nevyhra lebo kszdy vie kam sa chces cez kamosov dostat. Dostanes sa max do kokotnej diery ty hlupak

  22. Takto to je 21. septembra 2022, 20:15 velmi pekne napisane. Prave si sa prezradil ze si dakto z teamu Ondro, alebo priamo Ondro. Gratulujem ti :D. Okrem toho tato veta „Okrem toho jej manzel je investigativny novinar 3krat laureat Novinarskej ceny, clen investigativneho timu Aktuality.sk.“ to co ma byt akoze. Skoro mi cvrklo od smiechu. Aktuality su jedna z najvacsich stok ake na slovensku existuju. Tymto si teda nepomohol 😀 😀 :D. Vacsina obyvatelov slovenska portal aktuality vnima negativne. A to ze jej muz je tam jeden z pisalkov nic neznamena. Su ich tam desiatky. Desiatky platenych pisalkov. Ked je jej muz taky investigativny novinar preco nepise o podozreni ktore smeruje k Mikulcovi ze vzal uplatok 100000, preco nepise o Curilovcoch, preco nepise o rodinkarstve Kolikovej Mikulca…., tem su tisice. Ale naspat k nasmu mestu. Akosik stale nevidim Kurbelovu odpoved na dotazi diskutujucich ohladom Dudasovej. Vari sa za nu hanbi, alebo radsej sa nevyjadruje? Preco asi? Kto ju pozna vie preco nereagujes. A ludia ju poznaju, aj jej nazory preto sa nechces vyjadrit, bola by to strela do vlastnej nohy ak by si sa pravdivo vyjadril vsakze? Takze mily Ondrik vyjadris sa ci budes hrat divadlo?

  23. Odhalil si ma som to ja osobne Ondro, preto sa pod ine prispevky podpisujem ale ked som pisla zrovna tento tak som sa nepodpisal….
    Samozrejme, ze nie som ziadny clovek z toho tymu, ale ja volby neberiem na lahku vahu, zistujem si kto je co zac, a tato skupina ludi sa za to co robia nehanbia a maju sa cim chvalit.
    Mimochodom kym si sem napisal tento komentar tak aj Dudasova aj Ondrej na neustale „otazky“ jedneho trolla z FB uz davno reagovali.
    MSD: Dobrý deň, vidím, že Vás komentovanie mojej osoby naozaj neunavuje. Neviem, ktoré rozhovory myslíte Vy, evidentne ma máte naštudovanú lepšie než problematiku pandémie či organizovania podujatí. Počas vrcholov pandémie som pri podujatiach postupovala podľa odporúčaní odborníkov a odborníčok, aby som neohrozila nikoho zdravie. Ani svoje, ani svojej malej dcérky, ani svojich nezaočkovaných starých rodičov, ani nezaočkovaných členov združenia a ľudí verejnosti (a tých, čo ochorenie ešte neprekonali a nemali imunitu). Rozumiem, že anonym na Facebooku na to môže mať iný názor, ale je na mne ako organizátorke, aby som spravila všetko, čo je potrebné pre ochranu návštevníkov podujatia a v súkromí ochranu mojej rodiny a priateľov. Rovnako sa ja a nie anonym na Facebooku rozhoduje, či ukončím podujatie skôr, lebo ide nebezpečná búrka alebo silný vietor. Sú to často nepríjemné rozhodnutie aj pre mňa samotnú, keďže organizujem kultúrne a vzdelávacie podujatie preto, aby som sa s ľuďmi stretávala, nie ich posielala domov.
    OK:Dobrý deň. V našom tíme spolupracujem s ľuďmi, ktorí majú odlišné názory na mnohé témy. Sústredíme sa totiž na riešenie oblastí, ktoré sú v kompetencii samosprávy. Akékoľvek vedenie mesta bude musieť rešpektovať platnú legislatívu, na ktorej tvorbu však nemá dosah. Dôležité je, že dokážeme nájsť kompromis a spoločnú reč v otázkach ako posunúť naše mesto vpred a ako riešiť problémy ľudí, na ktoré má mesto reálny dosah. Výsledok je pretavený práve do našej Vízie pre Sereď. Vzájomný rešpekt, schopnosť komunikovať a dohodnúť sa aj s ľuďmi iného názoru budú veľmi podstatné aj v prípade, že by som vo voľbách získal od ľudí dôveru. Prajem Vám pekný začiatok týždňa. Ondrej
    A preco je dolezite ze je to jej manzel? Lebo uz Xkrat ukazal co sa v tomto meste dialo a odhaloval veci za oponou – napriklad pred poslancami vystupil a uviedol ich do obrazu kto sedel v dozornej rade SKF. A s tym ze je to psialek a neviem co, nuz jasne ked podla teba je vykvet novinarciny Rostas tak sa necudujem. Mimochodom zrovna vcera dal clanok o Sulikovych kseftoch. A ze vacsina slovakov vnima aktuality negativne. Hlavne ze je to najcitanejsie internetove medium na Slovensku, a v poslednom prieskume doveryhodnosti dosiahli 46% doveru (z internetovych ich predbehli len HN) a nedoveru 26% tak o akej vacsine tu placas? zrovnaj si fakty alebo sa chod rychlo popytat brucha co mas pisat dalej.

  24. Takto to je 22. septembra 2022, 13:58 tvrdis citujem „ked podla teba je vykvet novinarciny Rostas tak sa necudujem“. Prosim ta kde som pisal ze citam Rostasa? Napis mi to sem. Nepisal som to nikde, pretoze Rostasa som v zivote necital. Znizil si sa k ubohemu klamstvu a ohovaraniu. Odteraz si premna len obycajny zmrd, co si vymysla, nevie normalne komunikovat a akonahle mu dojdu argumenty nezmyselne utoci. Presne ako daky tupy slnieckar. Ak nie su argumenty ide sa do urazok. Takze odteraz sa takto s tebou budem bavit. A k odpovedi Sabovej a Kurbela. Nic nehovoriace frazy, krutenie sa, vykrucanie, vyhovaranie. Ja ani ludia sa nepytali na nariadenia pocas pandemie ale na jej chovanie a jej vyroky. K tomu ani slovko. Preco asi? Ku Kurbelovi len tolko, chce spajat ale uz teraz rozdeluje. Nechce sa vyjadrovat konkretne, padli tu v diskusii konkretne otazky na jeho team a on nic. To neni veru spajanie ked svojim oponentom nie je schopny ani len v skratke odpovedat. Co sa tyka portalu aktuality, pozri si kto robi prieskum doveryhodnosti a potom hodnot. Darmo tu aktuality obhajujes, je to stoka. A diskusia tu je na inu temu, tak to sem netahaj laskavo. Neodvracaj pozornost. PS: aby si si nemyslel ze mam daco proti Kurbelovi, rovnako budem klast otazky ak sa tu objavi aj clanok o Jankularovi. Ludia maju pravo pytat sa pred volbami a aj dostat odpovede. A na ich zaklade ist potom volit.

  25. ani ja nemusím slniečkárov. Ale kto by nám vyhovel že sereďan. Ondro by sa mohol aj potrhať aj tak nevyhovie všetkým. Jedným vadí liberálka Sabová druhí tu vypisujú že bude povinné chodenie v nedeľu do kostola, tretím vadí charita……
    Mestská problematika nie je o slniečkároch či konzervatívcoch. Nie je o LGBT ani intrerupciách ale na 95% o cestách, chodníkoch, školách a škôlkách o burine v meste, mestskej športovej hale , či kúpalisku. A na tých zvyšných 5% sa ako rozumní ľudia hádam dokážeme dohodnúť. Či nie?
    Vadí ti že ti neodpovedaju. Ale veď ani ty neodpovedáš tak sa neurážaj. Bola tu na teba priama otázka a ty nič. Otázka znela: našiel si v sebe aspoň toľko odvahy aby si sa podpísal pod zmienenú podpisovú akciu? Ale pravdu.

  26. Seredan tváriš sa ako si strašne nad vecou a zrazu sa ohradzujes skatulkovaniu ale keď si to urobil ty prvý tak to bolo v poriadku. A „ľudia“ sa pýtali na aké chovanie a výroky? Veď ste sem nič nenapisali konkrétne tak sa ti zrazu zdá odpoveď nekonkretna? Mysliteľ.
    Detto odpoveď OK, nepáči sa ti že sem neodpovedal, ale keď ti sem dam odpoveď tiež sa ti nepáči. Tak ako ti to vysvetlili nadomnou, riešiš veci čo ani nevieš opísať aké, ale hlavne nepodstatné.
    A Aktuality a ich osočovanie si sem dotiahol ty. Píšeš kto robí prieskumy a že su stoka,a v tom istom príspevku sa tváris dotknutý skatulkovanim. Nuž najprv si to uprac v hlave prestaň si doma honit nad MSD a predstav sa ty Obyčajný Slovák 😉

  27. „Padáme tu na riť“ z tých tvojim intelektuálnych komentárov. Dnes som sa 2 krát vyprázdnil a čuduj sa svete, dva krát si to bol ty, čo zo mňa vypadol. Ten chmuľo šedivý zo „siedmych statočných“ aj tttttten kkkkkoktavý chmuľo sa budú čudovať.

  28. ludí človek najlepšie spozná ak sa pozrie do ich minulosti. Čo robili a ako sa prejavovali pred tým ako vstúpili do politiky. Poďme postupne. Jankulár-Nikdy predtým než ho začalo Seredsity oslavovť ako poloboha som o ňom nepočul, nikde som sa nedočítal čo dobré pre sereďanov nezištne urobil. A vlastne to neviem do dnes, lebo to nevie ani on sám
    Červeňová- tú som zaregistroval až vtedy, keď mi odporučila aby som sa zohol a trhal zelinu na chodníku. A potom som sa dozvedel že to dobré čo pre mňa urobila bolo to že sa zúčastňovsla kladenia vencov a rôznych slávnostných skcií
    Karmažín- ako poslanec viac telefonoval sko hlasoval, sedel v dozornej rade SMS takže je spoluzodpovedný za katastrofálny stav štadióna a teraz keď kandiduje zrazu vie sko to treba riešiť. A čo robil do teraz?
    Kurbel- jeho tatka síce nemusim ale zdá sa že tento je iný . Dlhodobo a bezplatne sa venuje detom, urobili veľmi peknú oddychovú zónu na Garbiarskej pre všetkých, zachaňuje náš kaštiel pred rozpadnutím a ako počúvam tak na zastupiteľstvách ma rozumné návrhy. No ale je to Kurbel. Tak teraz babo raď. Asi zatnem zuby prekonám antipatiu a hodím tam toho Kurbela. Keď už pre iné nie tak preto že je za ním ničo vidieť. Verim že o 4 roky nebudem banovať.

  29. Ondrej Kurbel sa javí ako dobrý kandidát, ale vziať do tímu liberálku Dudášovú, to je strela do vlastnej nohy. To je typ ľudí, ktorí nikdy nemali záujem o komunikáciu, diskusiu, či akceptovanie iných názorov. Pre nich platí jediné, buď bude po našom alebo ste zlý, horší, najhorší. Takže nie, ďakujem. Dudášovú rozhodne nevolím.

  30. Ak nechceš voliť Kurbela kvôli Dudášovej, koho chceš voliť a prečo? Povedal si A, nepovedal si B. Lebo ak je Kurbel nepriechodný kvôli členke tímu, ostatní kandidáti sú nepriechodní sami o sebe.

  31. ja si myslim, ze ten tlk nema ani volebne pravo. inak by vedel ako to vo volbach funguje.
    aj ked…. v krajine kde ludia veria na savo a plochozem…..

  32. Jasné jeden zakomplexovaný chudák tu stále točí o lieberalke Dudasovej. Za prvé ani nevie čo ten výraz znamená, za druhé kedy sa v seredskom parlamente riešilo niečo kde by videnie sveta takým či onakym pohľadom malo význam. Poviem vám…. NIKDY. Ako to tu už písali iní, mestská politika je o chodníkoch, službách pre občanov, transparentnosti, projektoch nie o tom o čom sa nezmyselne hádajú v Bratislave. Ale kto chce psa biť palicu si nájde.
    Dudášová aj s manželom tu odrobili pre mesto kus roboty zadarmo, naposledy cez víkend v parku zbierali v daždi smeti, videl som ich a nepotrebovali si z toho robiť marketing alebo čo. Od známej viem, že Dudášová pomáha školám so vzdelávaním deti aby boli pripravené na moderný svet – známa je učiteľka a tiez „konzervatívna“ , nič proti Dudasovej nemá, žiadne „liberálne“ hlúposti deťom do hláv nevtĺkala ale vedela ich zaujať a naučiť ich aj iným veciam ako v škole – veci do života.
    Inak Paľo Kurbel je jeden z najtvrdších konzervatívcov v Seredi a on podľa mňa proti Dudasovej nič nemá, to je podľa mňa dosť dobrá záruka. Ale veď nech to sem napíše on sám.

  33. Myslim si, ze PK teraz nebude prispievat, aby Ondrovi neurobil nechtiac viac skody ako osohu. Tu sa najdu taki, co by aj slusnu vetu pouzili proti.

  34. tak sa teda vyjadrím
    Pani Dudášová Sabová je naozaj liberálne zmýšľajúca. To však neznamená že je horší človek ako konzervatívec. Pani Dudášovú si vážim za to všetko, čo nezištne urobila pre toto mesto. A nie je toho málo. Samozrejme že sa nezhodneme na viacerých a aj zásadných veciach. Napríklad otázka interupcií. Som poslancom 16 rokov, nepamätám si však že by sa za tú dobu ktokoľvek čo i len pokúsil predložiť do mestského parlamentu nejaké VZN zakazujúce či uvolňujúce predpisy ohľadne dnešného zákona o interupciách. Mestská politika je o miestnych daniach, o vývoze smetí,
    o neupravených sídliskách, o dostatku miest v školkach, proste o veciach ktoré sa nás bezprostredne dennodenne dotýkaju. Žiaden liberál predsa nebude hlasovať proti rozšíreniu miest v škôlkach či proti odhŕňaniu snehu.
    A okrem toho pani Dudášová Sabová je manželkou pána Saba ktorý na zastupiteľstve zverejnil informáciu, že v prostredí sereďského futbalu sa pohybuje osoba spojená s mafiou a vraždami. Na zverejnenie takejto informácie je potrebná hodne veľká dávka odvahy. A viem že pán Sabo túto informáciu zverejnil s vedomím a súhlasom svojej manželky a tým ohrozil seba a svoju rodinu. A ešte jeden konkrétny príklad ktorý sa nás sereďanov bytostne týka. A to je nezákonné zbavenie mandátu poslanca primátorom Tomčányim. Od samého začiatku bolo každému čo i len trochu príčetnému človeku jasné že je to v rozpore so zákonom a že je to pomsta primátora Tomčányiho. Zastalo sa ho len 6 komzervatívne zmýšľajúcich a veriacich poslancov. Ostatni sa len prizerali poprípade tomuto bezpráviu tlieskali. Medzi tlieskajúcimi sa však našli aj konzervatívci ktorí preto aby si neublížili a nedošli o mestské zákazky tlieskali tak že ich z toho museli páliť dlane a možno trochu hrýzlo svedomie ak nejaké maju. Som si istý že pani Dudášová ako liberálka by sa pridala na stranu 6tich konzervatívnych poslancov. Celý svoj život som sa snažil zastávať konzervatívne a kresťanské hodnoty. Či to bolo za komunistov, keď som sa zúčastňoval aktivít ktoré vtedajšia štátna moc považovala za nepriateľké voči režimu a hrozila za ne basa, alebo som sa postavil proti sereďským mafiánom za čo mňa aj mojich bratov odmenili podpálením firiem. Alebo som poukazoval na podvod s Mestským bytovým podnikom za ktorý partia vyvolených zinkasovala 1 750 000 eur do vlastných vreciek. Takže dnes sa všetci v činžiakoch skladáte na blahobyt okrem iného aj majiteľovi mesta. Práve preto že som konzervatívec ktorý celý život bojoval za tieto myšlienky a ktorému to spravidla prinieslo len problémy držím pani Sabovej ako čestnému človeku palce a dúfam že bude zvolená do mestského parlamentu.

  35. Pán Kurbel nemiešajte sa synovi do predvolebnej kampane,iba mu tym škodíte,Vás väčšina seredanov nemá v láske,veď ste to videl pri volbách na primátora pred 4 rokmi. Ondra nebudem voliť len kvôli Vám.

  36. Môžete napísať čo v tom čo starý Kurbel napísal nie je pravda? Všetko je to pravda a preto že hovorí pravdu ho niektorí ľudia nemusia. Určite to nie je väčšina. Podľa tejto vašel logiky by to znamenalo že pani Horváthovú ktorá tiež kandidovala nemá takmer nikto rád v Seredi

  37. Včera som pani Dudášovú videla pri kaštieli,keď som sa bola pozrieť na tú akciu,čo tam bola,ale hneď,ako som ju zbadala,som sa otočila a odišla som.Už len kvôli tomu,ako sa vyjadrila o neočkovaných ju nemusím a týmto pán Kurbel môj hlas nedostane,nakoľko ju má v tíme.

  38. tak kľudne dajte hlas Jankulárovi ktorí ma v tíme človeka ktorý je celé roky prisatý na meste a nehanebne si v komisii presadzoval svoje kšefty To je určite lepšie

  39. A vypočítavo sa pridal k Jankulárovi lebo dúfa že vyhrá a on bude môcť naďalej využívať svoje postavenie pre seba a zarábať na meste

  40. pre Anonym 18.43

    A už môžeš byť so sebou spokojná. Ale si s ňou vybabrala, čo tam potom, že nekandiduje za primátorku. Zvoľ hocikoho z troch zostávajúcich, možno bude ďalej fungovať futbalová lobby, dostávať budú zákazky rovnakí ľudia ako doteraz, bude sa šafáriť, dohadzovať kšefty, občania sa možno budú po meste zohýbať, aby občas vytrhli burinu (to sa odporúča), ale nebude ti predsa niekto hovoriť o očkovaní. To je zmýšľanie voliča. Gratulujem.

  41. co tu stale hlupo riesite ockovanych a neockovanych😩. Organizovanie kulturnych podujati pocas pandemie malo dane prisne podmienky, za akych sa mohlo organizovat.
    Po uvolneni opatreni v domovovch dochodvov mohli svojich blizkych navstivit len ockovani, alebo ludia s negativnym pcr testom. Rovnake podmienky mali aj ine institucie – napr. aj divadla. Dokonca aj do kostola, kef chceli pustit viac ludi, podla nariadenia vlady sa dalo len pre ockovanych,
    Aj tychto ste vsetkych zavrhli?

  42. Sranda to tu je. Jedneho kandidata na Primátora nevolím, lebo sa mi nepáči kandidát na poslanca. Ale zmenu chcem.. a volím iného hoci to zmena nebude . . a nevadia mi poslanci ktorí doteraz nezištne neurobili nič. A dal sa dokopy tím ľudí čo sa doteraz nepoznali. Kto ich dal dokopy???

  43. no vcera to bolo fiasko na tom predstavovani jankulara bolo tam asi 30 ludi aj to len co sa dosli najest bolo to o nicom nic konkretne nepovedalnevie tliachat jako tomcaniy musi k nemu este chodit sa ucit

  44. Chudákovi z 25. septembra 2022. 17:20
    Truľo počmáraný! Článok je o Ondrejovi Kurbelovi. Čo tu táraš o akom fiasku? Ak si tam bol, mal si sa niečo Jankulára opýtať. Otázka je, či pri svojej tuposti dokážeš slušne položiť otázku. Podľa toho ako píšeš asi ťažko.

  45. včera po desiatej som išiel autom okolo toho slávneho predstavovania jankulárovej družiny a bolo tam smiešnych max 25 ľudí no jedno veľké
    fiasko

  46. nech to akokolvek otacam,prekukam,kazdy kandidat ma svoje dobre ale aj horsie stranky,tak isto ako politici, nepoznam osobne ani jedneho,ale O.Kurbel mi zatial vychadza najlepsie,ostatni tu hraju na dve strany,malo pre obcana viacej pre futbalovu loby,na cele z tomcaniym.
    myslim,ze Kurbel vychadza zo vsetkych ako najlepsia volba.

  47. Mladý Kurbel O. je sympatický a má aj sympatickú manželku. Len dúfam, že mladý sa nepodal na otca Paľa, Inak Kurbelovcov nemusím, sú falošní a namyslení, počnúč babkou na tej červenej motorečke .
    Rozmýšľam, či dám hlas, ale váham, či starý Kurbel nebude ťahať nitky a syn podvolí.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img