ISSN 1337-8481

utorok, 16. apríla, 2024

„Demokracia“ podľa vzoru Putina.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Tak teda dnešný deň inak militantne naladených Rusov evidentne moc nepotešil.

Prezident Ruskej federácie  Vladimír Putin vyhlásil čiastočnú mobilizáciu. Už aj zločinci pozatváraní v novodobých gulagoch na Sibíri, totiž považujú zotrvanie za ostnatým drôtom za väčšiu šancu k prežitiu, ako nechať sa naverbovať do súčasnej Ruskej armády a následne zastreliť na Ukrajine. Putinovi sa minuli aj samovrahovia v Čečensku a ostatných separatistických republikách, držaných pokope len vďaka miestnym diktátorom na civilizovanom Západe nazývaných mafiáni.

Putinov mierumilovný prejav vysielaný štátnou televíziou natoľko potešil občanov Ruskej federácie odhodlaných ísť bojovať na Ukrajinu, že sa rozhodli húfne opustiť „Matičku zem“ a zdrhnúť ak nie na civilizovaný Západ, tak aspoň tam, kde má Ruská federácia, resp. jej občania bezvízový styk. Ide o Turecko a Arménsko.

Letenky do Istanbulu a Jerevanu boli za niekoľko minút po Putinovom prejave beznádejne vypredané. Aerolínie stopli predaj leteniek.

Ruskí muži od 18 do 65 rokov majú zakázané vycestovať z Ruskej federácie.

Prezident Ruskej federácie Vladimír Putin sa znovu vyhrážal použitím jadrových zbraní.

Viac ako tisíc tristo (oficiálne) ľudí protestujúcich po celom Rusku ozbrojené zložky zmlátili pelendrekmi a následne zatkli. To je „demokracia“ podľa vzoru Putina.

Určite ide o prekvapenie, akým bol samotný vojenský útok na Ukrajinu a aj tentokrát budú  prokremelskí trollovia musieť počkať na inštrukcie, ako súčasný stav v krajine ich zamestnávateľa komunikovať.

Nateraz môžeme len konštatovať, že situácia aj vzhľadom k predpokladanému výsledku referend vyhlásených na Rusmi okupovaných územiach  Ukrajiny, sa bude zhoršovať. Žiaľ, naše predpoklady sa napĺňajú a pri akokoľvek výraznejšie zvýšenej vojenskej aktivite Ruskej armády na Ukrajine, dosť určite vyvolá ďalšie vlny úteku ľudí ohrozených vojnovým konfliktom. Možno je už dnes potrebné začať rozmýšľať, ako bude v takom prípade situáciu štát zvládať. S nasadením dobrovoľníkov ani len v porovnateľnom počte a odhodlaní so začiatkom vojny, očakávať totiž nemožno.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Vy si zrejme ani v neuvedomujete,čo je vlastne v hre.Ak sa len iskričky toho splní,čo načrtol Putin,tak s pánom bohom s našim doteraz bezstarostným
    životom.Namiesto toho,aby sme prestali s týmito už bulvárnymi kecmi,ako sa stávajú Rusi k mobilizácii,uvedomili,čo sa vlastne deje,a že už tu začína niečo,čo si nevieme ani vo sne predstaviť.

  2. Podobne ako po 24.2. aj teraz nastáva v hlavách putinofilov zmätok..čo sa stalo? ako to zase obhájiť? Ako to hodiť na Nato, EÚ, západ…veď Putin za to určite nemôže, to Čaputova, Soros, Gates atď….vtedy sa im z „vojenského cvičenia“ na hraniciach stál regulárny útok a potrebovali chvíľku si načitat z webov ako sa k tomu postaviť…a dnes po tom čo tu mesiace vyblakuju ako treba prestať pomáhať Ukrajine a že zbrane len predlžujú vojnu im do toho Putin hodí 300000 orkov, a je vidieť že tí sú úplne „natešení“ na front…pár dni bude možno kľud, ale predpokladám že po „referendách“ v územiach z ktorých utiekli milióny ľudí a výsledky poznáme uz dnes sa kremloboti vrátia s vysvetlením….dnes ho ešte nevedia, neuvedomujú si čo sa stalo

  3. Ruská autokratická oligarchia rozumie len sile peňazi a sile päste. Mal v pláne vyhladiť celú Ukrajinu a ďalsie krajiny. Ak by sme neboli v NATO a nestáli za nami silný partneri, nastolil by svoju demokraciu aj u nás. Jeho vojna na slovensku nastala už cez covid, masívne financovanie aktivít antivaxerov sledovalo čo najvyššiu osprostenosť masy národa. Aktuálne mu začína v rusku prevrat, veľmi rýchlo sa mu to tam zvrhne, nevedeli dopredu správne vyhodnotiť, čo nastane ak začnú vojnu voči susednému štátu. Dnes rovnako nevedia vyhodnotiť čo u nich doma nastane ak naženie 300 000 mužov nedobrovolne na smrť oproti zime s hrdzavými kvermi z druhej svetovej vojny hladných na územie cudzieho štátu budovať cársku ríšu.

  4. Nech už to skončí akokoľvek . Nam bežným ľuďom to môže byť šumafuk. Keby aj Rusi išli ďalej, ako na UA , pre nás sa nič nemení, či by tu boli Rusi, alebo bars do iný. Do roboty sa bude chodit tak ci tak a budeme zarabat nie na Brusel, ale na Rusko… v podstate mi to je cele jedno. Len nech to čím čím skončí, lebo umierajú nevinný ludia

  5. Je mi to jedno 22. septembra 2022, 8:54…áno, jasné v ruskej sfére vplyvu sa žije úplne rovnako ako v EÚ…preto tie miliony rusov, ukrajincov, srbov utekajú z východu na západ….vlastne sa ti nič nezmení len namiesto na bohatý západ budeš vyrábať pre chudobný východ (s tým je spojená nižšia mzda, vyššia nezamestnanosť a horší životný štandard) a keď sa ti to nebude páčiť tak pri nesprávnom názore dostaneš 10-15 rokov za mrežami a ked budeš v spravnom veku tak sa ti možno dostane tej pocty ísť v mene Moskvy dobívať nejaké cudzie územia s umelohmotnou helmou, kartonovou vestou a vzduchovkov a keď to prežiješ tak sa budeš modliť aby v nemocnici mali aspoň studenú vodu a suché hajzle….proste pohoda….

  6. Ratafak,je úplne jedno,čo tu budeš vypisovať a aj ostatní,kto je aký a kto za čo môže,nechápeš nič,ale absolútne nič,to už nie je hra so slovickami,to už nejde aký kto je,tu je v hre už existencia života,a keď si myslíte,že Putin len blafuje,tak nech sa páči.Hrdinovia.Vypocuj si ten prejav,pozri sa na realitu,a pozri sa čo sa stane,ak si budeme všetci myslieť,že tu budeme diskutovať kto je lepší,lebo horší.Precitaj si najnovší bestseller od Kena Folleta ,to je presne ten scenár,čo on už vo svojej knižke predpovedal.Rusko musíte brať vážne,či je také,lebo je hentake

  7. Ratafak plachta suhlasim stebou na 100%neviem co nechapu ti ludia ze ako sa len maju dobre v EU a na SK.oni myslia ze rusko je len moskva a petrohrad ale tam je kopu miest kde ani elektrika neni 24h denne a teraz rusofili mne nevypisujte mam pochodene rusko,bielorusko a a kazachstan takze pohov.

  8. Vidím to článok plný poprekrucanych nezmyslov od osoby, ktorá pravdepodobne ani nečítala alebo nepočula putinov prejav.
    Píšete tu o tritisicovom proteste v 150mil. krajine, ale na tomto blogu nebolo ani slovko o desattisicovom proteste 20 v BA.

    To je tá novinárska objektivita? Nezaujatost?

  9. Prečo si západ (menšina sveta) myslí, že môže donekonečna vnucovať svoje videnie sveta a svoj politický systém iným. Ostatní majú iné tradície vládnutia, kultúry, tak im nevnucujme čo nechcú. Keď chcú cára nech ho majú, chcú šejka nech ho majú, chcú cisára nech ho majú, chcú kmeňového náčelníka nech ho majú. chcú generálneho tajomníka nech ho majú. Je to ich vec a my sa im do toho nemáme čo montovať.

  10. Anonym 22. septembra 2022, 10:44 A ako sa im do toho montujeme?

    Matovic 22. septembra 2022, 10:23 Veru po celom rusku sú protiputinovské protesty, národ sa tam búri kvôli nezmyselnej vyhladzovacej vojne v cudzine.

  11. Ratafak.

    Ze je východ chudobný je obyčajný blaf. A tak ako utekaju ľudia Z Ruska za lepším životom, tak isto utekaju aj ľudia zo Slovenska. To je úplne bežné. Ale stále väčšina ľudí zostáva doma… a to ze Rusko má mestá, kde nie je elektrina a podobne základe veci, mi príde pri ich rozlohe a polohe úplne normálne. Aj na Slovensku sú dediny kde nemajú elektrinu, kanalizáciu, signal, toalety… a to sme oveľa menší štát. Takže také porovnanie, je úplne bezpredmetné. Každá krajina má svoje problémy. Rusko malo dlhodobé nezhody a Ukrajinu tak nech si to vyriešia samy. Ale to už je tak isto bezpredmetné, nakoľko už sa do toho zapojilo veľa štátov a to je veľká chyba.

  12. Je mi to jedno 22. septembra 2022, 12:24 – vdaka za Vase prispevky, su nametom na dalsi clanok. Hlavne Vami napisane: „Nech už to skončí akokoľvek . Nam bežným ľuďom to môže byť šumafuk. Keby aj Rusi išli ďalej, ako na UA , pre nás sa nič nemení, či by tu boli Rusi, alebo bars do iný. “ – je mimoriadne kvalitnym materialom. Ten talent mate od detstva, alebo je ziskany intenzivnou komunikaciou s kamosmi Vasej bubilny na FB?

  13. Miloš.

    S Vami sa bavit nemá význam, lebo vy máte len svoju pravdu. Ja len počúvam ľudí okolo seba čítam net. Sú vedľa mňa aj taký, čo sú zadubený len na západ tak ako vy., potom sú aj taký, ktorý sú extremne proruský a potom sú neutrálny ako ja…

  14. Majko,keď si už taký múdry,a neustále si myslíš ,že si najmúdrejší,tak nám vysvetlí,že čo teda bude v budúcnosti,je vám vôbec jasné,o čo tu ide? A ozaj si myslíte,že sa to nejak skonci,a ozaj si myslíte,že keď sme ten konflikt pripustili,že to je fotbalovy zápas,a budeme sa tu hádať,kto vyhrá a kto prehrá.Ja vám poviem ,čo je v sazke,bude to dlhý konflikt,hádam aj desaťročia,a zničí nás všetkých,keď sa nebude vyvíjať tlak na obe strany,aby sa nejak dohodli,a to by bol ešte prijateľný scenár.Ak ale sa bude Rusko cítiť,že je zahnate do kúta,odkiaľ niet úniku,tak použije bez váhania jadrové zbrane.Tu u ozaj nie je potrebné neustále zdoraznovat kto je agresor,a kto kam uteká, a o čo je demokracia lepšia,a aki sú Rusi primitívni a čo ja viem čo.Vypoculi ste si ten prejav?

  15. Anonym 10:44 a Je mi to jedno sú zatiaľ prvé lastovičky, večer sa sem opäť pozriem a snáď tu nájdem niečo lepšie „také dravejšie“. Inak pekne napísaný článok a hlavne všetko čo je v ňom je v podstate pravda tak si počkám na tých trollov čo vymyslia, verím že tu ešte bude sranda 😎

  16. Anonym 22. septembra 2022, 11:12

    Čo takto vývoz demokracie na tankoch do Iraku, Afganistanu, Sýrie, Lýbie, rýpanie do Číny za Taiwan, rýpanie do Rusov (za to, že majú obrovské energetické a surovinové zdroje, ktoré Západu chýbajú), farebné revolúcie atď.

  17. Pre anonym 13:20
    To naozaj chceš aby sa Ukrajina s Ruskom dohodla? A dá sa s Ruskom (Putinom) dohodnúť? Nebolo by lepšie keby tearz Rusi nabehnú do Moskvy a zbavia sa svojho úžasného vodcu? Zomrie jeden (vodca) a tisíce ľudí (na oboch stranách) bude žiť, nie je to lepšie ako robiť šialencovi ústupky? Nikto ich do kúta nezaháňa, oni to začali a oni to musia aj skončiť a hlavne sa musia zmieriť s tým že ten koniec nebude podľa ich scenára.

  18. Anonym 22. septembra 2022, 9:36..tušim sa mi tu nezobrazil jeden príspevok….ja som neprecitol a ani sa nezobudl včera…naopak som jeden z mála ktorý od začiatku bere konflikt vážne a upozornuje že sa priamo dotýka aj nás,.že naše tajné služby upozorňujú roky na hrozby z Ruska…že Putin sa nemusí zastaviť na Ukrajine…že sa vyhráža celej europe…Rus sa rozťahuje cez 500 rokov a chce sa rozťahovať aj dnes..dnes na úkor Ukrajiny, za pár rokov/desaťročí by sme boli na rade aj my….ešte pred 24.2. som písal že Rusa mať na hraniciach nechceš, hlavne ak si malý ako sme my….neustále upozorňujem že zastavenie pomoci Ukrajine bude mať za následok že toho Rusa na hraniciach mať budeme….bohužial diplomaticky sa s ním jednať nedá…skúšal to Macron, Scholz, Draghi, Erdogan…tajomníkovi OSN hádzal bomby na hlavy…bombardoval Charkov počas mierových rokovaní…..bohužial si stále neuvedomujete že tento národ rozumie len sile…ten kto chce vyjednávať o mieri nebombarduje a nemobilizuje…

  19. Je mi to jedno 22. septembra 2022, 12:24…nedá sa reagovať na všetky skvosty čo si napísal…. ale ak si myslíš že ak Rus pojde ďalej (tzn. vojna by sa posunula aj k nám) a pre teba sa vlastne nič nezmení a budeš si stále chodiť do roboty, tak to je taký úlet že na to sa ani rozumne reagovať nedá….uvedomuješ si že v prípade vojny tá tvoja robota a vo finále ani ty už nemusíte existovať?..

  20. Je mi to jedno 22. septembra 2022, 13:18 – dakujem za odpoved – teda z internetu.

    Co sa tyka toho, kto je na vojnu viac nasraty – pocas korony nam letecka spolocnost zrusila letenky do RF. Mali sme pozicanym autom ist za polarny kruh az na sever za Murmansk a Poljarnyj. Po ceste Biele more a ostrovy s pracovnymi tabormi (Suostrovie Gulag).

    Nasledne sme mali podrobne pripravenu Vorkutu a daleky Sibir.

    Na dalsi rok to mala byt Transsibirska magistrala, Sachalin a Kurily. Nazad cez Jakutsk.

    Kedze nateraz (plus nejeky ten rok) pojdeme tak do prdele a nie do Ruska iste uznate, ze mna serie vojna podstatne viac ako toho, kto sa do svojej roky oblubenej dedinky v Chorvatsku dostane zatial bez problemov.

    Jasnu a zrozumitelnu identifikaciu agresora a obete vo vojne na Ukrajine ale povazujem za zasadnu podmienku komunikacie. Ak u niekoho absentuje tento prvok, nestoji mne osobne za cas.

  21. Ratafak, a Ty si neuvedomujes, ze miestni trollovia este nestihli dostat noty z mockby? Ako mozes od nich chciet reakciu?
    ale teraz vazne. ak si niekto mysli, ze 300 000 zalozakov spasi putlerrov plan zachvatu sveta, tak sa kuevsky myli. Odviest, obliect a vyzbrojit – len toto potrva min. 3 mesiace. A ani na to nemaju prostriedky. A az teraz sa zacina ukazovat pokial siaha patriotizmus obyc. russov. Ked sa to tyka ich a nie len buriatov ci nencov. Ti, co chceli zabijat za prachy su uz davno tam, vlastne vacsinou uz naspat, ako 200-ovky ci 300-ovky.
    Pretoze pokial by naozaj padlo len cca 5000 z povodnych cca 200 000, tak naco by bolo treba 300000? A tym vlastne priznali svoju porazku.

  22. Kedze nateraz (plus nejeky ten rok) pojdeme tak do prdele a nie do Ruska iste uznate, ze mna serie vojna podstatne viac ako toho, kto sa do svojej roky oblubenej dedinky v Chorvatsku dostane zatial bez problemov.

    Myslel som, že vás vojna serie kvôli nevinným ľuďom, ktorí ju musia trpieť, ale ak je to len preto, že nemôžete cestovať do Ruska…

  23. 13:55
    Skús myslieť trochu viac, p Majko nenapísal že to je „len preto“ ,to si tu napísal ty…
    Stále čakáš na inštrukcie z východu, tak si sa na viac nezmohol ?

  24. Niekto sa tu snaží hrať na lepšieho, lepšejšieho, spravodlivého, spravodlivejšieho akože „demokrata“. Demokracia je „právny a filozofický systém s presne definovanými princípmi“. Len škoda že tie „presne definované princípy“ si každý vysvetľuje trocha inak a ohýba ich podľa toho ako potrebuje. A vďaka tomu sa pojem „demokracia“ používa ako „lacný“ prakticky nič nehovoriaci slogan, o ktorom má každý človek inú predstavu.

  25. Částečná mobilizace sice v Rusku platí okamžitě, ale ne pro každého. Stačí mít prominentní původ a pravidla neplatí. Syn mluvčího Kremlu Nikolaj Peskov s letitou praxí počítal natolik, že když mu zavolali z vojenského komisariátu a nařídili, aby druhý den přišel, bez váhání odmítl. „Já jsem Peskov, vyřeším si to na jiné úrovni,“ prohlásil. Nevěděl však, že spadl do pasti.
    Ruský nezávislý novinář Dmitrij Nizovcev mladého Peskova napálil ve svém pořadu Populární politika, který se vysílal živě na YouTube. Představil se jako armádní komisař s tím, že má na starosti nově vyhlášenou částečnou mobilizaci.
    A volá mu, protože neodpověděl na oficiální výzvu. „Dostavte se na vojenský komisariát. Zítra v deset se na vás těšíme,“ oznámil zmatenému Nikolaji. Ten odpovídá, že přirozeně nedorazí.
    „Víte, jmenuji se Peskov. Měli byste si uvědomit, že by pro mě nebylo dobré, kdybych se tam objevil,“ říká dvaatřicetiletý muž. „Vyřeším to na jiné (vojenské) úrovni,“ dodá.
    Peskov má za sebou vojnu a zřejmě tak patří k Rusům, kterých se nyní Putinova mobilizace týká. „Musím si ujasnit, co se děje a jaká mám práva,“ pokračuje syn mluvčího Kremlu. Nizovcev ho po chvíli usadí poznámkou, že snad sleduje zprávy a ví, co se děje.
    „Věřte mi, že ani jeden nepotřebujeme, aby mě zítra odvedli. Nemám problém s obranou své vlasti, ale musím pochopit, jestli je to pro mě vůbec schůdné. Mluvím o jistých politických nuancích,“ vymlouvá se dál Peskov mladší.
    Údajný armádní úředník se mu pak omluví s tím, že je obyčejný voják a potřebuje si ujasnit situaci. „Můžu si u vašeho jména zaškrtnout, že jste ochotný jít dobrovolně na frontu?“ zeptá se.
    I to však prominentní junior rozhodně odmítne. „Jsem připravený nastoupit, ale ne na vaši žádost. Pokud mi Vladimir Vladimirovič (Putin) řekne, abych šel, půjdu,“ dodá.

    Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nikolaj-peskov-rusko-mobilizace-novinari-prank-telefonat-valka-ukrajina.A220922_094037_zahranicni_kha

  26. Myslím, že nie len Peskovovy sa tam nechce, keď som videl zábery z hraničných priechodov tak mám taký pocit že je v tom Rusku viacej prívržencov Putlera ktorým sa za neho moc bojovať (a zomierať) nechce, len škoda že sa až teraz uvedomili a hlavne škoda že sa snažia z Ruska ujsť, možno by bolo lepšie ak by si to miesto hraničných priechodov namierili do Moskvy a vyhnali toho kto to celé spôsobil… No hádam to je naozaj začiatok Putlerovho konca a nezvrtne sa to nejako 🙄 …

  27. pre Ratafak plachta 22. septembra 2022, 13:35
    Tebe už dobre drbe. Amíci majú po celom svete základne, a kde ich nechcú, alebo nestoja o ich predstavu demokracie, je im nanútená bombami, ale Rusi sa rozťahujú 🙂 No ale chvála bohu za ľudí ako si ty, aspoň sa mám na čom smiať. Ešte jeden, ešte jeden :-p A len pre info, kam že sa až roztiahli? Alebo ešte lepšie, porovnajme, kde sa všade nasáčkovali tvoji oblúbenci z júsej a kde Rusi. 3-2-1 ideš.

  28. Martin…bodaj by, ale Putin sa na to pripravoval roky…počítal aj s demonštráciami…špeciálne jednotky sú pripravené, tresty 15 rokov alebo ta odvedú rovno na front…ludia sa budú báť verejne protestovať, skor to vidím na tichý útek a budú sa schovávať a následne navzájom udávat…no a takto „motivovaných“ ľudí chcel nahnať do vojny….tí čo tam chceli íst dobrovolne už tam sú, teraz to pojde na silu…

  29. Pre 18:11
    A prečo keď niekto nesúhlasí s postupom Ruska (resp. Putina) tak je hneď riťolízač USA? Kto tu vychvaľuje USA a ich zahraničnú politiku? Jediný kto tu spomína USA si ty a ostatný keď tak len reagujú (ako ja teraz 😜).
    Či stále čakáte na pokyny z východu tak aspoň takto dávaš? Keď nebudem vychvaľovať Rusov tak budem aspoň o USA písať …
    Daj ešte niečo …3 …2 …1 …IDEŠ 🙃

  30. A neviem ci ste zachytili aku funkciu maju vykonavat na Ukrajine tiktok vojska kadyrova? Budu vykonavat ,,zagradbaty,,. To su ti, ktori strielaju do ustupujucich vlastnych.

  31. Anonym 22. septembra 2022, 18:46 a Martin…no nejak tam tých ruských odvedencov budú musieť udržať…..s tým počtom si myslím že to bude blaf, ale výrazne nadhodnotený… podobne ako s technikou….niečo je prezentované, polovica z toho je na papiery, štvrtina niekde v skladoch, a osmina pri troche improvizácie aj reálne bojaschopná….

  32. Som zvedavý, keby na Slovensku vyhlásili mobilizáciu, kto by nehľadal výhovorky a únikové cestičky??? Kto by šiel do situácie, kde reálne hrozí guľka? To isté sa dialo a deje medzi Ukrajincami, Rusmi atď. Každý chce žiť a nie zomierať za rozhodnutia politikov. Podotýkam, žiť a žiť dôstojne. Všetci chceme mať svoje práva, ale práva iných sú nám ukradnuté. Vždy bude určitá skupina ľudí nespokojná. Raz preto, lebo je mier, inokedy preto, lebo je vojna. No a kým bude na tomto svete za čo a o čo bojovať, dovtedy sa bojovať bude, až kým nebude mať kto víťazit.

  33. Laci, problém nie je že utekajú pred nezmyselnou vojnou…to je pochopiteľné…problém je že doteraz Putina tolerovali či dokonca vo veľkom podporovali…až kým včera nezistili že sa ich ta vojna týka…aj u nás je dosť ľudí čo si myslia že sa ich to netýka…lebo je to ďaleko…zatiaľ

  34. Ratafak plachta: O tom, kto z Ruska uteká môžeme len polemizovať. Či tábor odporcov vojny, či tábor tých, ktorí inváziu podporovali. Kazdopádne, žiadny rodič by asi nesúhlasil s tým, aby jeho potomka odviedli do vojny. Dokonca ani vtedy, ak by bol profesionálnym vojakom.

  35. Zaujímavé, že tie uteky za hranice sú zasa len fake a propaganda ‚našich‘ médií.

    Ak by niekto chcel čítať skutočne novinársky článok… Nech sa páči…

    https:

  36. no,keď to už povie aj sám Igor Matovič na plné ústa: „Za päťstovku si dnes na mesiac viete prenajať novinára, ktorý o vás bude dobre písať,“ povedal Matovič.“

  37. No jasné že to je fejk, kto by predsa nechcel na front? Iba blázon by zdrhal 😃…je to propaganda médií, všetkých ministerstiev zahraničných vecí ktoré už stihli oznámiť či budú alebo nebudú prijímať utekajúcich rusov, flight radaru, leteckých spoločností, predajcov leteniek ktorí všetci stihli naraz zkoordinovat obrovsky nárast cien jednosmernych leteniek z Ruska,…všetci sa behom pár hodín po Putinovom vyhlásení zkoordinovali a toto spiklenie a fejk odhalil tuto naš prispievatel Matovic priamo z obývačky….😃

  38. Čakal som že tie inštrukcie z východu ako reagovať na reakcie Rusov na „čiastočnú“ mobilizáciu prídu trochu rýchlejšie, no to ste sa mohli aj viac posnažiť, naozaj veríte že vám zhltneme niečo ako utekajúci ruskí muži sú fake? Matovič 8:36, daj niečo lepšie do placu…

  39. Hah.. Tak už po novom ani odkaz tu nemôže človek prilepiť…

    Takže skúste si otvoriť dennik standard sk a nájsť si tam komentár Daga Danisa s názvom…

    Ako média zabíjajú slobodnú spoločnosť.

    Presne vystihuje počínanie ‚našich‘ médií v poslednom období. A asi vie o com hovorí, robil predsa vo viacerých známych médiách…

  40. 10:44
    Trafená hus zagága, je to tak ?
    Hádam si nemyslíš že ak sem napíšeš že mi drbe tak ma odradíš alebo presvedčíš o tom že na Slovensku nemáme proruských trollov , tak blbý hádam nie si, či?!

  41. len pis martin fandim ti aspon nejaky sasko tu robi prdel.nepisal som ,ze ti drbe,ale asi to tak citis,tak sup tabletku a predved nejake cislo

  42. Pre 11:44
    Anonym 23. septembra 2022, 10:44
    „Martin,tebe dobre drbe s tým východom.“

    Takže tam nie je napísané že mi drbe? … možno by si si mal tú tabletku dať ty 😂

  43. Je zarážajúce sledovať, ako si v „demokratickej a slobodnej“ spoločnosti dokážu ľudia nadávať a urážat jeden druhého. Každý diskutér má svoj uhol pohľadu na určitú udalosť. Môj názor je taký, že kto nedospel na určitú úroveň slušnosti a rešpektovania názoru oponenta, nemá sa čo slovom demokracia oháňať. Zaváňa to skôr anarchiou. Robím si čo chcem, lebo je demokracia???

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img