ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

15 ročná Kristína je od včera nezvestná. Odišla z Centra pre deti a rodinu zo Serede – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|   Galantskí pátrači vyhlásili po tínedžerke celoštátne pátranie.

Oznámenie o nezvestnosti dievčiny nahlásili pracovníci Centra pre deti a rodinu zo Serede dnes ráno. Dievčina bola umiestnená do ich zariadenie na základe rozhodnutia súdu. Kristína odišla zo zariadenia včera ráno do mesta Hlohovec, kde navštevuje Strednú odbornú školu. Po vyučovaní sa mala späť vrátiť do mesta Sereď a v centre sa hlásiť najneskôr do 15.00 h. Podľa získaných informácií by sa nezvestná mladá študentka mala nachádzať v sprievode kamarátky v meste Trnava.

Kristína Šandorová je 163 cm vysoká, strednej postavy, má dlhé čierne vlasy a sivozelené oči. Naposledy mala na sebe oblečenú čiernu bundu, bledomodré rifle, čierne tenisky a so sebou čierny vak.

Ak ste nezvestnú Kristínu videli, poznáte miesto jej súčasného pobytu, všetky informácie nám pomôžu dievčinu vypátrať. Ďakujeme za pomoc.

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ 21.9.2022 – stanovisko riaditeľa zariadenia Jána Jankulára:

„Dobrý deň,

PZ SR vyhlásilo pátranie po malolet. osobe na základe oznámenia CDR. Nakoľko sa malol. nevrátila riadne a včas do zariadenia zo školy , CDR si splnilo svoju zákonnú povinnosť a vec oznámilo príslušnému útvaru PZ SR, aby malol. osobu vypátrali a odovzdali CDR. Pravdepodobné miesta , kde by sa malol. osoba mohla nachádzať, boli oznámené PZ SR.V súčasnosti prebieha pátranie po pobyte malol. osoby. Bližšie informácie s ohľadom na malol. osobu nie je možné poskytnúť“.

– – –

AKTUALIZOVANÉ 22.9.2022 – KR PZ Trnava odvoláva pátranie:

Nezvestná dievčina bola včera vypátraná hliadkou OO PZ Bernolákovo. Ďakujeme za pomoc a spoluprácu.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pán kandidát na primátora Jankulár nejako nezvládaš ani viesť detský domov.Tri prúsery za krátke obdobie.Nevenuješ sa veľa kampani ako bruchov poskok?Vedia toto tvoji nadriadený na ministerstve??????

  2. centrum pre deti a rodiny nie je basa, nie je to ani nápravno-výchovný ústav, deti sú tam umiestnené s tým, že sa môžu voľne pohybovať. Ak sa niektoré rozhodne odísť, nedá sa mu v tom zabrániť, potom ho musia hľadať. To nie je vina „pána kandidáta na primátora“ a stáva sa to a inde a často.

  3. Toto presne potrebuje ten polotmavy skurvysyn. Aby nejaka kurva bez dohladu utecie a ten polotmavy skurvenec mal dalsi dovod jebat spinu na cloveka ktory chce byt primatorom. Ty polotmavy skurvysyn aj tak to nevyhra tvoj kamos aby si sa splhal tam kam sa bez kamarata nikdy nedostanes ty rakovina

  4. Aaaach jaj, zase samé osočovanie, to dievča je už v CDR (pozrite si stranky o hladanych osobách) nevrátila sa zo školy, tak asi ju nahlasiť museli, toľko kriku pre nič…

  5. nepoznáme ondra ani toho jankulára.ale tu je vidieť zgerbu ako je ten xxx čo preferuje jankulára.naša rodina sa už teraz rozhodla nevoliť jankulára lebo slušný kandidát by sa už od takéhoto polovičného človeka dištancovala.keď to tomu pánovi jankulárovi vyhovuje tak nie primátor!!!!!!

  6. Tvoja rodina smradlava nikoho nezaujima koho budete volit. Vyfajci majka a ked to dokoncis potom vol toho koho ten mrzak volit bude aby sa mohol snszit dostat tam kam chce cez svojho kamarata ty gec pojebany ako je on sam polotmavy homos

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img