ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

Polícia pátra po tejto dvojici. V Seredi na železničnej stanici ukradli bicykel

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Železniční policajti pátrajú po totožnosti tejto dvojice.
Pravdepodobne nešlo ani o profíkov.

Krádež, ktorú stihnú iní za pár sekúnd, týmto dvom trvala asi 10 minút. Po odstrihnutí zámku vysadol jeden z nich na bicykel a ušli spolu preč.

Ku krádeži došlo minulý týždeň v pondelok 12.9. krátko pred obedom na Železničnej stanici v Seredi.

Ak ste boli svedkom krádeže, alebo poznáte osoby na fotkách, príp. vám niekto kradnutý bicykel ponúkol na predaj, všetky informácie nám pomôžu prípad objasniť a osoby rýchlejšie stotožniť.

Ďakujeme za pomoc.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ten v čiernej mikine na tom ukradnutom bicykli neni náhodou Lukáš Borovička? Ale kvalita fakt že…. zábery z marsu máme v 4K a každá bezpečnostná kamera kockatá 144p kvalita s rozmazanými ksichtami xD

  2. peter nepotrebuje kradnúť bicykle má dva jeden m á od krstného zo švajčiarska sú u jeho deda,keď má polícia záujem ochotne im ich ukážem,že je na kamere neznamená že kradol

  3. Narkomanské špiny vyjebane, stanica sa nimi posledné roky len hemží, Galanta tobôž, len pendlujú tam a naspäť kde čo ukradnúť

  4. Krko tiež toho nemáš moc v hlave,,Peter má aspoň elektrotechnickú v TT ,jeho matka je mjr.polície to čo si popísal má asi po nej

  5. Ludia, dakujem vam za vsetky postrehy a tesim sa, info budu odovzdane policii nech si dotycnych preklepne, snad sa pachatelia najdu. Pripadne vyzyvam tych dvoch dobrakov, nech si idu na bajk zarobit do prace tak ako my ostatní a vratia ho na MP,kde si ho preberieme. P. S. Ukradli ste ho skolacke,ktora sa z neho velmi tesila a minimalne rovnako bola smutna, ked ho nenasla. Gratulujem, podielate sa na tom, ze mesto Sered pozna cele Slovensko ako stoku👍

  6. Kozmer a hlavne ze ty mňa o hovoríš na polici „ze som ty rozrezal koleso na tom tvojom kozatom bycikliy.musely aj ty policajty kukať na teba jak na pišinu. A POPRAVDE KRKOV Kom je presný. To si Ty vždy si bol pišina

  7. Áno na zábere je Peter ale to neznamená že kradol.. ten kto ho pozná vie že Peter je od mala šikanovaný a veľmi ľahko ovplyvniteľný. Tech chalan má problém sám so sebou, bol na psychiatrii a má brať nejaké tabletky. Je svojpravny ti ano ale poznám ho roky a on by do toho nešiel, on z toho nič nemá.. on má čo chce. Je len trošku sprostý. Život mu nenadelil čo niektorým. Za všetko môže ten druhý čo sa na bicykli vezie.. Ruku do ohňa že Petra by to asi nenapadlo on si radšej od teba cigu alebo jedno euro vypýta ako by mal kradnúť.

  8. Včera 20 som videl Lukáša borovičku v Seredi zas sa motá a mohol to by on sice na fotke je Peter ale podľa mňa by také svinstvo neurobil že by ukradol bicykel ale skôr ten Lukáš borovička policajti ho už mali dávno zobrať a bol minule aj v hľadaní takže podľa mna už mal dávno sedieť.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img