ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Rekonštrukcia Mlynárskej: prvé parkovacie miesta sú vynovené, nasledovať bude asfaltovanie komunikácie

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MÚ a projektov mesta / 16. SEP 2022 /

Dlhoočakávané práce na obnove Mlynárskej ulice sú dnes v plnom prúde. Robotníci osádzajú nové obrubníky a rekonštruujú parkovisko pri tržnici, ktoré bude zo zámkovej dlažby.

„V najbližších dňoch sa práce presunú na vedľajšie parkovisko, smerom ku gymnáziu. Majitelia motorových vozidiel budú môcť využívať parkovacie miesta v už dokončenej časti pri tržnici, alebo v iných častiach tejto lokality,“ objasnil vedúci Oddelenia rozvoja mesta Marián Šišo. Dodal, že v prípade akýchkoľvek otázok môžu občania kontaktovať oddelenie telefonicky, alebo osobne na mestskom úrade.

Rekonštrukčné práce budú pokračovať frézovaním a asfaltovaním povrchov, obnovou dažďových vpustov, rekonštrukciou vjazdov a vytvorením plochy pre budúcu výsadbu zelene. Všetky uvedené práce budú realizované až po rekonštrukcii oboch parkovacích plôch na danej ulici. Ukončenie prác je naplánované na november tohto roka.

Tržnica na Mlynárskej ulici je počas doby rekonštrukcie v prevádzke každú sobotu tak, ako doteraz. Predaj cez týždeň je obmedzený.

Mesto Sereď sa občanom ospravedlňuje za znížený komfort počas doby opráv a ďakuje za rešpektovanie dočasných obmedzení.

 

foto: MsÚ Sereď

zdroj: Mesto Sereď

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Prečo nie betón tak ako tam bol? V lete to bude na tej tržnici hrozné ako tam bude z oboch strán sálať z čierneho asfaltu…čo takto trochu myslieť aj dopredu a nie len najlacnejšie?

    Dosť že to prestrešenie je úplný nevkusný nezmysel vhodný tak na autobusku.

  2. Ten betón, ktorý tam bol daný počas Etapa 25, bol veľmi kvalitný bol, čo sa týka hrúbky, veľmi hrubý. Tak si myslím, že nebolo treba ho odstraňovať a len bolo treba urobiť povrchovú úpravu, keď to toľko rokov vydržalo. To čo teraz robia, akú to má trvácnosť? Ešte jedno nedokončia a už musia druhé opravovať. Ak tam dajú asfalt, tak sa tam budú ľudia do roztopeného, počas leta topánkami zabárať.

  3. Šikovný kompetentný tam hore, ktorý vymysleli nočné osvetlenie cesty a NIE CHODNÍKA!!!!. ZBYTOČNÁ prekazka na parkovisku. Radsej to mohli posunúť bližšie k chodniku aby si obyvatelia nemuseli večer svieti baterkou na chodník.

  4. Parkoviská pre autá sú nejaké úzke.Trabanty už nikto nemá.Dnes sú autá veľké a na tie tam bude úzke stanovište.Takisto parkoviská pre invalidov sú malé.Vsetko to robili od oka,že col sem col tam

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img