ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

„Väčšina Slovákov si praje víťazstvo Ruska.“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Tento týždeň sa mnohí zamýšľali nad nelichotivými výsledkami júlového prieskumu, v ktorom respondenti odpovedali na otázku: Ako by ste chceli, aby sa vojna na Ukrajine skončila? Ako je bohužiaľ zvykom už aj v mienkotvorných médiách, väčšinou kraľovali zjednodušujúce nadpisy typu: „Väčšina Slovákov si praje víťazstvo Ruska.“ Odborníci však upozorňovali, že metodika prieskumu bola zvolená dosť nešťastne. Respondenti mali vyjadriť svoju preferenciu na škále od 1 do 10. Vyše 16% ľudí zvolilo číslo 5, lebo chceli byť „neutrálni“. Neutrálny postoj by však vyjadrovalo číslo 5,5 a také nebolo možné zvoliť. Títo alibisti sa teda započítali medzi priaznivcov víťazstva Ruska. Ak by sme ich rozdelili rovnakým dielom medzi ruskú a ukrajinskú stranu, tak by podpora ruského víťazstva bola okolo 44%, podpora Ukrajiny asi 38% a 18% sa nechcelo vyjadriť. Toto sú však výsledky z júla. Ktovie ako by vyzerali v polovici septembra, kedy sa ukázalo, že Ukrajinci sa vedia nielen brániť, ale okupanta dokážu zo svojej zeme aj vyhnať. Pretože je známe, že alibisti (a tých bolo v prieskume 16+18=34%) sa radi pridávajú na stranu víťazov. Aj po tomto kúzlení s číslami sú však výsledky smutné. Je odsúdeniahodné, že pre vyše 70% Slovákov – voličov SmeroHlasoSmeru a fašistov je dôležitejšia cena plynu ako cena desaťtisícov zmarených ľudských životov. Títo bezcitní egoisti si zaslúžia drsné Nikitovo prirovnanie. Pretože robia ostatným Slovákom neuveriteľnú hanbu.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Čiže zasa článok čo si ľudia majú myslieť. Treba pochopiť, že ľudia majú Ukrajiny už dosť a majú dosť svojich problémov. (najviac to zaujíma ľudí čo profitujú na utečencoch, napr. príspevkom za ubytovanie…) A je zaujímavé, že hneď všetci vedia vysvetliť, koľko percent respondentov bolo zo súčasnej opozície. A citát „je dôležitejšia cena plynu ako cena desaťtisícov zmarených ľudských životov“ je obyčajné chrapunstvo. Uvidíme koľko ľudí sa dostane do problémov po zime a či im štát pomôže alebo ich nechajú napospas. Ešte tu chýba status na túto istú tému od Klusa, ktorý za neúspech napísal, že ľudia nepochopili tie otázky správne (teda ako on).

  2. dobre mu to zajebava v tej kotrbe,co ma je po nejakych ukrajincoch,rusoch americanoch,ja chcem mat pre rodinu v dome teplo.pytam sa preco ukrajinci este beru od nepriatela ropu a plyn?

  3. Nech sa páči pán Kadúc, vyfasujte samopal a môžte ísť bojovať, Ukrajina vás potrebuje. K vôli Ukrajine budeme hladovať či mrznut makléri na burzách budú sedieť na peniazoch.

  4. Karol už prosím ťa nestraš tou zimou, zima bude v pohode, užívaj si život a zabudni na rusov, za rok-dva po nich ani pes neštekne, budú na úrovni KĽDR

  5. sanko, co necitas to ake su tu reakcie,ved nieco napis,jebnes sem clanok a nic,ziadny tvoj nazor,diskurz no nic. a dat sem baner nikitu slovaka,lieceneho alkoholika,blazna to taky ta fascinuje,asi ako majka ten ,alkoholik co si hovori umelec,len sa na nom smeje cele slovensko.

  6. Najkrajsie na tom je, ze Sanov clanok stiahla a vlozila sem ,,redakcia,,. A ti superblbovia mu chudakovi nadavaju.
    A nech mi Milos netvrdi, ze to tu nestrieka. Len rozmyslam kde tie blbomony/feromony vyrabaju. Istotne v podzemi na ukrajine.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img