ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

Július Kovács otvorene poukazuje na korupciu a tých, ktorí za ňou majú stáť

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Nitra / Spravidla každé stredňajšie neskoré popoludnie nájdete na konci pešej zóny v Nitre po zemi rozložené fotografie ľudí, ktorých väčšinou poznáme najskôr z tlačoviek Úradu vlády, prokuratúry, či policajného zboru a následne zo záberov, na ktorých sú s putami na rukách odvádzaní políciou. A na vedľa nich sú fotografie tých, ktorí podlosti, nezákonnosti, aroganciu moci a bezprávie žiaľ neprežili. Obete neschopnosti štátu zjednať právo a spravodlivosť.

Julo trpezlivo diskutuje s okoloidúcimi a aj mladým vysvetľuje, kto je kto, akú úlohu zohral v nedávnej minulosti Slovenska a ako on vidí to, čo pred pár rokmi vyhnalo na námestia desiatky tisíc ľudí.

Julo neváha megafónom sa priamo z ulice prihovoriť bývalému prezidentovi PZ Gašparovi, ani expremiérovi Ficovi, či generálnemu prokurátorovi. Už niekoľkokrát mal zablokovaný profil na sociálnych sieťach a aj YouTube kanál buduje od začiatku.

Netvrdíme, že to Julo „dá“, no aj jeho aktivita napomáha v odhaľovaní pravej tváre tých, ktorí dnes o pozornosť verejnosti veľmi nestoja. Demokracia stojí aj na jeho aktivite.

Poznámka: Publikované sú fakty zadokumentované na verejnom priestranstve. Redakcia, vydavateľ, ani autor spravodajského materiálu sa názorovo nemusí zhodovať s názorom osoby alebo osôb uverejnených na fotografiách.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Klasika. Nájsť si v štáte jedného primitívna ktorý bez akýchkoľvek dôkazov tam označuje ľudí.
    Človek ktorý volil OLANO s ktorým prišiel predátor Herák tam samozrejme fotku nemá.

    Človek ktorý žije dlhé roky sám so svojimi mačkami dostal mediálny priestor samozrejme “ v nezávislom médiu „.
    Vážne mi už pripadá že normálny človek už ani na SVK nie je ktorý by dokázal ešte obhajovať túto vládu. Už tejto vláde zostali len ľudia ako Julo a “ umelec“ ktorý dokázal vystrčiť prst Ficovi,

  2. bachraty stary cicinbrus,matovica ma na ktorej fotke?herak ten uchyl spinavy je kde ?,kolar ,zaludov starter preco tam nema fotku?kto to stare hovno na namesti zaplatil?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img