ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Že oni to tajili dlhé roky…

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ďalší primitívny a nezmyselný výplod dezoláta – škoda že nepoznáme jeho identitu – je šírený sociálnymi sieťami. Žiaľ, príspevok nielen niekto napísal, ale sú ľudia schopní takúto hlúposť aj komentovať a šíriť.

Svet smeruje do riadnych problémov.

Zdroj foto: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Autor článku má blažený bezstarostný život, keď sa zaoberá zjavnými nezmyslami. Keď nebudem do ohňa prikladať ,tak oheň dohorí, tak isto keď si nikto nebude všímať takéto nezmysly tak vyšumia do stratena.

  2. Ak by len 1% bola pravda z toho, čo som za posledné roky podozvedala o kráľovskej rodine, tak sa vôbec nečudujem, že princezná Diana začala rebelovať, ak sa niečo z toho dozvedela, pretože to muselo byť priveľa aj na člena šľachty. Potom by tiež dávalo zmysel, že musela byť odstránená ale to nie kvôli tomu, že údajne čakala dieťa s moslimom (ako znela jedna z verzií) ale kľudne preto, že by mohla do sveta vypustiť (pre “firmu” ako ju nazývala stará matka pluku) nepríjemné informácie a bola by toho schopná podľa jej postojov. Pred pár rokmi, ale už po svatbe s Kate, vyplávala (vraj bulvárna info), ako kričal princ William na dedka starého jaštera, že mu dal zavraždiť matku a súčasne na otca, že o tom vedel a nič neurobil. Uvidíme, ktorá z konšpiračných info sa nakoniec zmení na pravdu a prispeje k zošupu Malobritánie z piedestálu.

  3. Čakám, kedy tu niekto napíše niečo o podivnom úmrtí anglickej kráľovnej a furt nič, tak teda skúsim ja… S kým hovorím na túto tému, každý to odmávne s tým, že však už bola stará. Stará, ale jará! Jeden deň so žiarivým úsmevom posväcuje novú premiérku a za dva-tri dni je po nej? Takto sa na starobu predsa nezomiera! Média sami priniesli posledné foto kráľovnej práve s novou premiérkou a sami upozornili na podivne modré sfarbenie chrbtov dlaní – a nič! Taký protioheň – že ha, záhada, ale úmyselne neriešili pôvod. Pritom je jasný – zmodralá koža je dôkazom upchatých mikrociev – červené krvinky sú vtedy červené, ak majú so sebou kyslík, ak ho odovzdajú, tak zmodrajú. Každý z nás mal modrinu – to je výsledok poničenia mikrociev mechanickým poškodením. No časom sa stratí, lebo rana sa zregeneruje. Kráľovná sa ale nezregenerovala – naopak, očividne sa upchali cievky v aj v životne dôležitom orgáne a to funguje ako otrava!
    Práve tu sa písalo, že pseudovakcíny od Pfizeru nepochopiteľne obsahujú aj grafén – čo je nanoprášok uhlíku, no a sám uhlík je dosť aktívny – však „aktívne uhlie“ poznáme – používa sa do filtrov, napr. aj do plynových masiek. Ako technik pripomínam, že permanentné magnety sú vyrobené zo železa a práve z uhlíka! Prečo asi? A teraz si predstavte, že máte v krvi krvinky s Fe a k tomu pridáte aktívny C… Za určitých podmienok máte proste malé magnetíky v krvi, také chuchvalce a tie raz-dva upchajú mikrocievy!
    Otázne sú tie určité podmienky – napr. ráno si takto dávam mleté otruby (pro lepší sraní…) a pozerám, že v dóze mám akési hrčky – že by mole? Veď práve preto si ich presýpam do dózy! No zistil som, že sú to len chuchvalce z otrubného prachu – rovnaké sa vytvoria aj pod posteľou – stačí trocha pohybu a čiastočky prachu sa zlepia, lebo však elekromagnetické sily, hoc slabé, ale za určitých podmienok sa prejavujú – koniec-koncov, z vesmírneho prachu sa na základe toho tvoria hviezdy a planéty! Ten prach sa ale musí hýbať – a tak zaočkovaní športovci s uhlíkovým práškom v krvi zomierajú nečakane na ihriskách – lebo ich krv sa hýbe oveľa rýchlejšie a tak zomierajú skôr, ostatní skolabujú časom, za „určitých/určených podmienok“… Vplyv na tvorenie sa hrčiek v krvi z grafénu a krviniek môže spôsobovať aj elektromagnetické žiarenie, napr. aj mikrovlnné (5G), všakáno…
    Ja už osobne nepochybujem, že „vakcíny“ proti covidu boli od začiatku konštruované ako rafinovaný pomaly pôsobiaci jed určený na depopuláciu! Veď na to zomrela aj anglická kráľovná a to v priamom prenose – a nikto to nevidí? Koľko ľudí musí podivne zomrieť, aby sa ostatní „zombíci“ spamätali?

  4. Tak prr, bula sme po dohode zrusili a viac nebude udelovany. Takze si musis vymysliet novu cenu.
    Ale zas, Usata Klara ako etalon buloizmu by nebola spatna. Teda pokial bude klara suhlasit.

  5. Ušatá Klára že je technik??? :-))
    A že uhlík je aktívny? No daj ako je aktívny čistý uhlík! /aktívne uhlie nie je len uhlík, truhlík/

  6. a čo? prečo by malo niekoho trápiť a nedaj boh to chápať ako „popkašnú správu“ že kráľovná vydriduchov natiahla boty ne/skôr? Bežnému občanovi na SK aj poddanému v UK to život absolútne nezmení. Bude kvôli tomu lacnejší plyn, elektrika akebo obilie?… presne tak, takže je nám to všetkým u prxele.

  7. majko,nebude clanok o azerbajdzane ako napadol krestanske armensko?kde su kurva sankcie?brusel preco nebeeeka?jaaaj zabudol som,plyn z azerbajdzanu ide aj do bruselu a to sa predsa nehodi,jebat aj mrtvych ,deti, zeny,hlavne ,ze europskym fasistom ide pekne potichucky plynik.

  8. asi teraz nebude majko mudrovat ako bol v armensku na kavicke a teraz ho napadol okupant,je to nechutny clovek natrety neoliberalnou mastou.

  9. anonym 21,50 si len maly niktos,hovno v trave ale aj taky tvoria svet,mne chlast nosia ja nemusim ani do obchodu chodit,kvalitny konacik na ktory ty ani nezarobis,napr.hennessy richards,na SOL pisem len zo zabavy,taky lacny bulvar.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img