ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

FC Pata – FK Marcelová 7 : 0 (4 : 0)

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

 Dnes hostili futbalisti Paty v rámci Majstrovstiev regiónu IV. ligy MEVA súpera z FK Marcelová. Keďže tento klub okupuje momentálne spodok tabuľky, aj domáci fanúšikovia rátali s tým, keďže sú v Pate hody, aj domáci futbalisti nadelia súperovi „hodovú nádielku“.

Čestným hosťom majstrovského zápasu bol pán Ivan Galád, ktorý v minulosti roky formoval aj futbalistov Paty, neskôr Zvolena, Dubovej, Vencouru (Kanada), Senca, Nitry, Trenčína a bol aj reprezentačný tréner hráčov Slovenska do 21 rokov. Práve on urobil čestný výkop na začiatku futbalového stretnutia. V polčasovej prestávke prevzal prezident klubu Marcel Súkenník z rúk starostu obce Jozefa Berčíka Pamätnú plaketu, ktorú obec Pata udelila klubu za dlhodobé vynikajúce výsledky a úspešnú reprezentáciu obce vo futbale.

Priebeh zápasu by sa dal komentovať jednou vetou. V zápase sa hralo „na jednu bránu“. Domáci brankár Mego si mohol kľudne zobrať „dovolenku“, nakoľko súper neposlal na jeho bránu za celých 90 minút, ani jednu strelu.

Zostava FC Pata: P. Mego (M.Práznovský), R.Paseky (M.Kolesnikov), S.Ďuriš, V.Lomen, M.Fuska, D.Vaško (M.Klenkovič), P.Hájnik (A.Pagačovič), M.Garaj, T. Dvorský, L.Herák, R.Valenta.

Góly: Fuska (19), Dvorský (24), Lomen (29, 50), Valenta (32), Herák (54, 68)

Ďalšie majstrovské stretnutie odohrá FC Pata dňa 18. 9.2022 o 15.00 hod. v Kozárovciach. 

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pekny vysledok Patanov na cele z Valentom , uziva si to pokial sa da este na slobode
    Pri vstupnom na hodovej zabave sediac na stolicke pripominajuc 90 roky Papaiovcov z DS

  2. Výrečné u nás je zemianskych u vasurkovej asi doma žena ho neťahá tak chodí sem nový starosta sľúbil že ich zbaví ihriska po voľbách nemôžu tam byt predsa vieme čo sa stalo v fc Nitre a tie fotky z sbsku 😀 16ka hráč si asi splnil sen bez plienky 😀

  3. Valenda slubuval svojej prvej Adrike Patanske Kasino ostalo prisluboch
    Vasurkovej slubuval pekaren ze jej postavi ostalo iba ze Vasurkova mu komin stavala sama na lazovej a hajskej v poli
    Salskej kurne slubuval ze jej dom postavi osatlo zase iba pri fajke na ostrove Vah alebo na hradzi prechadky zaluuubene

  4. Ten sedivy pan na fotke take tlste brucho okolo sedemdesiatrokov ma strikal ze sprejom do oci na hodovej zabave on chodieva ku nam do Zemianskych takej tete ze Paty ze oni su bratranci

  5. Ta ten sedoun muka alebo ravaneli on je v pate velky clovek ,ciganom v pate pri volbach by volili jeho caplina capakovho nakupev drevo a ked spocitali hlasi zistev ze ho o jebali a nevolili
    firma izotex kde stoji bol skolsky pozemok slubili ze hospic tam bude zase on ojebal patanske zastupitelstvo nakonec tam vyrastla firma co sa samovznietila

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
Predchádzajúci článok
Ďalší článok
spot_img