ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Kandidáti uchádzajúci sa o post starostu a poslancov OZ v obci Šintava

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Kandidáti na post starostu obce Šintava:

1. Miroslav Holička, 67 r., živnostník, SMER – sociálna demokracia, HLAS – sociálna demokracia
2. Václav Jurčaga, 76 r., dôchodca, NÁRODNÁ KOALÍCIA/NEZÁVISLÍ KANDIDÁTI

3. Stanislava Režnáková, Bc., 59 r., starostka, nezávislý kandidát

Zoznam zaregistrovanych kandidatov_starosta

 

Kandidáti na post poslanca Obecného zastupiteľstva obce Šintava:

Volebný obvod č. 1
poradové číslo, meno, priezvisko,2) titul, vek, zamestnanie, názov politickej strany3)


1. Samuel Endres, 20 r., správca počítačovej siete, SMER sociálna demokracia

2. Lenka Hanáková, Ing., 36 r., učiteľka, SME RODINA

3. Miroslava Jurašiková, Mgr., 50 r., štátna zamestnankyňa, nezávislý kandidát

4. clav Jurčaga, 76 r., dôchodca, NÁRODNÁ KOALÍCIA/NEZÁVISLÍ KANDIDÁTI

5. Slavomír Klokner, JUDr., 56 r., vedúci oddelenia, Kresťanskodemokratické hnutie

6. Michal Lipovský, Ing., 73 r., dôchodca, SMER sociálna demokracia

7. Ján Šimulčík, Ing. PhDr. PhD., 52 r., pedagóghistorik, nezávislý kandidát

8. Jozef Valach, Ing., 48 r., štátny zamestnanec, SMER sociálna demokracia

9. Igor Vohlárik, 36 r., špeditér, nezávislý kandidát

Zoznam zaregistrovanych kandidatov_OZ

 

zdroj: sintava.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Janko, už to nebude taka prča oneman show, lebo títo ta sfuknu jak faklu keď sa nebudeš vedieť zastaviť. Teda dúfam lebo už je treba konať a nie len múdro hovoriť a vyzerať. Loď sa potopila, treba začať robiť pre obrc držím palce!

  2. Staroba cti netratí, ale pán exstsrosta MH sa sám odpísal svojim výkonom funkcie starostu.
    Loď sa potopila, ale pani starostka asi nie. Najviac materiálnych hodnôt je v obci po exstsrostovi VJ.
    Poslanci sú skúsení až na dvoch nováčikov.
    Strana SMER si však s kandidatúrou MH dala vlastný gól.

  3. PRE Anonym 8. septembra 2022, 23:46
    Janko, už to nebude taka prča kámo spočítal si počet kandidátov ? je jasné že Janko bude mudrovat dalšie štyri roky

  4. Pre názor spočítal, ved tam nemá Kavona, o to ide. Títo novi ho sfuknu dúfam aby tie one man show skončili preňho a sa konečne bude robiť robota nie len múdrovat, takých stačilo. Radšej nech poslanec urobí kanalizáciu, mňa reči nezachránia pre vyplavenou pivnicou. Držím palce všetkým poslancom úprimne a hlavne dedine.

  5. Poslanec nemôže urobiť kanalizáciu, môže odsúhlasiť čerpanie zdrojov. Obec mala v posledných dvoch rokoch možnosť čerpať eurofondy na kanalizáciu, ale po obidva roky nemali nič pripravené. Na tento rok poslanci odsúhlasili zdroje v rozpočte na projekt kanalizácie a teda sa pýtajte na úrade, čo už zabezpečili.

  6. Jednoznačne by si mala Šintava zvoliť za starostu pána Jurčagu. Po tých dvoch čo kandidujú nie je vidieť nič čo by pre obec urobili. Šintava už len bola pekná. Teraz je to čistý bordel.

  7. To, že smer si dá vlastný gól s holickom nie je prekvapenie. Skôr je prekvapivé ako môže 20 ročný chlapec kandidovať ze takú stranu. Asi je niečo v pozadí.

  8. Už je celá dedina zvedava, kto bude ten čo sa chystá „sfuknut“ Simulcika, lebo moc tam z tých poslancov takých nevidím, čo bude obratný odborne ho sfuknut. 🙂

  9. Efgh sfuknut chap, nech toľko nevykecava aby tie zastupiteľstva netrvali dlho. Hádaj kvôli akým dvom mudrcom. Ak si sledoval, vieš o čom píšem. Múdrosť kvitla jak repka olejka na jar. Potom sa nečuduj ze není záujem tam sedieť ako poslanec.

  10. Pre Vieru – kritériá kandidáta
    Verejná mienka občanov, volebný program a vízia rozvoja v obci kandidáta, samozrejme bezúhonnosť a aj morálny kredit. Samozrejme, že sa to nedá zabezpečiť na 100%. Každý kandidát by mal mať aj skupinu kandidujúcich poslancov.

  11. úprimne som čakal na kandidátke za starostu nejaké nové meno a nie tých dvoch dôchodcov , ktorých súdne spory obrali dedinu o kopec peňazí

  12. Toto bude najslabšie zastupiteľstvo. Dedina, čo počúvam, už teraz plače a nechápe čo sa stalo. Ale hlavne, že starostkine ffacebookove kamarátky sa tešia na nové muškátové záhony.

  13. Je iba minimálny záujem o spravovaní vecí verejných. Tu ľudia nadávajú a mudrujú čo by bolo keby a kto by mal čo ako a keď prídu voľby tak za starostu kandidujú dvaja alebo traja a do zastupiteľstva piati alebo desiati. O 4 roky, sa tam dostane každý kto sa prihlási, aj keď nebude gramotný.

  14. Pamätáte si časy keď mávala p. Režnáková 27 hlasov vo voľbách? Zase si to tu rozdelia henty dvaja. A jej ostanú oči pre plač. Aj tak by nemala podporu poslancov.

  15. Všetko je výsledok výkonu funkcie starostu obce posledných 12 rokov.
    Arogancia moci, prezentácia svojho ega a zastrašovanie aktívnych občanov.
    V zastupiteľstve budú skúsení poslanci a traja nováčikovia, jeden s väzbou na bývalého riaditeľa školy.
    Extarosta MH pripravil obec nezmyselným súdom o nemalé zdroje.
    Starostka SR zase zmarila šancu , ktorá sa ukazovala v spoločnej kandidátke a v programe a svojim chovaním sa mnohom priblížila k svojmu predchodcovi.
    Uvidíme, akú víziu na ďalšie obdobie ponúkne extarosta Vj.

  16. hádam neuvažujete, že budete voliť VJ. On už svoju šancu mal pred rokmi. Čo si chce dokázať alebo mu je lodenica málo a potrebuje rozšíriť teritórium? Ako to vidím, dopadne to tak, ako pred štyrmi rokmi, keď kandidát SK obral o hlasy MH a tým zvíťazila súčasná starostka. Teraz si bude mastiť dlane Holička. Koho voliť toť otázka, všetci traja už v tom kresle sedeli čo je teda to menšie zlo ? Treba však zvážiť , že páni to mali jednoduchšie, lebo nemuseli venovať čas a sily pandémii . Tak či tak dedina napredovať nebude

  17. Nebláznite kandidát VJ bude v zastupiteľstve tak či tak. Nech teda má za chod obce zodpovednosť. Podľa toho , čo sa v obci urobilo má z týchto troch najviac zásluh.
    Dokončím , ak jeho program bude zlý, tak učíte nepôjdem voliť.
    A robiť z pandémie niekomu zásluhy mi príde z cesty.

  18. Starosta musí byť na takéto udalosti pripravený a mnoho starostov používa pandémiu ako výhovorku. Mám aj príklad, ale nebudem konkretizovať, nakoľko zvyknem riešiť problémy bez medializácie.

  19. Jurčaga vládol dve obdobia, Holička dve obdobia, chcete mi tvrdiť , že za chodníky, cesty, kanalizácia, vodovod, oplotenie cintorína bolo dovtedy v superstave a to všetko sa rozpadlo až teraz vplyvom starostovania Slávy? Že budovy vo dvore obecného úradu po bývalej prevádzke zanedbala ona až sa rozpadli ? Že ona rekonštruovala komunikáciu na Rozmarínke- ten predražený nepodarok? Že jej vinou zbúrali škôlku, zrušili družinu a jedáleň a teraz nie je kam dať deti ? Nebolo to náhodou v období keď v dedine vládol Bodis a tí dvaja ho poslúchali ako Boha, lebo boli radi, že ich odbremenil o starosti so školou ? Za všetko zlé, nefunkčné dosluhujúce v dedine môže Sláva ? Za nezateplené obecné budovy, za rozpadajúce sa ihrisko, za to že od výstavby je domov dôchodcov ako retro múzeum ?

  20. Jano otázka stojí inak, kto je schopný všetky vami vymenované nedostatky odstrániť? Určite sa neočakáva, že naraz bude všetko ok.

  21. Nerozumiem Jurčagovi, to vážne potrebuje v jeho veku všetky tie stresy ? Ak by vyhral volebné obdobie by končil ako osemdesiatročný. To nie je odvaha , to je stupidita , Alebo začínajúca starecká demencia ?

  22. Možnosť výberu. Holička absolútna katastrofa. Režnáková so svojimi kumpánmi na čele s Kavonom tiež pekná blvanica. Jurčaga má jednoznačne hlasy celej spodnej časti a hádam aj rozumných občanov zhora. Škoda, že nekandiduje Hanáková alebo aj Matušica. Trebalo by tam mladých. Ale keď nie sú, Jurčaga je favorit.

  23. semir hovor láskavo za seba ! akú podporu celej spodnej časti ? Aj ja som z Dombalu a isto ho voliť nebudem. Čo spravil pre Dombal za tých 8 rokov čo bol starosta? Vlastne sorry poznám jedného dombalčana ktorému pomohol – dotyčný za facku získal lodenicu

  24. PRE: „““Anonym 13. septembra 2022, 20:29
    Celkom nerozumiem tomu čo vedie 76 r. človeka ku kandidatúre….. „““ Som na tom rovnako ako ty, tiež mi to rozum neberie.
    Jedine že- predtým získal lodenicu, teraz mu možno ide o okolité pozemky

  25. Mne rozum neberie vašu závisť Dombal a Nazor. Ked uz tu toľko mudrujete, tak ste si mali aspoň zistiť ze lodenica bola dávno predaná predtým ako sa stal starostom . Ocividne mate nudne životy ked šírite zbytočne hlúposti.

  26. Len aby si v tom retre múzeu neskončil aj Ty. A potom budeš vyvesený na FB natretý bahnom ako tie babky chúdence. Byť na mieste ich príbuzných, tak to budem riešiť. To by si chcel? Daj si prihlášku. Možno sa podarí pani starostke urobiť z toho 5 hviezdičkový hotel. Čo Ty vieš. Už sa určite na to chystá.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img