ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Kandidáti uchádzajúci sa o post starostu a poslancov OZ v obci Pata

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Kandidáti na post starostu obce Pata:

  1. Jozef Berčík, PaedDr., PhD., 62 r., starosta, Kresťanskodemokratické hnutie
  2. Marek Lipovský, 36 r., samostatne zárobkovo činná osoba, REPUBLIKA
  3. Pavol Vavrek, MVDr., 54 r., invalidný dôchodca, SMER – sociálna demokracia, HLAS- sociálna demokracia, Slovenská národná strana

 

Kandidáti na post poslanca Obecného zastupiteľstva obce Pata:

Volebný obvod č. 1

  1. Vojtech Braun, JUDr., 53 r., pedagóg, nezávislý kandidát
  2. Monika Čelár Čambáliková, JUDr., 39 r., advokátka, nezávislá kandidátka
  3. Veronika Greinerová, Mgr., 25 r., lektorka, Kresťanskodemokratické hnutie
  4. Klaudia Hložeková, Mgr., 52 r., lekárnička, NÁRODNÁ KOALÍCIA / NEZÁVISLÍ          KANDIDÁTI
  5. Štefan Hubinák, 70 r., dôchodca, HLAS – sociálna demokracia
  6. Stanislava Hubináková, 38 r., operátorka výroby, nezávislá kandidátka
  7. Roman Jaška, Ing., 52 r., kontrolór, nezávislý kandidát
  8. Ľubica Javorová, 52 r., opatrovateľka, NÁRODNÁ KOALÍCIA / NEZÁVISLÍ KANDIDÁTI
  9. Branislav Korec, Mgr., 48 r., inštruktor sociálnej rehabilitácie, REPUBLIKA
  10. Róbert Korec, Mgr., 51 r., projektový manažér, Kresťanskodemokratické hnutie
  11. Róbert Korec, 39 r., počítačový technik, SMER – sociálna demokracia, Slovenská národná strana
  12. Marek Lipovský, 36 r., samostatne zárobkovo činná osoba, REPUBLIKA
  13. Stanislav Matulay, Doc., PhDr., PhD., 71 r., vysokoškolský pedagóg, Kresťanskodemokratické hnutie
  14. Viktor Moravec, Bc., 36 r., zdravotnícky záchranár, Kresťanskodemokratické hnutie
  15. Dušan Pavelka, 45 r., chemik operátor, Progresívne Slovensko
  16. Bohumil Práznovský, Ing., 35 r., samostatne zárobkovo činná osoba, nezávislý kandidát
  17. Viliam Tomša, Ing., 42 r., štátny zamestnanec, nezávislý kandidát
  18. Branislav Vaško, Bc., 47 r., technicko-hospodársky pracovník, HLAS – sociálna demokracia
  19. Pavol Vavrek, MVDr., 54 r., invalidný dôchodca, SMER – sociálna demokracia, Slovenská národná strana

 

 

zdroj: obecpata.sk

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ten Vavrek, to je kto? To je ten čo sa vykašlal na svoju postihnutú dcéru a rozviedol sa? Takýto charakter by chcel byť starosta???
    Aj Jožo Berčík že je rozvedený? Viete o tom niečo? Keby som vedel, že Berčíka vyhodili z vysokej školy kde učil kvôli tomu, že sa nevedel chovať ani ako človek, nie ešte ako profesor, tak nepodporím ani ako zametača ulíc!

  2. napísal: Patan
    ……Podporujeme Mareka Lipovského! Šikovný chalanisko!……
    Šikovný murár, bagrista, zvárač…ale starosta??? Ten nesmie byť arogantný, vulgárny, musí mať skúsenosti z úplne iného súdka. U každého verejného činiteľa je neakceptovateľné správanie k ľuďom, ktorí s ním nezdieľajú názory, ako z pohosvinstva 4. cenovej!

  3. Pre Anonyma:
    Marek je človek z ľudu, žiadny namyslený veľkopodnikateľ. Berčík mal aké skúsenosti, keď kandidoval prvý krát???
    Neviem, kde žiješ Anonym, ale určite nie v Pate, lebo by si vedel, že arogancia, vulgárnosť a správanie k ľuďom ako z pohostinstva 4.cenovej, dokonca aj 5.cenovej je v podaní Berčíka na OÚ práve teraz!!! To ty asi nevieš ako huláká po ľuďoch na úrade, ako sa tam za neho pracovníčky úradu hanbia, ako nekomunikuje s úradníčkami ani to minimum čo by mal, že sa snažia tie baby na úrade každého občana odchytit a vybaviť skôr, aby sa chudák občan nemusel stretnúť so starostom, lebo im je ľúto, ako sa chová?! To sú tie skúsenosti z iného súdka???? Alebo, že by si bol Berčíkov riťolez.

  4. Zacala kampan, tak necudo ze sa hladaju chyby. U starostu Bercika mozno nenajdete na tvari vyraz ktorym vas ocari, ale na stole v kancelarii najdete mnozstvo rozpracovanych projektov.
    Kto chce psa bit, palicu si najde.
    Daufajme, ze sa zostavi adpon take zastupitelstvo ako posledne 4 roky a budu sa veci posuvat vpred, napriek mnozstvu obrovskych problemov o ktorych niektorý z tych co kandiduju netusia, kedze na zastupitelstva nechodili.
    My co sme tam chodili vidime, ze sa robi a vysledky nevidi len ten, kto nechce vidiet.

  5. Ako nechcem urážať nikoho ale Berčík pôsobí arogantne. Raz som s ním riešil jednu vec a správal sa ku mne arogantne a povrchne. Ako neviem možno nie je zlý rád by som sa mýlil, ale ako čítam komentáre hore mi to len potvrdili.

  6. Starosta a poslanci musia ísť „ruka v ruke“, potom sa dá očakávať súlad v celom dianí dediny. Takže treba hľadieť aj na poslaneckých kandidátov. Podľa mňa nje je zlé dať šancu aj mladému, ten Lipovský. Pozrite, v Pustých Sadoch mladý starosta koľko porobil… A keď je pravda, že mladý Lipovský je bagrista, zvárač, či čo ešte, tak zrejme musí vedieť „robiť“ s ľuďmi, keď nie je „smenár od pása“ , kde len svoje otočí a koniec…

  7. pre Anonym: jak by sa nevedeli dohodnúť? Bercika uz nikto nechce, môže si za to sam,8.rokov spal a ked niečo robil tak iba,aby z toho niečo mal,teraz pred volbami sa zobudil,a uz aj sa našli peniaze aj na kanalizaciu,aj pavilón škôlky ,takze ml.pan Liptovský má šancu,dufam že nesklame

  8. Oooo Boze, ked citam , ze clovek z LUDu, hned mi napadne, ten besny testovaci haj*zel z TT.
    Piste radsej len bagrista a nie clovek z ludu, lebo nedostane ani hlas.

  9. Podľa mňa je jedno, akú stranu má za menom. Výsledky sú podstatné. Bercik je KDH a teda jeho vystupovanie a jednanie s ľuďmi a pod… Nie je moc „kresťanské“ 🤭

  10. Mma by zaujímalo ci budu mat, ti noví kandidáti aj nejakú kampaň, aby ľuďom povedali ake maju plány s našou obcou.. To by ma celkom zaujimalo, že aký program, ponúkne taky pan Lipovský alebo pan Vavrek… Keď tvrdíte ze Bercik spal… Véd porobil toľko co sa tu za 30rokov neporobilo… A keď aj, nie všetko.. Vôbec nerozumiete kde to viazne aj s, projektami aj s financiami tak, radšej sa nevyjadruje… Ach

  11. Všeobecne: ten kto si trúfa kandidovať za starostu, mal by mať znalosti aspoň ako bývalý poslanec alebo sa aspoň občas zúčastniť obecných zastupiteľstiev, kde má svoje názory, podáva zmysluplné návrhy, rady atd. A hlavne keď sú rozpracované projekty, obstarávania….je totiž za tým kopa práce a nervov. Starosta sa nemôže mojkať s každým, ktorí hneď užaj a v tú sekundu niečo vyžadujú, musí mať prirodzený odstup , riešiť to v súlade s legislatívou inak mu poskácu po hlave. Ak niekto z vás chce riešiť protikampaň hoaxami a klamstvom, tak vedzte, že inteligentný človek, ktorý pozná rodinný a pracovný život kandidata si urobí svoj vlastný názor na celú problematiku.

  12. Je mu smutno. Aky musi byt nestastny clovek, ktory dokaze takto bohapusto ohovarat druheho, ci starostu Bercika, ci nieoho ineho, ba aj toho zdravotnika.
    Ked vidim kolko sa urobilo, len slepy clovek to nechce vidiet, chodila som aj na zastupitelstva, ked som mohla. Podla moznosti. A bavila som sa aj s ludmi z kostola o zivotw v dedine. Bola som stastna, ze sa poslanci vedeli takmer vzdy aj ked po vzajomnej vymene nazorov dohodnut a so starostom posunuli obec vpred. Zbytocne by ale bolo menovat tie desiatky projektov (ZD, KD, cesty, ihriská, jedalen na ZŠ, Zdr.Str., projekty ČOV, kanalizacie, noveho pavilonu MŠ, fitko …).
    Pochopila som, ze mnohym vam tu ide iba o jedno. Bez ucty k hocikomu, vylievat špinu, osocovať, ohovarat, doslova klamat.
    Tu asi pomôze len modlitba a pôst, ako to hovori vzdy Panna Maria nasa patronka dediny. Mozete sa z nas veriacich mozno niektorí smiat, ale ja som vzdy videla, ze to pomaha.
    Modlit sa a postit za nas vsetkych Patanov, aby sme si zvolili ludi dobrej vôle, nie ludi plnych zla, osocovania a ohovarania. Boh nas od toho ochranuj.

  13. Sak nech nám, noví kandidáti ukážu svoj program, aby nás, presvedčili prečo by sme Ich mali voliť, nikde žiadna kampaň, nič!!! Čo sa boja? Nech presvedčia voličov, čo majú pre Patanov pripravené, čo chcu pre nás robit?
    Bercika si nezastavam, nieje teda zrovna dokonalý, ale naša obec má pod jeho vedením úroveň… To sa musí uznať a porobil toho kopu a kopu ma rozrobeneho… Momentálne si bohužiaľ z, týchto kandidátov iného vybrať neviem!

  14. Sak nech nám, noví kandidáti ukážu svoj program, aby nás, presvedčili prečo by sme Ich mali voliť, nikde žiadna kampaň, nič!!! Čo sa boja? Nech presvedčia voličov, čo majú pre Patanov pripravené, čo chcu pre nás robit?
    Bercika si nezastavam, nieje teda zrovna dokonalý, ale naša obec má pod jeho vedením úroveň… To sa musí uznať a porobil toho kopu a kopu ma rozrobeneho… Momentálne si bohužiaľ z, týchto kandidátov iného vybrať neviem!

  15. Citam tu vsetky komentare,tak nezavisle…pre nastavajuce volby na obec dost podstatne,aby sme tu mali starostu ktory vie co sa v obci deje a dialo aj pominule roky dialo….Som obciankou obce Pata,mam tu korene mojich starych rodicov a mojich rodicov,vazim si tuto drahu zem.Som krestankou od narodenia.Chcem pre moje deti a moje vnucata to najlepsie.Rozhodnite sa pre noveho starostu srdcom aj rozumom.Dakujem.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img