ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

„Varička“ pervitínu zo Serede Gabriela Kučerová má trest potvrdený

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Gabriela Kučerová zo Serede, zadržaná v súvislosti s protidrogovou akciou Venal 4, na ktorej vrchole mal stáť Slavomír Weis nateraz neprávoplatne Špecializovaným trestným súdom odsúdený na 24 rokov odňatia slobody, má najvyšším súdom potvrdený rozsudok.

Sereďčanka Gabriela Kučerová, ktorá v minulosti kandidovala za stranu Vlasť ešte v máji v prvostupňovom konaní na ŠTS priznala vinu a svoje skutky oľutovala. Vychádzajúc z obžaloby Gabriela mala vyrobiť približne 30 kg tvrdých drog, ktorých hodnotu odhadli na asi 950 000 Eur. Sereďčanka Gabriela mala v hierarchii riadenia zločineckej skupiny zastávať strednú pozíciu.

Najvyšší súd Gabriele Kučerovej potvrdil 12 ročný trest odňatia slobody a na základe odvolania prokurátora jej uložil aj trest prepadnutia majetku.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. A Slavomir Weiss mu kedy potvrdia tych 24 rokov co sa odvolal? Hlavne ze jeho čubka uz rozpredala majetky ktore nanho pisane neboli. Nejake tie byty a ostatné veci ze Janka? Tyral ta bil ta ale peniaze zaslepia vsetko. Chudak Slavo dopadol ako najposlednejsí a teraz jeho vsetko si uzivaju druhy. Kurvy zdechlé

  2. A Minalo? Nezmamena nic to ze niektore veci mu presli ale dalsie su nachystané a zas pojde aj Minalko. Minalo neni vsetko udat ostatnychvale frajerina bude to ked sa vyvlecies aj z dalsieho co ta caká ty verejny varič pika

  3. A mňa kedy zoberiete ja som to tu všetko prebral celý biznis ostal mne mam bary RS fabiu aj mamin mercedes jedine ja mam dovolené robiť biznis a môj komplic kaper Mišo Pavelka nič nás nezastaví kokainovi kovboji

  4. Potkan cigánsky šák ty pôjdeš čoskoro aj tá tvoja harfa už nebudú tenisky Karl lagenfet počkaj šák ty zblednes Lakatoško

  5. a do tej barabizne vedla zubara za poliklinkou kedy pride NAKA, tam sa musi dealovat jedna radost… chvilu som cakala v aute a individua si tam striekacky preberali ako keby nikto na okoli ani nebol….

  6. Že vraj na rade je teraz niekto z Mládežníckej, že policajti si to už sledovaním mapovali ako ho vyberú. Kto by to mohol byt?

  7. Tu v Seredi je este vela dielerov , staci chvilecku pozorovat biielu novu RS ku , tu ako si sofer presada z aut do aut na zmetenie , co by nevideli ked sa ide zalievat travicka zelena

  8. Pri poliklinike rotačná kamera 📸 a byznis ide o sto šesť … hlavne že oslavujeme keď sa nájdu kľúče od schránky budú aj švédske stoly cokoti

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img