ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Vážna nehoda na cyklotrase v Seredi. Dvaja starší cyklisti skončili v nemocnici

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Včera, krátko po 17:00 h, boli policajti privolaní k zrážke dvoch osôb na cestičke pre cyklistov pod Starým mostom, v meste Sereď.

70 ročný jazdec išiel na elektrobicykli smerom na Garbiarsku ulicu. Pri prechádzaní podjazdu pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť a spôsob jazdy, a zrazil sa s oproti idúcou 59 ročnou cyklistkou. Pri náraze a páde na zem sa obaja zranili a privolaní záchranári ich museli previesť do nemocnice.

Policajti alkohol, ani u jedného z účastníkov nehody, nezistili. Okolnosti a presné príčiny zrážky sú naďalej predmetom policajného vyšetrovania.

ANI JEDEN Z NICH NEMAL PRILBU
Aj keď to nie je zákonom stanovená povinnosť, môže vám aj táto „maličkosť“ zachrániť život. Odporúčame všetkým cyklistom, aby v záujme ochrany svojho vlastného zdravia, mali pri každej jazde na hlave riadne upevnenú prilbu. Upozorňujeme, že dieťa mladšie ako 15 rokov, prilbu mať MUSÍ!

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ja by som všetky stromy vysekal nech je poriadne vidieť, aj pri cestách, aby náhodou vodič ktorý vyletí nenarazil do stromu. V lese od lesnej cestičky prinajmenšom 3-4 metre, aby sa nikto nezranil keď spadne z bicykla. Nie je jednoduchšie spomaliť, prípadne zosadnúť z bicykla? Danko, tabletky dnes boli?

  2. A hlavne ked narkoman vyskoči o 5 rano..s tych krikov pod mostom…tak to je ina šou na brzdách..x krat sa mi to stalo do roboty…ale nedobehnes aj keby si mu chcel dat facky…šprint ako na zlatej lige..

  3. Budeme viniť stromy za to, že niekto lieta ako z reťaze odtrhnutý, že nezvládne riadenie a preletí do protismeru a ublíži prichádzajúcemu v protismere? Nechcete, aby boli popri ceste miesto stromov rozmiestnené vankúše? Stačilo by, aby sa správali zodpovedne a nič si sebe, alebo okoliu nedokazovali.

  4. dano,predstav si ked ides do lesa kvoli tym posratym stromom nevidis ani na 30metrov,ani toho skurveneho medveda nezbadas za stromom,alebo v husti,nebolo by rozumne tie stromy vsetky vyjebat?hned vidis kam ides aj medveda hned zbadas.ty si genius ,naco su nam stromy naco,naco?

  5. fonfo išiel si vôbec niekedy tade na bicy ? Ja som už dosť starý na to aby som lietal na bicy ako puberťák. Tade môžeš ísť pomaly ako chceš no vždy sa nájde sopliak čo oproti tebe letí ako na tryskáči. Už veľakrát som sa takmer zrazil s takým debilom. Radšej vyjdem hore na hlavnú cestu a tam zariskujem dostať sa na druhú stranu cesty aj napriek hustej premávke.
    Nikde som nepísal že treba vyrúbať všetky stromy ale len ten malý kúsok na tej zákrute. Ani to nie sú stromy ale nejaké kríky

  6. Bože, toľko debilných komentárov…úplne by stačilo aby sa každý, či už chodec, cyklista alebo šofér, správali normálne a disciplinovane…ale to sa nikdy nestane…

  7. Ja ked neraz vidim, ako bezhlavo ide rodina na bicykloch s dvoma troma deckami dolu tym kopcom pod most tak mam dost. Decka prve, mamicka neisto za nimi a otecko ako pysny kohut na konci. Cudujem sa, ze az teraz doslo k nejakej zrazke. Jednoducho staci trocha pribrzdit a zasadne byt na pravej strane.

  8. A opäť sa ukazuje, ako sú títo homosexuálli v elasťákoch nebezpeční pre seba a ostatných..
    Môžete vymýšľať obmedzenia pre vodičov koľko len chcete, môžete im budovať cyklotrasy na úkor cies..
    Koľko týchto retardov si už na cyklotrasách či poľných cestách natrhlo chráp? Koľko chudákov chodcov na chodníkoch, prechodoch a hrádzi už bolo zrazených?
    Môžete autá aj zakázať.., pokiaľ sa cyklozmrdi nebudú správať ako účastník cestnej premávky, či už na cyklotrase alebo vozovke a pokiaľ ich naše orgány nebudú kontrolovať a sankcionovať, neustále budú pribúdať zbytočné zranenia či úmrtia.
    A môžete si viniť aj stromy.
    Kkt ostane kktom aj na vyprahnutej púšti!

  9. velka pravda vodic,nikdy som nevidel aby policajti riesili bezohladneho cyklistu,tipujem tak 50% z cyklistov neovlada pravidla cestnej premavky,ak by isiel len jeden z nich po pravej strane nemohli sa zrazit,myslim si ,ze obaja kamikadze si to sinuli po strede.pokuty po 100€ im dat,tak ako ked sa zrazia auta.

  10. Vega, trafená hus zagágala?
    Dotkol som sa tvojich citov?
    Jazdi jak typický cyklozmrd a dotknem sa kolesom 18 tonky aj tvojej tvojej hlavy..

  11. @Vodič.. 7. septembra 2022, 14:42
    Dotknut sa mozes akurat tak kuriev na trnavskej jak to vy blbeckovia v 18tonkach radi robite pravidelne :D.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img