ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

To by ukludnilo situáciu a nasmerovalo pozornosť na riešenie vecných problémov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Ak chlapci a dievčatá v bývalej vladnej koalícii včítane Sas nechcú predčasne voľby maju len jednu možnosť. Menšinová vlada to urcite nie je. To bude len trápenie, ktore skončí tak ci tak fiaskom a predčasnými voľbami. Tou možnosťou je dohoda s prezidentkou o demisii premiéra a celej vlády a dohoda o vymenovaní novej vlády s podporou všetkých strán bývalej koalície. Úradníckej vlády. Bez politikov, bez predsedov strán v nej. To by ukludnilo situáciu a nasmerovalo pozornosť na riešenie vecných problémov. Aspoň sčasti by to mohlo napraviť škody, v dôvere vo fungovanie demokracie vo vnímaní verejnosti, ktore ste tu napáchali. A zobralo by to vietor z plachiet Smeru, Hlasu, fasistom, ktori sa tešia ako sa tu demontuje demokracia a ako im koalícia pripravuje navrat vlády do ich hrúk na striebornej tacni.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Čo Vy tu každý spekulujete,je taká vláda a taká vláda,ale len nie predčasné voľby.Ved to je najčistejšia forma demokracie.Nechajte rozhodnúť občanov,kto má zostaviť vládu Prezidentka,no tá určite!

  2. Vie niekto s určitosťou povedať čo by bolo dobré urobiť? Kto sa za koho môže s určitosťou zaručiť? Pomaly celý národ je rozhádaný a oni nám tu hrajú veľmi drahé divadielko. Čo nás, občanov to všetko stoji? Za 30 rokov sme tu mali už dosť vizionárov, ktorí nám sľubovali všetko možné aj nemožné. Verí niekto tomu, že sa to zmení? Asi ťažko.

  3. Tento človek by najradšej dal spraviť ústavu o doživotnej vláde OLANO a jeho vodcovi MATOVIČOVI.

    Ono je dobré vlastne že takýto ľudia majú svoju chvíľu slávy lebo ostatní ľudia vidia že je to …..

    Každý slušní občan chce predčasné voľby. Samozrejme sú tu aj živly ktoré sú napojené na rôzne štátne peniaze ako TT firmička. Tieto živly a ľudia budú vypisovať všetko možné len aby náhodou neprišli o svoju dojnú kravu.

  4. uz si zmazal moj koment,ty zasraty carbal z trnavskej,co ty nevonia kritika socialneho netvora kanika,si rovnaky ako to hovno kanik,ty ouca preockovana.

  5. Vega nie je originál Vega. Podľa pravopisu je to ten nad ním 14:57, čo tak rád nazýva ľudí živlami. Slovo živly som naposledy počul za komunistov, ty si asi nejaký ich nostalgický pozostatok, taký ľudový milicionár.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img