ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Vašou povinnosťou je služba občanom a štátu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Nie napĺňanie vlastných politických ambícií. Platíme vás za to.

Zabudli ste na občanov, zabudli ste na štát a zabudli ste na právo, spravodlivosť a na vlastný sľub, ktorý ste verejne dali občanovi.

V posledných voľbách „nedostal hlas“ občanov Kollár, Sulík, Kiska ani Matovič. Spravodlivo nasraní ľudia volili ZMENU. Návrat práva, spravodlivosti a štátu ukradnutého podlými, zákernými a arogantnými zlodejmi rozhodujúcimi o našich životoch (doslovne) z nejakého skorumpovaného bordelu asi symbolicky sa nachádzajúceho na šiestom poschodí.

V posledných voľbách sme my občania dostatočne jasne a zrozumiteľne dali najavo svoju túžbu po revízii hodnôt, na ktorých roky vďaka vagabundom v politike stál štát a vlastne celá spoločnosť.

Volali sme po slušnosti, nie ďalšej arogancii a nenávisti len v inej podobe.

Osobne chápem náročnú dobu, abnormálnu korupciu prerastenú prakticky všetkými inštitúciami – bolo na vás, ako rýchlo a do akej hĺbky sa s ňou vysporiadate. Mesiace, vlastne roky ste nekonali – čudujete sa, že konala a koná lúza obávajúca sa straty spoločenského statusu, moci a nakoniec väzenia?

Viac čítaj tu:

Keď nevymenia noví starých, onedlho vymenia starí nových…

Vo vyššie uvedenom článku z pred roka si prečítate tiež:

„Voľba protikorupčných strán z rúk takého veľkého množstva ľudí nebola náhodná. Súčasné strany dostali skutočne silný mandát, no nie na obchodovanie a hazardovanie s dôverou občanov, ale na ZMENU. Ak tento mandát premrhajú, ak sklamú občanov a zmenu reálne nedonesú, do histórie sa zapíšu veľmi nepeknými písmenami a – čo je najhoršie – ľuďom zoberú vieru v lepšie Slovensko. Bez korupcie, tunelovania verejných zdrojov a ochrany „našich ľudí“. Zoberú im nádej na dlhé desaťročia.

A práve to dnes robíte. Systematicky, arogantne a verte, že už nikoho nezaujíma, kto, kedy, komu a čo povedal, nepovedal alebo povedať mal. Vy ste sa mali zatvoriť niekde v pivnici, vydiskutovať si problémy, dať si po papuli a vyjsť usmiaty s ďalšími účinnými riešeniami odstraňujúcimi korupciu požierajúcu štát, namiesto nezmyselných odkazov cez sociálne siete a dokazovania si, kto ho má väčšieho, ste vy mali občanom hlásiť, kedy a ako ešte obmedzíte abnormálnu byrokraciu na úradoch a kedy definitívne zariadite návrat štátu jeho občanom.

Domácu úlohu ste si nesplnili, neplníte a otvárate dvere k návratu tých, ktorí nám našu vlastnú krajinu ukradli. A beriete slušným ľuďom vieru a perspektívu na najbližšie minimálne dve dekády.

Vedzte, že ľudia, ktorých ste vo vláde vymenili, dva razy rovnaké chyby neopakujú. Vy nemáte problém aj tri razy.

Sklamaní občania to vidia…

Adresované stranám, ich lídrom a poslancom súčasnej vládnej koalície.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Čo k tomu dodať, len to, že jedni vymenili druhých. Nič sa nezmenilo, len sa zväčšili problémy. Tu netreba apelovať na daňových podvodníkov, nedoučencov a plagiátorov, ale na voličov. To preto aby už viac tejto zvrhlej smotánke nedali hlasy, aby si dobre rozmysleli či budú voliť kriklúňov čo každého urážajú, alebo tých čo sa osvedčili ako slušní ľudia. Tí čo už raz sklamali by sa ani nemali zúčastniť na voľbách. A je úplne jedno z ktorej strany. No naväčši pozor si treba dať pozor na tých čo každého ohovárajú a ešte nič poriadne neurobili.

  2. Igor 2. septembra 2022, 13:28 – najdolezitejsia a prvorada v state je spravodlivost, odstranenie korupcie a nastolenie PRAVA !!

    Nasledne nebudu ani plagiatori, ani zmrdi zpo siesteho poschodia, ani Bodorovci, ani skorumpovani primatori, starostovia, poslanci ani predajni policajti, prokuratori a sudcovia.

    Prave odstranenim tychto hrozi navrat este horsieho, extremnejsieho a skorumpovanejsieho systemu. Jeho zabetonovanie a uplna destrukcia demokracie.

    Od tychto je potrebne VYZADOVAT SLUBENU ZMENU a nech nasledne odisu do historie. Bez zmeny sme v prdeli a na dobre dlho.

  3. Áno súhlasím že ľudia cítia väčšiu korupciu ako v minulosti. No stačí zapnúť správy a každý deň zisťujeme že táto vláda korupciou priam žije.
    A následne keď podnikatelia a dôchodcovia už volaju a prosia o pomoc tak jedine čo dokáže táto vláda odsúhlasiť dáke vojenské štvorkolky za 500 miliónov eur.
    Slušní občan je v dnešnej dobe záťažou a nežiaduci prvok pre túto vládu.

  4. Súhlasím, navrhujem úradnícku vládu, kde na čele ministerstva je človek, ktorý má v danej oblasti adekvátne vzdelanie a prax, má okolo seba tím apolitických odborníkov a priamo podlieha kontrolným orgánom zvolených z občanov tohoto štátu. Akákoľvek korupcia a mrhanie štátnymi peniazmi nech je potrestaná dlhoročným väzením a prepadnutím majetku celej najbližšej rodiny. Všetky politické strany nech sú rozpustené, alebo nech nie sú financované z peňazí občanov na základe percent hlasov. Aké jednoduché a samozrejme nereálne. Miesto toho sú tu elity ako kaderník, kurič, priekupník s alkoholom, psychopat, inseminátor, vojak s modrou knižkou…

  5. Korupcia je prítomná v každom čase,v každom štáte,možno v budúcnosti svet bude riadiť..umelá inteligencia,ktorá si sama vygeneruje korupciu,ako vírus a vymaže ho..

  6. Majko ty čo si vyše 30 rokov bol v hybernácii? Veď toto sa tu deje od pádu komoušov a bude to tu nadalej pokým tu bude táto špinavá demokracia(kapitalizmus)

  7. je tu este jedna moznost,majko po vakcinacii ma uplne odpalenu riadiacu jednotku,poznam ludi co sa po ockovani uplne psychicky zmenili,taraju nezmysli,hadaju sa ,no nie su to oni.

  8. Ak niekto poskytne nejakej strane peniaze darom či pôžičku, je viac ako isté že chce aby sa mu vrátili. Tak že korupcia je istá.

  9. pre vlasto a ďalších pán majko sa neháda a hádate sa tu vy tak máte riadiacu jednotku odpalénú vy.majko napísal pravdu vás to hnevá a preto len špiníte.raz vám to zarazí aj tak neviem prečo vás nezmaže

  10. pre obcan, nech len genius majko,zarazi anonymnu diskusiu,ja nie som tu novacik sol sledujem od jeho vzniku,uz skusal dat majko diskusiu bez anonymov,no co si myslis kolko ludi sem pisalo? asi styria,a to meganovinarovi nevonalo a hlavne firmam co tu maju reklamy,za tyzden sa stalo SOL nezaujimave,lebo bolo bez diskusie SOL ZIVIA LEN ANONYMOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a tak to aj ostane inak SOL ZA NI KNE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  11. Aj Nemecko má svoju v
    Vasilicu pre sprostú..nemecká ministerka zahraničných vecí,členka strany zelených(strana zelených mi pripomína melón,z vonku zelený a vo vnútri červený).Tento týždeň povedala v Prahe..Ukrajina bude u mňa na prvom mieste,bez ohľadu na to,čo si o tom myslia moji nemeckí voliči, alebo aký ťažký bude ich život. Zdá sa,že obyvateľov EU,neohrozuje Al káida,ale takíto ekoteroristi,je známe,že politici sú odtrhnutí od reálneho života, ale takáto pizza je odtrhnuté od svojho mozgu.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img