ISSN 1337-8481

utorok, 23. apríla, 2024

Podujatie nielen pre rodiny s deťmi oživí seredské námestie už v sobotu 10. septembra. Kandidát na primátora Ondrej Kurbel chce Sereď, v ktorej to Žije!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Kultúra na dosah pre všetky generácie je cieľom kultúrnej zmeny, ktorú chce priniesť kandidát na primátora mesta Ondrej Kurbel spoločne so svojím tímom. Na podujatí s názvom „Sereď, v ktorej to žije“ vystúpi bábkové Divadielko Maťo s Princeznou Halabala a seredský klavírny virtuóz Norbert Daniš. V sobotu 10. septembra od 10:00 sa tak na Námestí slobody v Seredi zabavia všetky generácie Seredčanov a Seredčaniek. 

Mestská kultúra by mala byť kultúrou na dosah. Príťažlivé a prístupné podujatia sú cestou k prepájaniu jednotlivých komunít v meste, k lepším vzťahom medzi ľuďmi. Zblíženie ľudí cez jednotlivé témy, ale aj príjemne strávený čas len tak popri sobotných nákupoch, po práci či po škole, sú kultúrou, ktorú Sereď potrebuje ako soľ. Živá Sereď je Sereď, v ktorej funguje celoročná kultúra pre všetky generácie. 

Príďte v sobotu so svojimi deťmi, partnermi, priateľkami, starými rodičmi a vychutnajte si umenie a vypočujte si vízie pre Sereď, v ktorej chceme žiť.

Architekt a mestský poslanec Ing. Ondrej Kurbel ohlásil svoju kandidatúru v júli, v blízkosti Seredského kaštieľa, keďže sa výrazne pričinil o to, že po dlhých rokoch prichádza k jeho postupnej obnove.

Architekt Ondrej Kurbel oznámil kandidatúru na post primátora Serede: “chceme mesto, v ktorom budú naše deti chcieť žiť.”

Počas leta, spolu so svojím tímom kandidátov na poslankyne a poslancov #teamOndro zorganizoval už dve stretnutia s verejnosťou, na ktorých sa zaujímal o názory verejnosti.

Piknik s #teamOndro, sa konal na Nábreží Garbiarska, v oddychovej zóne, ktorú navrhol a spolu so skautmi zrealizoval práve Ondrej Kurbel.  Návštevníci, ale i náhodní okoloidúci, si mohli popri diskusii vychutnať čerstvé domáce slíže. Múka z ktorej pripravovali slíže,  symbolicky nadviazala na históriu tejto lokality, kotviska pôvodných Vážskych lodných mlynov.   

 

 

Cyklojazda mestom bola ďalším stretnutím s verejnosťou, kde #teamOndro poukázal na nevyužitý potenciál viacerých lokalít v našom meste. Po „cyklovačke“ sa opäť rozprúdila debata o témach, ktoré určite trápia aj mnohých z Vás.  

 

#teamOndro tvoria spolu s Ondrejom Kurbelom kandidáti na poslancov MsZ Mária Fačkovcová, vedúca Farskej charity v Seredi, Martina Hilkovičová, podpredsedníčka združenia Vodný hrad, Erik Štefanek, predseda združenia Mám rád cyklistiku a Miroslava Sabová Dudášová, predsedníčka kultúrno-komunitného centra KC PRIESTOR.

Viac informácií o Ondrejovi Kurbelovi, kandidátovi na post primátora mesta Sereď a o jeho tíme nájdete na webovej stránke www.sered2022.sk  a na https://www.facebook.com/teamOndro

Podporiť ich, prísť diskutovať ,alebo len vyjadriť svoj názor budete môcť opäť v sobotu, 10.septembra na Námestí Slobody, kam prinesú kultúru pre všetky generácie.

Objednávateľ: Ing. Ondrej Kurbel, Malá ulička 2654/29, Sereď

Dodávateľ: MajkoDesignStudio s.r.o., Trnavská cesta 867/53, 926 01 Sereď

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Prepáčte za moju zvedavosť. ale chcela by som poprosiť o vysvetlenie, ako sa pán Kurbel ml. „výrazne“ pričinil o rekonštrukciu kaštiela,,,ak je vysvetlenie, že ako poslanec tak by si to mohli napísať všetci kandidati, ktorí sedeli v zastupiteľsve a kandidujú..

  2. To stretnutie s občanmi ktoré team Ondro nazval – Piknik s #teamOndro nebolo vlastne stretnutie s občanmi pretože tam žiadni neprišli, ale bol to naozaj Ondrov piknik, v rámci prechádzky s vnučkou som išiel okolo, boli nám milo ponúknuté slíže behalo tam pár detí a videl som aj pár dospelých. Toto nemyslím v zlom, skôr som to napísal preto že som sa o priebehu tohoto stretnutia kandidáta s občanmi nikde nič nedočítal názory reakcie a pod.

  3. Ondrej je v kastieli kazdy tyzden niekolkokrat.Ako architeket, ako clen OZ Vodny hrad alebo aj ako poslanec. Ziadny iny poslanec, mestsky zamestnanec nikto sa o kastiel nezaujima tak ako on. A to aj realnou pracou. Napriklad digitalizovanim nakresov samotneho kastiela, ktore mesto teraz vyuziva. Nehovoriac o tom, ze to bol Ondrej, ktory zorganizoval v DK posedenie na temu kastiela, kde bolo vidiet ake su rozne moznosti, ako by kastiel raz mohol vyzerat, ake nastrahy taka rekonstrukcia ma.
    Ondrej sa na veci pozera pragmaticky a realne, na druhej strane sa nelaka vyzvy. Nie ako terajsie vedenie, ktore pri prvom probleme radsej zahodi peniaze „zadarmo“ do kosa, len aby nahodou nemuseli robit nieco navyse. Tolko s ahovorilo ako sa neda to ci tamto, a hla, dnes ma uz tretina kastiela uplne novy krov a strechu.

  4. O čo ďalší kandidujúci sa pričinili? Keď už aj iné by neurobil, tak aspoň sa pričinil aj so svojim tímom o vyčistenie okolia Váhu a vytvorili oddychovú zónu. Aj mne osobne sa mi to neľúbi, že si voličov získavajú nejakými gulášovými stretnutiami, návštevy seniorov v kluboch…

  5. Kandidáti poslanci sa pričinili: bude sa navyšovať podpora futbalu.
    o 97 000,- eur. To je málo??

    Stránka Sereď
    01 Športovým klubom z 230 000 230 000 o 97 000 97 000 327 000 327 000

  6. XXX takto sa nadrbať hneď na obed. Keď nevieš čítať do konca, tak nepíš. Článok bol normálne objednaný a zaplatený, proste normálna komercia. Aj ty máš možnosť.

  7. To nemyslíte vážne? To skutočne futbalu odsúhlasili tých 97.000€?
    Ak to skutočne odsúhlasili, tak nie sú hodní, aby po tejto zemi chodili. Potom sú takí istí zlodeji, ktorí okrádajú svojich občanov a dávajú ich ďalším zlodejom. Dúfam, že to nie je pravda.

  8. Michelangelo: “ Tam, kde chýbajú slová, pomôžu skutky.“ Lenže u nás je to naopak -veľa slov, málo, alebo žiadne skutky. Čo sa všetko už nasľubovalo, ale skutek, utek.

  9. ..prepáčte moju drzosť, ale ak sa pán Kurbel angažuje ako architekt/čomu sa mi veľmi nechce veriť/ v kaštieli, tak určite to nie je zadarmo. Ak sa mýlim tak sa ospravedlňujem… je dosť možné, že robí nadprácu ako architekt, aj keď si myslím, že architekt, ktorý túto stavbu skutočne dozoruje, nie je nadšený,že sa mu to tam niekto iný nominuje. ..a prepáčte nechcem byť zlá, ale starší seredčania si určite pamatajú prečo je kaštieľ v takom stave v akom je… takže by som sa veľmi nechválila, že som členom OZ Vodného hradu. Aj keď treba na obhajobu niektorých staršćh členov povedať, že sa pričinili aj o znovu zveladenie, ale P.Kurbel ml. tam vtedy nebol.

  10. Jasne ze to nerobi uplne zadarmo, sukromny investor si ho zaplatil, ale tak ako som pisal vyssie, Ondrej venuje enormny cas aj veciam ktore mu nikto nikdy nezaplatil a nezaplati. Urcite nie je od zakazky kastiel zavisly.
    A dalsej casti vasho komentaru asi rozumeju len nejaky praveki seredcania. Lebo kto je zodpovedny za stav kastielu? OZ vodny hrad? Len si pripomenme, ze majitelom kastiela je mesto Sered a to sa o zveladenie ci aspon konzervovanie stavu vemi nesnazilo. Keby ste vedeli co a ako tak viete ze vedenie mesta splachlo do hajzla miliony eur z viacerych zdrojov,lebo sa jednoducho balo/nechcelo kastiel rekonstruovat. To ca sa dnes deje so stadionom sa s kastielom prakticky udialo uz 3 krat – neschopnost nad neschopnost.

  11. Samozrejme že je to pravda. Mesto má príjmy nad očakávanie.. a tak šup ich do futbalu.
    Čítajte na http://www.sered.sk. zmena rozpočtu
    A tiež sú zaujímavé videá z rokovaní zastupiteľstiev. Treba pozrieť ako kto hlasuje

  12. Ďalší čo sľubuje ako tí pred ním a ako „správny“ politik deň po prípadných vyhraných voľbách mu bude prednejší osobný záujem.

  13. možno by bolo pre voličov dobre keby sa zostavila tabuľka toho čo jednotliví kandidáti do teraz urobili pre Sereď a jej obyvateľov. Taká tabuľka by napríklad mohla jednoznačne ukázať komu naozaj ide a aj v minulosti išlo o nás a kto nás potrebuje len raz za 4 roky

  14. anonym skús nám povedať čo si ty urobil pre sereďanov ? Preto že Ondrej toho urobil viac ako dosť. Len taká maličkosť. Spolu so skautami pravidelne niekoľko mesiacov polievali okolo 200 ak nie viac novozasadených stromov aby nevyschli. Použili pri tom desiatky tisíc litrov vody súkromné autá a 1000 litrové nádrže. Strávili pri tom stovky hodín a Ondrej z toho osobne nič nemal, práve naopak stálo ho to vlastné peniaze

  15. Prečo mesto nežilo keď bol poslanec!? .
    Takéto aktivity mohol návrhúť aj počas pôsobenia v mestskom zastupiteľstve . Určite by všetci podporili.
    Toto je choré….
    Preto voliť p. Kurbela nebudem
    Kde sú všetci poslanci zalezený keď ich človek potrebuje?

  16. ty si pekny magor este si nepochopil ze v ramci volebnej kampane to kandidati hradia zo svojho ? Toto nie je mestska akcia za kulturu v meste je zodpovedny niekto iny

  17. S tým futbalom si to asi viacerí poslanci u voličov posrali…
    Mohol by niekto zverejniť ktorý poslanec ako hlasoval alebo sem hodiť nejaký link kde sa to dočítam? Ďakujem.

  18. Magor si ty. Nikto nehovoril o financovaní. Každému je jasné že si to financuje sám
    Čítaj s porozumením
    Nepočul som od neho žiadny návrh na komisii alebo MZ aby bola usporiadaná nejaká akcia pre ľudí.
    Ľudí treba spájať celoročne nie iba pred voľbami.

  19. Tak len pre tvoju info, Ondrej spoluorganizoval množstvo akcií, napríklad akcie v kaštieli (osvetlený kaštieľ, Vianoce v bastione), akcie skautov (tábory, kurzy a stretnutia pre utečencov z UA) a samozrejme podporil viacero akcií ktoré priamo neorganizoval. Ale chápem, určite lepší sú takí Jankular, Karmazin či Editka, prípadne poslanci ako Dubravec, Bucha alebo Kalinaj…. Mimochodom na kultúru máme v meste vlastnú organizáciu ktorá v skutočnosti nič neorganizuje len prihrieva polievočku kamarátom riaditeľa DK.

  20. kurbela volit nemusiš nikto ta k tomu nenuti vol si hoci jankulara ktory do teraz pre sered nic neurobil okrem toho ze si chvastunsky pripisal zasluhy za atleticku drahu pre ktoru v skutocnosti zhola nic neurobil taky ti je asi milši

  21. môžeš nám vymenovať ako spájaju ostatni traja kandidati? Aspoň jednu spojku od každeho Zopar spojok od Ondreja ti tu niekto nadoˇnou napísal

  22. Vysvetlite mi prečo niekto robí niečo zadarmo keď s toho nič nemá? Čo s toho očakáva? Ja som účtovník a čísla nepustia… vždy keď do niečoho investujem či už svoj čas alebo peniaze očakávam od toho prínos/ zisk a nie ďalšie straty ….

  23. Skúste niekto napísať, čo kedy nezištne urobili pre Sereď, resp. obyvateľov zvyšní traja kandidáti. O Ondrovi sa tu už niečo napísalo v tomto duchu. Podľa toho sa dá dosť dobre urobiť si na človeka názor.

  24. myslim si že napríklad tí čo si prišli oddýchnuť na nabreží Garbiarska si nemyslia že takéto spájanie patrí do hnoja

  25. nie každý je egoista ktorý vždy všetko robí len preto aby mal zisk.Najdu sa aj takí ktorí napríklad nezištne pomôžu slepcovi prejsť cez cestu alebo ako sereďski skauti chodia do domova dôchodcov urobiť starcom na sklonku života radosť. A aj na tom ma Ondrej zásluhu. A čuduj sa svete, robia to vo svojom voľnom čase, za svoje peniaze a bez akéhokoľvek zištného úmyslu

  26. Miešate hrušky u jablka
    Takže p. Kurbela máme voliť lebo ho spájate s OZ skauti? / áno niet pochýb že sa venuje v OZ/
    Ale tieto “ nezištne” funkcie vo vatikánskej mene nestačia na výkon funkcie primátora. Hovorí Vám niečo prenesený výkon št. moci?
    To nie je v zlom ani proti kandidátovi – možno sa chlapec cíti. Klobúk dole pred jeho odvahou.
    O ostatných kandidátoch sa neoplatí ani písať.

    Môj skromný odhad, určite vyhrá p. Kurbel. Pretože nie je z čoho vyberať a ľudia zvolia asi najmenšie zlo. Tak ako v parlamentných volbach, a pozrite aký seriál v priamom prenose predvádza táto vláda.

  27. velky vplyv bude mat zlozenie poslancov. To je fakt. Napriklad taky Kral.
    Celu dobu co je poslancom dostaval zakazky od mesta. V komisii casto presadzoval rôzne zaujmy. Preto sa casto dostal do sporu s inymi clenmi komisie ako napriklad so Sabom a Kurbelom

  28. Jozef správny postreh. A to málokto vie, že Kráľ do mestského projektu rekonštrukcie nakreslil parkovisko vedľa Daniho, ktoré Dani potrebuje aby mohol zo svojej budovy postaviť 5 poschodový činžiak. Čiže Kráľ, ktorého zaplatil Daní pre jeho súkromný projekt v projekte VEREJNOM z mestských peňazí nakreslil parkovisko pre súkromného investora. Konflikt záujmov ako vyšitý. Ale to novému ultra kandidátovi Jankularovi vôbec nevadí.

  29. Jankularovi je jedno kto ho podporuje a kto sa naňho nalepil. Hlavne že mu pomôže k zvoleniu.
    Veď on sa im potom odmeni.Budu dostávať mestské zákazky, mestské projekty bude kresliť len ten jeden, kôli nim a podľa ich požiadaviek sa bude upravovať územný plán bez ohľadu na záujmy ostatných obyvateľov a to čo zostalo po Tomčánim si rozoberu

  30. Ondrej Kurbel vystúpil z tieňa svojho otca. Je to seriózny férový chlap, za ktorým je vidieť kopec výsledkov. Uskutočnené projekty. Dlhodobé angažovanie sa na viacerých frontoch. Nábrežie, skauti, kaštieľ,… Ani jeden z kandidátov nemá také výsledky. Za to sa chvália cudzím perím. Nech nám ukáže pán riaditeľ, aké sú za ním výsledky? Dráha? 🤣 Alebo pán poslanec, ktorý má kolená obdraté z kostola a potom bez mihnutia oka vykonáva civilné sobáše? 🤢🤮 Dá si Insignie a cíti sa ako primátor. Čušal roky na zastupiteľstve ako voš, a potom sa pochváli kanalizáciou. 😁On si totiž fakt myslí, že na to má. Ale pre má. Nie je schopný zo seba dostať jednu súvislú vetu. Ešte aj gramaticky správne. Chvála Bohu že teda čušal. A pani kandidátka? Tá nestojí za písanie.

  31. S Králom máme skúsenosti a je vždy na tej strane ktorá mu viac vynesie. A pokiaľ hociaký primátor nebude mať podporu poslancov može tam byť hocikto

  32. Drzim palce Ondrovi Kurbelovi. Bude urcite dobrym Primatorom. Ale ako tu bolo povedane ked nebude mat za sebou spravnych ludi teda poslancov nic to nebude platne…tak uvidime. Nechajme sa prekvapit 🙂

  33. Ešte pred voľbami zmeny a doplnky územného plánu. Pre bytovku pri madona parku zmena na 4 poschodia. Nevadí že občania sú proti.
    Ešte pred voľbami dokonať svinstvo v Malom háji zmenami a doplnkami.
    Čo na to p. Kráľ ako General komisie a poslanec čo na to pán Jankular ako člen komisie.
    To nech prezentujú v predvolebnej kampani
    Zase odrb na občanoch
    Oplotenie v madona parku odstránené s výmenou za zmeny a doplnkyv územnom pláne v prospech developera na úkor občanov ?
    Pred voľbami ešte nafutrovat peniaze do futbalu na najbližšom zastupiteľstve 13.9
    Zmeny a doplnky v územnom pláne bez riešenia parkovania na vlastných pozemkoch.
    Rychlo schváliť vecné premena na pozemkoch mesta pre developerov,
    Rychlo zmeniť územný plán pre ďalšie bytovečky bez nutnosti parkovania na pozemkoch developerov
    A mohli by sme pokračovať

  34. partia okolo Jankulara sa už nevie dočkať kedy sa Jankular stane primatorom a oni poslancami. Ešte len potom začne eldorado. To čo tu píše kandidáti je len slabým odvarom toho, čo nás čaká

  35. Myslím že je zrejme kto bude najschopnejší na výkon funkcie primátora …je celkom zaujímavé že súčasný primátom už nebude kandidovať asi si je dostatočne istý svojim koňom pánom riaditeľom z detského domova ktorý sa ani nesnaží tváriť že je nezávislí a svojim výberom do “Tímu” dáva jasne najavo koho záujmy plánuje zastupovať

  36. To je jasné aj päsť na oko. On nemusí mať žiadne skúsenosti v samospráve. Majú ich jeho ľudia. On si nevybral ich, ale oni jeho a bolo to očividné už pri jeho nástupe do komisie. Také ovácie, aké robil bachor mladší vo svojom plátku či mestský bulvár, … Toto sa varí už veľmi dávno. Bachor akože prenechá miestečko mladšiemu. A po úrade šíria strach, že nový primátor, teda ak to nebude Jankulár, ich odtiaľ vypráši. Asi podľa seba, súdim teba. To bol totiž jeho štýl. Vyhodiť celý úrad a dať tam svojich ľudí. Strach je najlepší pán. Takto zabezpečiť voličov proti. Ale nie každý je taký istý.

  37. Vidím že bruškovi to už ľudia prekukli. To bolo veru ako sa Kráľ zavsdusnoval že on nevedel o rozširovaní komisie o členov, ktorý mali od orne pozadie (Štefánik – roky v oblasti cyklistiky, Hilkovic – projekty v oblasti elektro) a tvrdil že tam treba odborníkov. A nakoniec tam pretlačili jankulara riaditeľa detského domova. Odborník ako vyšitý, akurát tak na závislosti mladistvých a aj v tom má evidentne značné rezervy.

  38. Mna by zaujimalo odkial ma pan kandidat peniaze na taku kampan. Ale ked mu to robi pan T Jr. tak sa necudujem. Vsak faktura znesie aj 1 euro. A zvysok doplati tatino.

  39. Komentár sa dá napísať aj bez urážky. Fakty a čísla nepustia. Stačí pozrieť za čo poslanci hlasovali a za čo nie. A kto koho podporuje. A porozmýšľať prečo asi?? A potom treba ísť voliť a nesediet doma a frflat

  40. tieto volby budu o tom či brucho bude naďalej riadiť úrad cez svoju nastrčenú figúrku a či jeho štbácke a mafiánske praktiky realizované aj Tiborkom budú naďalej pôsobiť na úrade, alebo príde na úrad nový vietor ktorý toto svinstvo zmetie zo stola. Preto okrem iného strašia zamestnancov tým, že prípadný nový primátor krorý by sa menoval inak ako Jankulár všetkých povyhadzuje. Neviem či tomu zamestnanci úradu veria, ale museli by byť sprostí ak by tomu verili. Nový primátor by totiž musel byť blbý aby všetkých povyhadzoval. Veď by si podpílil konár sám pod sebou. Že by dvaja či traja vedúci dosadení bruchom ktorí robili nadprácu mali odísť to je asi jasné každému, kto pozná pomery na úrade, ale určite nie ostaní.

  41. ty by si napríklad vyhadzoval vedúcu ekonomického oddelenia ktora je naslovovzatá odborníčka , alebo niekoho z jej oddelenia a do pol roka by sa ti ekonomika úradu rosypala?
    Žiaden normálny primátor nevyhodí bežných zamestmancov. Kto mu bude sedieť na oddelení ktoré zabezpečuje prvý kontakt alebo vyberanie smetí či zberný dvor ako ich brucho a spol strašia? Že by tam sedel sám? Iste uznáš že nie. Ale to strašenie to sú tie štébácke bruchové metódy

  42. Nepíšte tu blbosti. Radoví zamestnanci zostanú, tí sú predsa na robotu. Vymení sa zopár lojálnych vedúcich pracovníkov a život aj úrad pôjdu ďalej.

  43. Nech kandidáti povedia ktorého vedúceho oddelenia vyahodia a je po probléme.
    Slušný a pracujúci ľudia na úrade ktorí si robia dobre svoju robotu sa nemusia báť.
    Dosť sme sa už báli v tomto meste

  44. Každý normálny by začal grofkou Kalabrinovou, pokračoval Frajtovičom, neschopným Šicom, zametackou Varhovou, šéfom kultúry Šavojskym, konateľom Endrasikom, dôchodcom Pimpanom a skončil by pri Frajtovičom hareme a ozralej rychlej rote čo v meste ledva uprace ulicu za deň.
    *Podobnosť s realitou čisto náhodná

  45. Pre 4. septembra 2022, 13:27, ja by som to neurobil, ale myslím že by to nebolo prvý krát pri výmenách po voľbách. Možno je to tým že každý má niekoho kto je lepší ako ten čo tam je.

  46. Ešte si zabudol na 🐷 zo školskej a bytovej komisie. To krochká, ako bachor kvíka. Tá pôjde prvá. Aj šiška. Ten lezie už teraz Jankulárovi do útrob. 😁😁😁 Celý úrad sa mu smeje.

  47. bežni vykonní zamestnanci sa nemusia bať o svoju robotu. Kto by ju robil? Ondrej by musel byť hlúpi aby niekoho z nich vyhadzoval . A ako ho pznám tak bude velmi zvažovať či pošle preč aj niektoreho vedúceho. Mam dojem že aj vymenovávanie tých čo budú odvolani na tejto stránke riadi brucho aby vyvolával strach a averziu voči Ondrejovi

  48. Verejne tajomstvo a kandidáti to veľmi dobre vedia.
    Do oči bijúce veľký konflikt záujmov na oddelení organu územného plánovania a jej kamoška vedúca právneho oddelenie tie už treba hnať s palicou.
    Stačí pozrieť čo predkladajú na zastupiteľstvo a len krútia a krútia a poslanci im to žerú, česť výnimkám .

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img