ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Róberta Fica na mítingu v Košiciach pozdravil aj Peter Kalmus

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Jasný a medzinárodne zrozumiteľný odkaz expremiérovi Róbertovi Ficovi osobne na mítingu v Košiciach odovzdal umelec Peter Kalmus.

Na svojom FB profile napísal: „Dnes Ficovi a Blahovi v Košiciach ani ochranka nepomohla, aby nedostali odo mňa tesne pred nos fuckera! Rovnako ho dostal aj Kaliňák ml.“

Je dobre, keď Róber Fico osobne vidí čo si o ňom myslí časť spoločnosti, ktorá netrpí stratou pamäti a volá po práve a spravodlivosti a návrate ukradnutého štátu práve za vlády strany vedenej Ficom.

Foto a video – zdroj: Peter Kalmus

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. To je hrdina. Ukázal fuckera a hneď je na SOL o tom článok. Úroveň na bude mrazu. Buďte na seba hrdí. A to nie som ani smerák.

  2. Bol som tam,aký hrdina ten Kalmus,tisíce ľudí a proti nim sám jediný Kalmus.A on ako reprezentoval časť spoločnosti? A o Tom sa tu píše? Že je Slovensko úplne na dne,že nefunguje vláda,že celá spoločnosť j v zajatí dvoch psychopatov,že vlastne jedine demokratické riešenie sú predčasné voľby,to nie,ale nejaký zasraný jedinec,ktorý ukáže niekomu vztýčený prst,tak to je ono.Trapne,úbohé.

  3. Jediné čo ukázal tento uverejnený článok je pohľad do M.M vnútra.
    Som veľmi rád že slušní a občania takéto spôsoby odsudzujú

  4. Pánovi Majkovi sa zasa podarilo vás vyprovokovať a ak to robí so zmyslom pre humor tak by som sa nečudoval keď sa teraz doma doslova rehoce.

  5. Je na zaplakanie akým spôsobom sa tento umelec prezentuje (nielen tento fucker), smutnejšie je, že mu je umožnené prezentovať tieto jeho spôsoby.

  6. Nenájde sa na Slovensku politický subjekt, ktorému by volič s hrdosťou odovzdal svoj hlas? Ozaj budeme chodiť k volebným urnám s odporom a špekulovať nad „menším zlom“??? Načo existuje na Slovensku cca 150 politických strán, ak nás ani jedna nedokáže presvedčiť?

  7. marilyn,to je prosim pekne umjelec silneho kalibru,majko ho hostil vo svojom muzeu a to uz je nieco,preco sa mi stale zda,ze ti dvaja maju nieco spolocne? :-

  8. Základná zhoda by mala byť na tom, že Fico je prinajmenšom politický gauner. Nepreukázal žiadnu sebareflexiu za svoje predchádzajúce vládnutie a domnieva sa, že správanie súčasnej vlády ho rehabilituje. A zdá sa, že mu to vychádza. Som šokovaný, že existujú ľudia, ktorí by po tom všetko, čo sa prevalilo, znova volili Fica alebo Pellegriniho. S týmito bezcharakternými sketami bude Slovensko beznádejne v péčku.

  9. 7. apr 2009 o 0:00
    Fico: O päť rokov tu už nebudem
    HZDS aj Iveta Radičová si myslia, že o päť rokov bude za prezidenta kandidovať Robert Fico. On to odmietol. Do piatich rokov vraj v politike končí.

    Tak potom mu musi jebat…

  10. Tomáš,ja mám jednu jednoduchú otázku.Citujem ťa „Som šokovaný,že existujú ľudia ,že potom všetkom,čo sa prevalilo“atď.Co sa prevalilo?Môžeš nám to prezradit?Ale prosím,nie tvoje domienky,a to čo si kdekdo vymýšľa.Fakty.

  11. Kalmus je najlepsi. Poznam sa s nim dobre osobne. Kto nesuhlasi je spinava stara 60 rocna komunisticka socka ktora mi moze vyhulit pero..

  12. Bort ty vino lacne madarske tokajske hnusne kalmus bol mnoho krat u mna doma aj som s nim bol v nemocnici Pasteura v Kosicoch na vyplach usi. Do liecebne nepatri.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img