ISSN 1337-8481

streda, 8. mája, 2024

Obluda v ľudskej koži: Muž zabil a rozporcioval psov, polícia ho zadržala

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prezídium PZ SR |MM| Enviropolicajti oddelenia Prešov odboru odhaľovania nebezpečných materiálov a environmentálnej kriminality NCODK P PZ boli vyslaní na základe hlásenia operačného dôstojníka (dňa 29. 08. 2022) do obce Chminianske Jakubovany v okrese Prešov. Na mieste sa už nachádzala hliadka Obvodného oddelenia Chminianska Nová Ves, ktorá obmedzila na osobnej slobode podozrivého 40 ročného muža.

Podľa informácií policajtov mal V. H. v prístrešku nachádzajúcom sa v osade utýrať minimálne piatich psov. Psov presne nezistenej rasy, pohlavia a veku mal tupou kovovou časťou sekery udrieť po hlave, v dôsledku čoho došlo k ich usmrteniu. Od takto usmrtených zvierat mal následne kuchynským nožom oddeliť hlavu a kožu, a telá zvierat rozporciovať.

Vyšetrovateľ Enviropolície muža obvinil z trestného činu týranie zvierat a navrhol jeho väzobné stíhanie. Po dokázaní viny mu hrozí trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ľudia takto bežne zabíjajú prasatá, králiky, tento tak zabíjal psov (lebo asi chudoba…aká je vaša výhovorka?). Hlavne je smiešne moralizovať keď sami jete mäso. Treba prestať jesť mäso a potom sa môžete rozhorčovať nad takýmito vecami.

  2. Super komentár Seredan. Rizky im chutia keď im zabíjajú prasa alebo kurence zaživa. Zviera ako zviera, mäso ako mäso. Psík im vadí ale tým čím sa nadžgávaju denno denne, že trpí to zviera, to je v poriadku. Lebo „to zviera je na to určené.“
    Žiadne zaobchádzanie tymto spôsobom samozrejme není normálne.

  3. Dobre ste to napísali, a pozor na to čo nám prináša táto vláda aj sociálny SYSTÉM .!!! ASI BOL CHUDOBNY A MUSI PREŽIT ,,,TO JE VŠETKO . POZOR ! CHUDOBA A HLAD ROBIA STRASNOSTI !

  4. Aby v blízkej budúcnosti sa táto činnosť nestala každodennou súčasťou, keďže všetko je drahé a v septembri sa ide opäť zvyšovať cena mäsa. Aby nezačali postupne miznut havinovia a mačky z ulíc.

  5. Seredan, v Papue Novej Guinei ešte aj dnes bežne jedia ľudí. Vraj to chutí ako prasacie.. Tak si daj majzla, aby to naši „papuánci“ nezačali praktizovať.. 😉
    Pre info, pán Kurbel, keď nemám čo žrať nenaje*em 10 parkhantov žene, 5 sestre, 8 dcére a ešte tak jedno starej materi alebo vnučke..

  6. Za cocializmu bola hostina u hasičov v Seredi. Podával sa guláš pre príslušníkov VB a spojárov.Guláš bol hovädzí z vlčiaka.

  7. V Číne su bežné trhy so psami Aj ja som tam jedol psie mäso. Zistil som to však až po dobrom obedeČíňania bežne jedia hadov, psov, krokodílov myši či potkanov. Raz mi v jednej reštautácii ponúkali veľkú na paličke opekanú myš ktorá bola potkanom. Všetko je to len otázka zvyku. Jedno z najčistotnejších zvierat je kôň. Za komunistov predávali konské salámy. Veľa ľudí ich odmietalo. Zato prasa z domáceho chovu ktoré sa často váľa vo svojich výkaloch na tom si pochutili

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img