ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

JE VAŠOU PSOU POVINNOSŤOU DOVLÁDNUŤ!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Hej, vy tam! Strčte si svoje egá do prdele, vyhrňte si rukávy, a chodťe do roboty!
Bolo vašou psou povinnosťou dať to. Dovládnuť, rozuzliť prípady ukradnutého štátu, vrátiť nám krajinu.
Mali ste tomu podriadiť úplne všetko, každé svoje slovo, každý svoj čin, každý status, každú tlačovku.
Nie, nezaujíma nás, kto z koho, kto prvý čo, kto zradil kedy. My sme si vás zvolili aby ste túto krajinu vrátili nám, občanom, a vašou povinnosťou je dovládnuť. Rodičia sa majú vadiť tak, aby to deti nepočuli. Tak si niekde zalezte a tam sa hádajte, nie vo verejnom priestore.
Zvolili sme si Oľano, Sme rodina, Sas, aj za ľudí. A vy ste sa nám zaviazali. Tak sa prestaňte navzájom vyhadzovať, strčte si svoje egá do prdele, vyhrňte rukávy, a chodťe do roboty!
Prestaňte si dávať ultimáta, urážať seba, či prezidentku – áno aj tú sme so zvolili- to nieje vaša práca!
Valí sa tu na nás zima, u susedov je vojna a za humnami Fico a za ďalšími Rusi. A vy tu riešite, prosím, čo?!
Prestaňte vynášať von vaše žabomyšie vojny a začnite makať. Mlčte a riešte si každý svoje ministerstvo, premiéra nechajte hovoriť a nám dajte pocit, že nás niekto chráni a zastupuje v boji proti zlu. A že sme neboli úplne zmyslov zbavení, keď sme Vás volili.
Uvedomte si, že ste prepísali vo voľbách 2020 históriu. Spomeňte si koľko sĺz, potu a žiaľ aj krvi za tým bolo. A teraz si uvedomte, že to všetko idete hodiť cez palubu. Desaťtisíce ľudí na námestiach, Janka s Martinkou, tú úprimnú potrebu zmeny, ktorá spájala národ. Aj vašimi činmi a slovami ( a aj svetovým dianím) teraz ten istý národ nieje spojený ale totálne rozvrátený, rozpoltený a znechutený.
Urobte obaja ČOKOĽVEK aby ste splnili svoj záväzok voči nám. Nás nezaujíma ako to urobíte. Nevynášajte na nás veci zo spálne.
Posvietime si na vás
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Anonym 28. augusta 2022, 7:16 – pod jednym clankom osocujes plne identifikovanu autorku, pod druhym mna a dalsich.

    Diagnoza?

    Anonymko, ale ked dostanes sancu prist a pobavit sa osobne zistime, ze si hrdina len na internete…

    Hanbi sa…

  2. majko co tym chces povedat,ze je plne identifikovana? akoze jej nemoze jebat?vykriky z psychiatrickej liecebne spolu z matovicom.

  3. Ma pravdu. Tiez nemam pocit, ze by nas niekto ochranoval, alebo by nas zastupoval v boji proti zlu. Ci uz domacemu alebo cezpolnemu. Tie pridrbane komentare ako keby pisal jeden a ten isty nestastnik. Neni mozne, aby bolo takych kokotov viac.

  4. Slovensku chyba vodca s prirodzenou autoritou, cistym moralnym profilom, zdravym rozumom. Niet takeho co by nas previedol tazkymi casmi a nezohol chrbat pred cudzim diktatom. Nasa maticka vlast bohuzial takeho este nevygenerovala…tym horsie pre nas. Boh mas opatruj.

  5. Pán Majko, ja sa Vám veľmi čudujem, že máte na takých ľudí ešte trpezlivosť.
    My, čo sledujeme SeredOnLine od jeho vzniku, pamätáme ešte na také „kapacity“, ako bol napríklad užívateľ s prezývkou „Digi“. To malo aspoň úroveň, keď ste sa tu vzájomne doberali a často som tento web navštevoval práve pre tie perly, ktoré ste si tu vymieňali v komentároch.
    Vnímam, že za posledné 2-3 roky išla úroveň diskusných príspevkov o niekoľko úrovní nižšie a zamýšľam sa, či naozaj ako spoločnosť tak veľmi klesáme na duchu, alebo sa len tí jednoduchší z nás naučili lepšie využívať moderné komunikačné prostriedky a viac sa zapájajú aj na weboch, ktoré donedávna nevedeli ani pomocou Google vyhľadať.

  6. Zodpovedný občan 29. augusta 2022, 13:15 – napisal ste to presne – dva – tri roky. To je presne Doba Covidova. Presne cas, kedy sa v spolocnosti zmenilo vlastne vsetko. V ludoch sa hodne zmenilo.

    Socialne siete dosiahli presne to, co dosiahnut chceli. Oni s tym ucelom mozno nevznikli, oni sa to naucili.

    Algoritmy socialnych sieti dnes poznaju kazdeho z nas lepsie, ako sa pozname samy. A je fuk, nakolko sa kto odhaluje verejne. Oni sleduju to neverejne. Takze presne vedia, komu a kedy ponuknut aky tovar, akeho „priatela“ aky status mu podsunut cez den, ake vecer. To o nikom nevedeli hned. Oni nas postupne spoznavali a ucili sa. A naucili sa dobre. Tu je vysledok.

    Presne tu na SOL v anonymnej diskusii vidime realny stav spolocnosti. On by mohol byt uplne iny – len by museli zabrat ti, ktori sa nechcu zamiesat do diskusie, ktori sice chapu ze, ze nad niektorymi individuami vyhrat nemozu, no nechcu ich ani vytlacit na okraj spolocnosti. Nechavaju to tak a potom sa cuduju a lamentuju, ze individua su ti, kto vytlaca normalnych ludi z diskusii, socialnych sieti, ale dnes uz aj z pracovnych kolektivov a roznych donedavna normalne fungujucich komunit.

    Spolocnost ma problem – skuste najst prvy clanok, v ktorom som ho popisal – je to davno, tak do desat rokov dozadu.

    O tom, ako sme si zbykli na korupciu, som pisal velakrat, aj 7 rokov nazad a nasledne aspon desat krat.

    O potrebe nerubat stromy v centre miest – konkretne v Seredi, som rovnako pisal aspon dvanast rokov dozadu. Je nas malo, kto rozmysla v kontexte dekady dopredu a opacne, je stale viac ludi, ktori chcu protisystemovo likvidovat uplne vsetko a okamzite.

    Stale su rozumni ludia, no stale dostavaju „nakladacku“ vsade, kde nieco zmysluplne povedia, alebo napisu. Hlupaci vedia skutocne dobre a hlasno kricat a to, co kricia sa dobre pocuva. Je to jednoduche, zrozumitelne a nad obsahom sa netreba zamyslat.

    Mnohych ludi myslenie boli.
    Najhorsie je, ze stale musime konstatovat – bude horsie…

  7. „Musím bohužel konstatovat, že za dobu vládnutí si vláda řádně neplní své pracovní povinnosti. Prakticky neuplyne den, aby člen vlády nedemonstroval svoji neschopnost, hloupost, aroganci
    a nadutost. A to vše vůči občanstvu SR. Chování celé vlády potvrzuje podezření, že všichni členové vlády se stali pouhými sluhy či poskoky cizí moci, kterou byli do vládních funkcí umně dosazeni“.

  8. ak sucasna vlada neodide sama, poslu ju o chvilku doprec vlastni obcania, ked nebudu mat teplo, elektrinu a tym padom ani chleba

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img