ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Hádzanárečky na sústredení a v príprave

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

HK Slávia Sereď /  Mladé seredské hádzanárky sa v rámci letného kempu zúčastnili na tradičnom sústredení na Skalke pri Kremnici. V prekrásnom horskom prostredí a za ideálneho počasia plnej miere využívali podmienky na športovanie a relax, ktoré im poskytovala príroda a športoviská.

Dievčatá absolvovali túru na Krahule . Svoje zručnosti v hádzanej rozvíjali v športovej hale a na blízkych športoviskách. Na regeneráciu a relax nám poslúžila plaváreň a sauna. Vyvrcholením sústredenia plného športu a zábavy bolo posedenie pri ohni s tradičnou opekačkou. Letný kemp mladých hádzanárečiek pokračuje v domácich podmienkach a dievčatá využívajú na tréningy multifunkčné ihrisku ZŠ J. Fándlyho  a prírodné podmienky pri Váhu.

V rámci prípravy sa zúčastnili na tradičnom turnaji  Kolárovo cup. Mladšie žiačky nenašli premožiteľky a postupne zvíťazili na HK Senec 12:6, Zlatná na Ostrove 26:9 a HK Kolárovo 21:2. Najlepšou hráčkou bola vyhlásená Lea Fogelová. Ani staršie žiačky nenašli premožiteľky. Postupne zvíťazili  TJ Topoľníky 32:13, HK Kolárovo 35:16 a HK Nesvady 30:20. Vo finále sa opäť stretli s domácimi dievčatami. Slávistky jednoznačne ovládli zápas a zvíťazili 28:14.

Zostavy: mladšie žiačky: N. Chynoradská – E. Chynoradská, Z. Sojková, L. Fogelová, A. Sojková,  T. Sojková, I. Rebrová, K. Bédiová, N. Štrbová, L. Kreháková

Staršie žiačky: M. Gálová, N. Chynoradská – P. Hubináková, E. Fogelová, L. Fogelová, E. Sojková, Z. Sojková, L. Ončová, B. Nagyová, E. Chynoradská, T.Blažeková, N. Sopúchová

Tréner: Mgr. Milan Novák

Projekt je realizovaný vďaka finančnej podpore mesta Sereď

Projekt je realizovaný s finančnou podporou Trnavskej VÚC

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img