ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

MRÁZ STÁLE PRICHÁDZA Z KREMĽA

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
MRÁZ STÁLE PRICHÁDZA Z KREMĽA
V auguste 1968 Brežnevom vyslané sovietske tanky potlačili pokus o uvoľnenie pomerov v komunistickom režime vtedajšieho Československa. Dnes ruská armáda vyslaná Putinovým režimom útočí na Ukrajinu a pácha na jej obyvateľstve vojnové zločiny. Je dôležité pripomínať si históriu a nezabúdať na tých, ktorí sa postavili zlu a zaplatili za to najvyššiu cenu. A rovnako je potrebné stáť na strane tých, ktorí podobnému zlu čelia aj dnes.
Dnes som si ako štátny tajomník Ministerstvo spravodlivosti SR uctil pamiatku obetí sovietskej agresie proti Československu v auguste 1968. Pietneho stretnutia každoročne organizovaného Konfederáciou politických väzňov Slovenska pri pamätnej tabuli Danky Košanovej, Stanislava Siváka a kpt. Jána Holíka sa zúčastnili najvyšší ústavní činitelia, zástupcovia vlády, veľvyslanectiev, samospráv a občianskych organizácií.
Ruskú agresiu proti Ukrajine vo svojich príhovoroch spomenuli prezidentka Zuzana Čaputová, predseda NR SR Boris Kollár aj premiér Eduard Heger. A bolo to úplne logické a prirodzené. Mrazivé zlo totiž zasa raz prichádza z Kremľa.
Preto okrem tradičného pripomenutia si, že nesmieme zabudnúť, tento rok treba zvlášť zdôrazniť ešte niečo. Sláva Ukrajine!
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Takto to dopadne keď z krčmy rovno sa napíše status na FB. Potom hop ďalší pohárik a hor sa položiť venček pred fotografov.

  2. Pre MM.
    Miloš stále o sebe tvrdíš že si nestranný novinár,ale všetci tu vidíme (až na zopár zakomplexovaných jedincov) že si silne jednostranný,globalistický ,probruselský a neoliberálny poskok. Koľko ti tí šmejdi platia ? Ja sa nezastávam Putina ale keby si tu stále nekydal iba na neho a občas napísal pravdu o sfetovanom Zelenskom,tak uverím že si nestranný…
    Melieš jedno a to isté ktoré sa „dozvieme“ v „našich“ zapredaných médiách.
    Je to tak ako som sa kdesi dočítal : Ako globalisti premýšľajú,tak sa z Čaputovej ozýva. Aj tebe „ktosi“ diktuje čo máš písať,že ?

  3. Anonym 16:34 kto riadil socialistický blok? Kremeľská komunistická moc!!! Iné štáty východného bloku iba plnili úlohy!!!! Ty si dementko!

  4. Veľká tupota sa tu zbehla (ako vždy), každému triezvo rozmýšlajúcemu človeku je jasné, že to neboli maďari, poliaci, lotyši, bulhari alebo ukrajinci ktorý nariadili okupáciu ČSSR, ale náš nadbrat Rus.

  5. anonym 16,19 aj to si pamatas ako ta v 45tom oslobodili? keby nie ,zrejme by si vybehol hore kominom v osviencime, ked tu boli tie tanky preco ta nezastrelili? kolko zabili tie tanky ludi? daj cislo,myslim si,ze omnoho menej ako teraz zamerne nelieceni pacienti pocas covidu.

  6. Poculi ste o tom vybuchu? Duginova dcera vybuchla v Land roveri. Toto Dugin bude velmi oplakavat taky Land Rover pre sankcie uz nezozenie.

  7. 18:06 tak takýto dezolát a cynik ako ty, to sa málokedy vidí. Takže my nešťastníci si nevážime našich bratov okupantov v 68. Porovnávať nacizmus s okupáciou v 68 a s pandémiou, ťuk ťuk na čelo. Že píšeš z petrohradskej trolej farmy? A ty Daniel to máš pomýlené, tých pár zakomplexovaných jedincov si ty a taký ako 18:06. Normálni slušní ľudia sa do tejto vašej propagandy nezapájajú, iba si vás možno prečítajú a poťukajú si po čele.

  8. 21. augusta 2022, 18:26
    Onanym to vyriešil ako čistý frajer (alebo tupý dezolát, kým aj je) veď ako inak, Brežnev bol Ukrajinec tak za inváziu môžu ukrajnci a Kyjev, tlieskam 😀 Pritom Brežnev nebol žiadny Ukrajinec neviem odkial toto beriete aký blaha alebo kto vám to nakecal. Otec aj matka toho červeného švába boli rusi, presťahovali sa na Ukrajinu kvôli práci a aj sám červený šváb sa označil za Rusa. Keby to tak aj nebolo a bol „čistý Ukrajinec“ ako zato môže Ukrajina? Hitler sa narodil v Rakúsku tak druhá svetová vojna sa dáva za vinu Rakúsku milí dezoláti alebo Nemecko je ako hlavný agresor?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img