ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Ocenenie policajtov zo Serede. Rýchlo vyriešili prípad stratenej peňaženky

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Policajti z Obvodného oddelenia Sereď, nstržm. Nikola Gregušová, nstržm. Norbert Mucska a práp. Dušan Bánovský, boli dnes pozvaní na mestský úrad.

Za ich dobre vykonanú prácu sa ich rozhodol oceniť aj primátor mesta Sereď, Ing. Martin Tomčányi. Zároveň ocenil aj kolegov z Mestskej polície.

Začiatkom minulého týždňa prijala polícia oznámenie o nájdenej peňaženke v miestom supermarkete. Jej majiteľ ju mal stratiť v pokladničnej zóne. Peňaženku našiel ďalší zákazník, ktorý ju odovzdal zamestnankyni pri informačnom pulte. Všetko by bolo v poriadku, keby si z nej muž potajomky nevytiahol viac ako 50 eurovú hotovosť.

Policajti začali po mužovi intenzívne pátrať a aj pomocou kamerových záznamov sa im ho podarilo expresne rýchlo stotožniť. Pri pohľade do ich vážnych očí sa im ku skutku ihneď priznal a celú hotovosť im vydal. Za priestupok proti majetku mu policajná hliadka uložila blokovú pokutu. Šťastnému majiteľovi sme tak jeho peňaženku mohli, aj s celým jej obsahom, vrátiť.

Pochvalu si zaslúži nielen samotná hliadka, ktorá bola v teréne, ale aj ich kolegyňa na stálej službe, ktorá celú akciu koordinovala a uľahčovala chalanom ich prácu.

Našim kolegom dokonca prišiel osobne poďakovať a potriasť rukou aj šťastný majiteľ.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Kazda pozitivna skusenost obcana s policajtami je vyznamnym prinosom k budovaniu strateneho kreditu PZ.

    Byvale vedenie PZ sa do historie SR zapisalo tymi najcernejsimi pismenami a je potrebne, aby MENOVITE BOLI OZNACENI POLICAJTI, ktori v top vedeni PZ boli a konali bud nezakonne, alebo nezakonne konanie nezastavili.

  2. Ďakujem ešte raz príslušníkom OO PZ v Seredi, skvelá práca a všetko naj naj v pracovnom a súkromnom živote.

  3. Nemajú náhodou v rámci plnenia svojich úloh “pomáhať a chrániť”. Tak za čo to ocenenie! A to ešte aj mesto a primator si prihreje predvolebnú “polievočku”. Už začnite ľudia normálne rozmýšľať a konať!

  4. Súhlasím, že dobrú prácu policajtov treba prezentovať, ale skôr by som očakával niečo, kde bol zachránený život, zdravie, kde policajti zakročili s nasadením vlastného života. Toto je však prípad akých sa ročne udejú desiatky, tak nechápem prečo práve toto je zviditeľnené.
    P. S. Na tých fotkách sú akí prítulní niektorí 😊

  5. Koľko stálo to pohostenie? Fotky jak zo svadby…ste akurát naposmech, hrdina bol ten policajt čo sám prenasledoval nejakého fetoša , toho ste nedali ani fotku

  6. Za najdenie penazenky oslavy vyznamenania fotky ale to ze je mesto plne fetakov a zlodejov to uz neoslavuje nikto kedze statny aj mestky na to jebú. Ale za penazenku chybal uz len ohnostroj a povýsenie na generálov… inak super praca gratulujem aj ked je to vasa povinnost kedze ste to pri prísahe slúbili.

  7. Stratil som kľúče od lodného kufra ! Mám kontaktovat políciu aby to vyriešila alebo ako by ste riešili vy ??? HELP PLS koketi 🤡

  8. Rýchlo vyriešili prípad stratenej peňaženky 👍🤣😂🤣
    A díleri im v okolí predávali a zrejma stále predávajú drogy bez povšimnutia …
    Ak by nebolo Markizácky zrejma ešte stále zavretý v base sa rehocu na slobode…
    Treba nech ich tam preklepne inšpekcia aj s Markizackou, lebo tá je zrejma schopnejšia ako celá Seredská slepá polícia

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img