ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Výzva na odstúpenie Igora Matoviča – Veľký krok pre Slovensko

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Veľký krok pre Slovensko

 

Vážený pán Igor Matovič,

predseda OĽaNo a minister financii SR,

rozdeľuje nás všeličo, no spája nás jedno: ani my nechceme, aby na Slovensku opäť vládol Ficov Smer nebodaj s podporou fašistov a Slovensko sa opäť stalo mafiánskym štátom. Oceňujeme to, čo ste od volieb v roku 2020 pre návrat spravodlivosti a právneho štátu urobili, no teraz treba pre Slovensko a jeho občanov urobiť viac – treba priniesť obeť. Tou obeťou je Vaše odstúpenie z postu ministra vlády Slovenskej republiky. Vieme, že to nie je ľahké, ale veríme, že ste toho schopný.

Keď 21. júla 1969 americký kozmonaut Neil Armstrong vstúpil ako prvý človek na povrch Mesiaca, predniesol pamätnú vetu: „Je to malý krok pre človeka, ale veľký skok pre ľudstvo.“ Vážený pán Igor Matovič, po 53 rokoch nahraďte slovo ľudstvo slovom Slovensko a urobte ten krok!

Bratislava, august 2022

 

Richard Stanke, herec; Ján Štrasser, spisovateľ; Martin Huba, herec; Roman Polák, režisér; Tomáš Janovic, spisovateľ; Peter Bebjak, režisér; Ivan Štrpka, spisovateľ; Juraj Nvota, režisér; Kamila Magálová, herečka; Zdena Studenková, herečka; Braňo Kostka, hudobník; Jozef Hašto, psychiater; Jozef Vajda, herec; Jozef Lupták, hudobník; Rudolf Zajac, lekár; Eleonóra Zajacová, lekárka; Zora Bútorová, sociologička; Peter Tatár, lekár; Marek Ormandík, výtvarník; Renáta Ormandíková, výtvarníčka; Marek Vadas, spisovateľ; Zita Furková, herečka; Alexander Bárta, herec; Henrieta Mickovičová, herečka; Daniela Kapitáňová, spisovateľka; Monika Kompaníková, spisovateľka; Vladimír Michal, kníhkupec; Miroslav Noga, herec; Boris Farkaš, herec; Matej Landl, herec; Marián Labuda ml., herec; Ady Hajdu, herec; Juraj Johanides, režisér; Jozef Gertli Danglár, výtvarník; Lucia Gertli, producentka; Matúš Bachynec, režisér; Monika Michnová, dramaturgička; Svetlana Waradzinová, teatrologička; Ivan Márton, dramaturg, Juraj Loj, herec; Juraj Kemka, herec; Adriana Kemka, marketingová špecialistka; Peter Chalupa, vydavateľ; Martin Záhorec, lekár; Tomáš Koller, lekár; Jana Kollerová, lekárka; Milena Prekopová, ekonómka; Petra Feriancová, výtvarníčka; Zuzana Kanócz, herečka; Lukáš Latinák, herec; Anna Šišková, herečka; Róbert Jakab, herec; Ondrej Kovaľ, herec; Martin Kazimír, režisér; Michal Hvorecký, spisovateľ; Lucia Piussi, spisovateľka; Ben Pascoe, podnikateľ; Monika Mikýšková, výtvarníčka; František Jablonovský, výtvarník; Maroš Žilinčan, kameraman; Július Barczi, kunsthistorik; Igor Čelko, hudobník; Kamila Krkošová, reštaurátorka; Ludwig Bagin, herec; Andrea Puková, projektová koordinátorka; Ján Kocman, scénograf; Vladimír Korček, výtvarník; Silvia Ciusová, právnička; Anna Juríčková, projektová manažérka; Igor Novák, lekár; Táňa Nováková, lekárka; Roman Ondák, výtvarník; Mária Ondáková, ekonómka; Rebeka Poláková, herečka; Ivan Martinka, herec; Peter Šimun, herec; Jana Kovalčíková, herečka; František Kovár, herec; Samo Vančo, asistent europoslanca;

 

 

zdroj: peticie.com

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Niektorým tzv. Osobnostiam prestalo sypať a iným začalo sypať. Tak smutná polovica teraz potrebuje otočiť presípacie hodiny aby aj oni dostali.
    Oni by volili aj LSNS keby z toho mali zlaté groše

  2. fico vam nevyhovuje,matovic vam nevyhovuje,koho tam chcete vy niktosi?ved ste ho volili vysnivaneho matovica narod jebnuti slovensky.

  3. Japonské úrady premýšľajú, ako motivovať mladých Japoncov k väčšej konzumácii alkoholu v snahe zvýšiť klesajúce daňové príjmy. Mladá generácia pije menej ako jej rodičia, čo má vplyv na výber dane z nápojov ako je napríklad saké. Národná daňová agentúra vyhlásila celoštátnu súťaž, ktorej cieľom je prísť s nápadmi, ako tento trend zvrátiť. (bbc)
    dennikn.sk

  4. Za 33 rokov bol vo vlade uz hocikto. Dajte tip na niekoho, kto nas povedie cez tieto zle casy, lebo mna skutocne nikto, ale ze naozaj nikto nenapadol.

  5. tieto tzv. osobnosti si ho tam zvolili a teraz ho chcu odtial vyhnat. Kde ste mali rozum ked ste boli pri volebných urnách? Vy primitívny kaviarenský povalači,čo ste nikdy nič pre slovensko neurobili, je mi z vás na grc.

  6. Vláda je rozbitá,v každej inej demokratickej spoločnosti by už boli predčasné voľby,je to to najdemokratickejsie riešenie.Preco sa tu robí všetko,aby neboli? Môže mi to niekto vysvetliť?Ja nie som ozaj Matovičov fanda,ale čo sú to aké demokratické rozhodnutia?Veď predsa vyhral voľby,nie Heger,ani Sulík!

  7. Plány im prekazil líder Smeru Robert Fico, keď oznámil, že Matoviča sa odvolávať nechystá. Podotkol, že jeho koniec na poste ministra financií by znamenal návrat SaS do vlády. Tento scenár mu prekáža viac ako OĽaNO.
    „Vy si myslíte, že my sme nejaké malé deti, že nás Sulík považuje za idiotov, že my zajtra odvoláme Matoviča a Sulík sa víťazoslávne vráti do vlády?“ vyhlásil Fico. Tvrdí, že „chce postupovať takticky a nechce sa podieľať na riešení vnútrokoaličných sporov“.
    „Oni nevedia vyhnať Matoviča, tak sa obrátia na opozíciu, aby urobila špinavú robotu, odvolajú Matoviča a Sulík s obludou Kolíkovou sa vrátia naspäť do vlády,“ dodal.
    https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/637435-opozicia-rusi-odvolanie-matovica-dovodom-je-sulik/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box-najcitanejsie&utm_campaign=shp_rightbox

  8. Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry obvinil predsedu Smeru a expremiéra Roberta Fica pre jeho výroky o odsúdení exposlanca ĽSNS Milana Mazureka za jeho vyjadrenia o Rómoch. Fico sa mal podľa polície dopustiť hanobenia národa, rasy a presvedčenia, podnecovania k národnostnej, rasovej a etnickej nenávisti, a to v súbehu s trestným činom schvaľovania trestného činu. V prípade právoplatného odsúdenia hrozí predsedovi Smeru trest odňatia slobody na jeden až päť rokov. Obvinenie zrušil korupční prokurátor Dušan Kováčik tohto času vo výkone trestu odňatia slobody za zločin prijímania úplatku a prečin ohrozenia dôvernej skutočnosti a vyhradenej skutočnosti. Kováčik bol pôvodne neprávoplatne odsúdený za zločin založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny, za zločin prijímania úplatku, za zločin zneužívania právomoci verejného činiteľa a za prečin ohrozenia dôvernej a vyhradenej skutočnosti.

    Z uznesenia NAKA o obvinení je zrejmé, že trestné stíhanie zo založenia zločineckej skupiny a prečinu zneužívania právomoci verejného činiteľa, je pre podozrenie z jeho protizákonnej „práce“ v pozícii predsedu vlády. Proti obvinenej štvorici, ktorou sú v tomto prípade Fico, Bödör, Robert Kaliňák a bývalý policajný prezident Tibor Gašpar (59) nesvedčia len exšéf Finančnej správy (FS) František Imrecze (50), exriaditeľ Kriminálneho úradu FS Ľudovít Makó (44), bývalý šéf Finančnej polície NAKA Bernard Slobodník (61), ale prekvapivo už aj Tomáš Rajecký!

  9. Pán Matovič je skvelý chlap, vedel vibaviť aj sputnik! Táto banda cocetov nevibaví ani plyn na zimu… nič to zakúrime s pneumatikami

  10. A teraz keď jeden kretén odstúpi, tak teraz čo? Príde ďalší kretén? Bude viac vyhovovať? Alebo menej? Herci nie sú dnes dušou národa, sú jeho hanbou

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img