ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Ďalšie bezpečne zlikvidované striekačky, tentokrát vyzbierané na železničnej stanici

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Bezpečne v komunite Sereď / Včera znova boli skontrolovať železničnú stanicu. Našli sme a bezpečne zlikvidovali 2 voľne pohodené injekčné striekačky.

Túto lokalitu kontrolujeme pravidelne a tak určite budeme robiť aj do budúcna.

Pohodené injekčne striekačky nám môžete nahlasovať v komentoch Bezpečne v komunite Sereď  alebo na telefónnom čísle 0917 816 654.

Bezpečne v komunite Sereď je projekt, ktorého cieľom je ochrana zdravia obyvateľov a návštevníkov mesta Sereď prostredníctvom zberu a bezpečnej likvidácie injekčných striekačiek na území mesta. Projekt je realizovaný Združením STORM v spolupráci s mestom.

Ak ste našli ste voľne pohodenú injekčnú striekačku kontaktujte Združenie STORM
mail: info@zdruzeniestorm.sk, mobil: 0917 816 654.

Minimalizujte riziko náhodného paranenia sa. Ozvite sa nám a čo najpodrobnejšie popíšte miesto nálezu. Najlepšie je, ak vyhotovíte fotky najbližšieho okolia a pošlete nám mailom alebo uverejníte v skupine na Facebooku. Podrobným popisom uľahčíte nájdenie injekčnej striekačky a jej následnú bezpečnú likvidáciu, v čo najkratšom čase. 

 

zdroj: Bezpečne v komunite Sereď Fb

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Prašivy fetosi…v šintavskom moste bordel..kurva tam aj okolo neho..ozaj uz policia jebe na vsetko…vyprava sa kolko seredanov zavreli..vsak tu je este vacsi bordel meste ako bol…

  2. Sledujte fetakov nájdete obchod, prehľadávanie zeleň okolo panelákov nájdete obchod sledujte taxíky benzínky a podobne. Kto nehľadá ten nenájde kto hľadá nájde .
    Úrad práce dobrovoľne nezamestnaný kde bývajú s čoho žijú ? Tu nechcú robiť poriadok tak neriešia. Všetko je len čiastkové

  3. Kedy bude pokoj? Nikdy!

    Ale moze byt dosiahnuty stav, kedy bude aj kriminalita a aj pocet drogovo zavislych v nevyhnutnej a teda akceptovatelnej miere.

    Co sa musi stat?

    Musi ustupit / klesnut DOPYT.

    Automaticky klesne ponuka. Pokles dopytu sposobi jedine KVALITNA, dlhodoba a cielena PREVENCIA zamerana uz na deti.

  4. V šintavských záhradkách sa to tiež pekne točí. Neverím že nikto z kompetentných o tom nevie…vzniká tam kolónia feťákov a zlodejov, slušní ľudia sa tam boja pomaly chodiť a niečo si dorábať.

  5. Inak tej mostnej konstrukcii je naozaj bordel,ked idem popod most tak cakam ci nespadne nejake hovno.Dobre prasce sa tam zdrzovali. Tam keby aj mrtvola lezala nevsimne si nikto.

  6. Počul som rozprávať jedného pána, keď počul o obsratej stanici v Seredi, povedal to ste ešte neboli v parížskom metre.

  7. Paríž sa mení na špinavú stoku ale to neznamená že ňou môže byť aj naše mesto..jednoznačne chýba ako píše pán Majko celková profylaxia už u detí..treba im to svinstvo znechutiť už v rannom veku..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img