ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Hlasujme za projekt LIDL ČISTINKA

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Po niekoľkoročnom úspešnom projekte spoločnosti LIDL, v ktorom mestá a obce súťažili o ihriská ŽIHADIELKO, prichádza LIDL s ďalšou novinkou: tentoraz ide o LIDL ČISTINKY.

Výhra v súťaži

Lidl Čistinka bude mestský park tvorený zo štyroch prepojených modulov. Každý modul má svoju funkciu a charakter. Spolu tvoria kompaktnú zónu, ktorá nesie názov Lidl Čistinka. Takto vyskladaný mestský park dokáže pokryť potreby každého obyvateľa a užívateľa verejného priestoru. LIDL tak prináša do miest priestor, kde sa budú ľudia radi stretávať, kde sa budú miešať generácie a kde bude nie len dostatok zelene, ale aj zábavy pre všetkých.

Ako hlasovať

Za každých 20 eur nákupu v LIDLI získate hlasovaciu kratičku.Prostredníctvom kódu na hlasovacej kartičke bude mať zákazník možnosť odovzdať svoj hlas vybranému mestu. Zadávanie kódov a hlasovanie bude prebiehať na webovej stránke www.lidl.sk/cistinka. Čím viac hlasov, tým väčšia šanca vyhrať.
S jednou hlasovacou kartičkou a unikátnym kódom je možné odovzdať vždy iba jeden hlas vybranému mestu, obci alebo mestskej časti. Každá ďalšia obdržaná kartička dáva ďalšiu možnosť hlasovania.

Súťaž začína 15. 8. 2022 a končí 25. 9. 2022.

Do súťaže bolo zaradených 92 miest a obcí, vrátane SEREDE. Mestá sú rozdelené podľa počtu obyvateľov do piatich kategórií, Čistinku získa v každej kategórii jedno mesto s najvyšším počtom hlasov. To znamená, že LIDL ČISTINKU získa päť miest.

Sereď je zaradená do kategórie miest od 9 401 do 15 500 obyvateľov. Súťažíme s mestami ako Štúrovo, Myjava, Galanta, Banská Štiavnica či Zlaté Moravce.

Čo je LIDL Čistinka

Pôjde o mestský park, príjemné miesto na trávenie času. Na Lidl Čistinke nájdete priestor aj pre šport, ale aj oddych. Všetky štyri moduly sú navrhnuté tak, aby to tvorili jednotný celok:

1. modul – Zábava aj pre najmenších na Lidl Čistinke
Tento modul má rozmer 12×12 m a bude slúžiť ako hracia plocha pre najmenšie deti. V zeleni, obklopené možnosťou na sedenie, bude vsadené detské ihrisko so šmykľavkou a hojdačkou.

2. modul – Grilovačka pre všetkých na Lidl Čistinke
Modul o rozmere 12x12m, pre ktorý je charakteristické ohnisko a príjemné posedenie pod prístreškom. Sú tu priestranné stoly a sedenie v tesnej blízkosti dvoch ohnísk, kde sa dá pripraviť grilovačka či už vo dvojici, alebo aj c celou rodinou a kamarátmi.

3. modul – Cvičím, cvičíš, cvičíme na Lidl Čistinke
Tento modul je jeden z dvoch, ktoré sa zaraďujú k športovým plochám. V priestore 12×12 m sa nachádzajú prvky pre vonkajší workout na posilňovanie rôznych partií tela. V blízkosti samotného workoutu sa nachádza lavička a na oddych sa využiť aj múrik.

4. modul – Najlepšie športové výkony na Lidl Čistinke
Druhá, väčšia športová plocha, má rozmer 15×15 m, a to kvôli ploche veľkého multifunkčného ihriska. Na ihrisku sú basketbalové koše, bránky na futbal aj pre iné loptové hry, a kto by chcel, môže si zahrať stolný tenis na neďalekom stole.

Celkovú atmosféru a kvalitu mestského parku nedotvára iba rôznorodý mobiliár, ale aj pestrá zeleň. Tá predsa patrí k základným zložkám, ktoré vytvárajú priaznivé podmienky pre náš život v meste. Práve zeleň zjednocuje celý priestor Lidl Čistinky a prirodzene ho prepája. Neplní si teda len svoj funkčný význam, ale dotvára aj estetiku.

Termín realizácie

Po ukončení hlasovania a overení výsledkov notárom budeme mestá kontaktovať s následnými krokmi. Predpokladaný začiatok výstavby je naplánovaný na jar 2023 a odovzdanie do majetku víťazných miest v lete 2023.

Viac informácií bude aj na webovej stránke k projektu https://cistinka.lidl.sk/

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img