ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

BILLA v Seredi na Cukrovarskej NEKONČÍ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Martin Tomčányi, Primátor mesta Sereď /   V poslednom období sa množia informácie o údajnom rušení predajne BILLA v Seredi a následnej výstavbe bytových domov na tomto pozemku. Tieto informácie nie sú pravdivé.

Vyjadrenia zástupcov BILLY a Meander:

Odpoveď -BILLA:
Dobrý deň pán primátor,
chcela by som Vás ubezpečiť, že nižšie uvedené informácie sa nezakladajú na pravde. Naďalej máme v pláne našu existujúcu predajňu v Seredi prevádzkovať.
V prípade, že by sa situácia zmenila, určite Vás budeme informovať.

Odpoveď Meander Ing. Zatloukal

O rušení predajne BILLA a následnej výstavbe bytových domov v danej lokalite ma nikto nekontaktoval a o ďalšom rozšírení Meandru na tomto pozemku nemáme žiadne informácie.

 

zdroj: Mesto Sereď

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. ludia dobre vam to uz je.. Furt sa najdu hlupaci co budu sirit rozne neoverene reci. Staci ze mu to dakto v papuci pri pive a pol deci povedal tak to je zarucene pravda :D. Sak opilci vedia vsetko najlepsie. Preberte sa tupci.

  2. popravde….Myslim, ze ak by Billa postavila v Cepeni predajnu, nebol by to krok vedla, pri tej velkej vystavbe v danej casti. Teraz ma oproti Kaufland a nemyslim, ze je jeho konkurenciou. V Cepeni by to aj zakaznici mali blizsie a ….asi by to nebol krok vedla. Centrum je uz zaplnene…

  3. Krčmové táraniny sa zmocňujú komunikačného priestoru nášho mesta.
    Recept na to, aby sme úplne neosprosteli, poznal Sokrates už 400 rokov pred našim letopočtom. K jeho menu sa viaže tento príbeh:
    Jedného dňa prišiel k Sokratovi akýsi rozčúlený človek: „Počul si už, Sokrates, čo urobil tvoj priateľ? Musím ti to ihneď povedať.“
    „Moment,“ prerušil ho mudrc. „Preosial si to, čo mi chceš povedať, cez tri sitá?“
    „Cez tri sitá?“ prekvapene sa opýtal ten človek.
    „Áno, áno, cez tri sitá. Prvým sitom je pravda. Preskúmal si, či všetko, čo mi chceš povedať, je naozaj pravda?“
    „Nie, len som to počul a…“
    „Tak teda si to zaiste preosial cez druhé sito, ktorým je dobro. Je to, čo mi chceš povedať, keď už nemôžeš dokázať, že je to pravda, aspoň dobré?“
    Ten druhý váhavo odpovedal: „Vôbec nie, práve naopak…“
    „Aha!“ prerušil ho Sokrates. „Tak použime ešte tretie sito a pozrime sa, či to, čo mi chceš povedať a čo ťa tak rozrušilo, je potrebné!“
    „Potrebné to veru nie je…“
    „Teda,“ usmial sa mudrc, „keď to nie je ani pravdivé, ani dobré, ani potrebné, radšej na to zabudni a nezaťažuj tým ani seba, ani mňa!“

  4. Existuje aj možný plan B. „Zatloukat, zatloukat, zatloukat“. Ako istý minister na tlačovke o systéme S-300, alebo MIG-29 Iný kupoval vinice, lebo chcel pestovať hrozno, ďalší chcel mať kukuricu tam, kde teraz vyrábajú autá 😀 Kto by vopred vyzradil svoj tajný plán?

  5. Prosím vás mohli by ste tam otvoriť aj pobočku Telekomu? Po zrušení v Seredi musím chodiť do Galanty. Ďakujem za vybavenie.

  6. Aach,tolko mudrcov,poznate Čepeň?veď tam nie je žiadny obchod,najvyšší cas tam nieco podobné umiestniť pritom je tam aj kopec už starších ludi,kde majú tínakupovať ?????

  7. Do Telekomu chodi vela ludi pretoze maju pro len s mobilni, nesvedčí su zdatný. A pobočka banky ? Super vsetko cez internet ,ale skús si vymenit cudziu menu v bankomaty alebo na online 🙂

  8. pre ach jaj,naco maju chodit stary ludia do obchodu,ved nemaju na to penziu,tam nech zuju chleba,pre koho tam budu robit obchod,pre opileho skodu?

  9. Pre: Bezzaujatosti 16. augusta 2022, 10:28 16. augusta 2022, 21:07 – a ešte dodám takže pobočky Telekomu sú vlastne zbytočné, treba to poradiť aj vedeniu Telekomu, doteraz na to neprišli.

  10. Laci, ja si pamätám aj takého, čo bol vraj najlepší minister vnútra v histórii Slovenska, za jeho šéfovania neexistovala korupcia, ale nešťastník jeden, vždy mu omylom behol prášok do nosa.. alebo jeden vynikajúci bývalý premiér, hrdý Slovák a kresťan, ktorý nikdy neklamal, nekradol, nepodvadzal ženu, hotový svätec, jedine že by nie..

  11. Ak by som chcel predať predražené nehnuteľnosti v čepeni tak vypustím presne takúto informáciu. Ešte by som pridal že tam bude postavena škôlka, nákupné a športové centrum…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img