ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Kandidát na primátora Ondrej Kurbel sa už tento piatok stretáva s verejnosťou. Chce si vypočuť problémy ľudí.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Architekt Ondrej Kurbel, kandidát na primátora mesta Sereď, sa spoločne so svojím tímom stretáva s verejnosťou už tento piatok 12. augusta o 17:00 na Garbiarskej ulici. Novovybudované nábrežie s lavičkami, s ohniskom a s príjemným prírodným prostredím navrhol a vybudoval spolu so seredskými skautmi práve Ondro Kurbel.

Profesionál na verejný priestor a dobrovoľník na prácu s mládežou stavia priority svojho volebného programu práve na svojich skúsenostiach získané pri práci s komunitami. Zároveň verí, že samotný občan vie najlepšie, čo ho trápi a v čom by mala samospráva zabrať. Spoločne so svojimi kolegami a kolegyňami z #teamondro organizuje preto neformálne stretnutie pre verejnosť, na ktorom predstaví svoje vízie, ale zároveň si vypočuje problémy ľudí, s ktorými sa denne v Seredi stretávajú.

Spolu s Ondrejom Kurbelom kandidujú Mária Fačkovcová, vedúca Farskej charity v Seredi, Martina Hilkovičová, podpredsedníčka združenia Vodný hrad, Erik Štefanek, predseda združenia Mám rád cyklistiku, a Miroslava Sabová Dudášová, predsedníčka kultúrno-komunitného centra KC PRIESTOR. Do októbrových volieb idú spoločne ako #teamondro.

Viac o Ondrejovi Kurbelovi
Ondrej Kurbel je seredskej verejnosti známy ako spoluzakladateľ miestneho zboru skautov, dobrovoľník v rámci environmentálnych a kultúrnych aktivít, aj ako architekt, ktorý navrhol a spoločne so skautmi a s ďalšími dobrovoľníkmi zrealizoval oddychovú zónu pri Váhu na Garbiarskej ulici. Verejnosť ho môže posledné 4 roky poznať aj ako poslanca mestského zastupiteľstva, ktorý bojoval za záchranu Seredského kaštieľa.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Nic proti nim, ale ten team sa mi moc nepozdava. Kurbel este ako tak, ale daktory clenovia jeho timu vobec. Pockam si na nejake jeho odpovede a vizie a uvidim ci ma presvedci. Len dufam ze nie je ako jeho otec.

  2. To ako myslíš, že nevie čo ľudí trápi? To má vedieť primátor. Poslanec má vedieť to, čo trápi ľudí v jeho časti mesta, ktorá mu je pridelená a ostatné, to sa dozvie na zasadnutí MZ. On nie je jasnovidec a ani nemá krištáľovú guľu aby všetko vedel. Keď si taký múdry, všade si bol, všetko vieš, tak kandiduj aj ty, máš možnosť.

  3. Karol 12. augusta 2022, 17:03

    super kandidat ktory na rozdiel od terajsieho primatora ma zaujem poznat mienku a problemy beznych ludi.

    Karol 12. augusta 2022, 17:03
    Tak pred voľbami má každý „záujem poznať mienku a problémy bežných ľudí “ a po voľbách sa na ľudí vykašlu tak to bolo tak to je a takto tu bude aj ďalej… Pred voľbami sľubi a po voľbách veľké hovno 😀

  4. Anonym súhlasím, liberálom sa nedá veriť.A Fačkovcová?Tá by ako prvé na MsÚ vyvesila ukrajinskú vlajku.Ozaj mi ženy a deti nevadia, ale tí Ukrajinci v produktívnom veku,sa tu zrazu kde zobrali?Nech mi nikto netvrdí,že sú tu už dávno.

  5. Liberalov a ich posluhovacov treba drzat od vedenia mesta co najdalej. Dudasova a Fackovcova u mna nemate sancu. Fackovcova sa uplne diskvalifikovala svojimi chorymi nazormi. Dakujem neprosim. A takuto mienku ma vela ludi na nu, takze od Kurbela zly tah tieto dve osoby. Ludia uz maju dost liberalov a ich vizii. A Kurbel keby sa prejde po meste a popyta sa ludi na tieto osoby co ma v time, myslim ze by bol prekvapeny odpovedami obyvatelov.

  6. Vypočujte si co kvaka facka na zastupiteľstve. Úsmev číslo jeden a pritom nevie ani sama co. na očkovaná je od Majka a starého Kurbela. Mladý ondrej je iná liga, tomu držím palec hore.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img