ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

Policajná naháňačka – mladý policajt prenasledoval a zadržal unikajúceho páchateľa sám – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|   Policajt zo Zavaru mal včerajšiu službu ako z akčného filmu. Obyčajná kontrola vodiča sa rýchlo zmenila a policajt na majákoch ho prenasledoval približne 5 km.

V obci Vlčkovce, neďaleko Trnavy, si náš kolega všimol krátko pred obedom vodiča, o ktorom z miestnej a osobnej znalosti vedel, že má zadržaný vodičský preukaz. Preto sa rozhodol 31 ročného muža zastaviť a skontrolovať. Ten ale na policajné auto zareagoval tak, že začal vo vysokej rýchlosti unikať smerom na diaľnicu R1. Nebezpečnou jazdou pritom ohrozoval nielen obyvateľov obce, ale potom aj vodičov na diaľnici, ktorých riskantne obiehal z oboch strán.

Šialená naháňačka sa skončila na výjazde do mesta Sládkovičovo. Tam muž stratil kontrolu nad vozidlom a zišiel s ním mimo cestu. Ihneď z auta vystúpil a dal sa na útek po vlastných. Policajt ho rýchlo dobehol a nasadil mu na ruky putá.

Policajti vodiča v zmysle zákona obmedzili na osobnej slobode, pretože by mohol pokračovať v páchaní protiprávnej činnosti. Neskôr ho eskortovali do nemocnice, kde mu odobrali biologické vzorky za účelom zistenia, či nešoféroval pod vplyvom omamných a psychotropných látok.

Polícia mladého muža rieši, za viacero závažných priestupkov v doprave, v správnom konaní. Okrem toho, že šoféroval bez vodičáku a nezastavil na pokyn policajta, sa dopustil napríklad aj nebezpečnej jazdy v protismere.

 

VIDEO: zdroj Polícia SR

foto: redakcia SOL
foto: redakcia SOL
foto: redakcia SOL
foto: redakcia SOL

 

O tejto policajnej akcii sme vás informovali v našom médiu v tomto článku:

PRÁVE TERAZ: Polícia zadržala pri Seredi osobu na osobnom motorovom vozidle

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Mimoriadna pochvala a ohodnotenie patri tomuto policajtovi z OO PZ Zavar !!

    Sam v sluzobnom aute SPRAVNE reagoval a prenasledoval unikajuceho pachatela nielen cez obec, ale aj po R1 smerom na NR.

    Policajt SAM vykonal zakrok proti z auta peso unikajucemu pachatelovi a zadrzal ho.

    Presne toto su policajti, ktori mozu menit stat k lepsiemu a ku ktorym mozu mat obcania doveru.

    Drzim palce policajtovi a verim, ze jeho profesionalitu a odvahu si vsimnu a NEPREHLIADNU ani jeho nadriadeni na okrese, kraji, resp. vzhladom na skutocne vynimocny zakrok na Prezidiu PZ.

    Srdecna vdaka policajtovi za odvahu a profesionalitu !!

  2. Pako moze byt rad ze dostal iba puta. V Amerike by dostal gulu do hlavy. Policajtovi patri chvala. Ktovie ako sa zachovaju OCTK a ci uz nie je pako doma.

  3. Smutné že takéto osoby musí riešiť obvodný policajt…
    OKP KRPZ
    KKP KRPZ
    majú asi dovolenky 🤷🤷🤷
    Jemu sa asi aj dobre stalo, takto to bude mať „nachvíľu“…..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img