ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Nezabúdajme na históriu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Keby sa Česko-Slovensko v 1939 nevzdalo Hitlerovi bez boja, 2. svetová vojna by možno nebola a Hitler by skončil na (dobre opevnených) hraniciach ČSR.
Dnes, po tejto skúsenosti, môžeme byť radi, že sa Ukrajinci, na rozdiel od nás, nevzdali Putlerovi a držia vojnu na ich hraniciach.
Nezabúdajme na históriu
Zdroj: FB👈

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Praha by bola zbombardovaná ako Dráždany. Pochybujem ze by vojna nebola. Zradcovia Československa dopadli horšie. Tie bunkre boli akurát zle investované peniaze.

  2. Ukrajinci nemaju na vyber a pojdu az kym nevratia Ukrajine povodne hranice. Kompromis nie je mozny ak budu suhlasit s primerim tak len prenesu vojnu na svoje deti. Rus je okupant.

  3. Anektovanie casti Ceskoslovenska, ruka v ruke s nacistami a neskor aj samostatneho Slovenska a Litvy, im teda na cti moc nepridalo, skor naopak.

  4. nj, boze keby Ceskoslovensko len malo nejakych spojencov pred vojnou, alebo nejake dohody, ci pakty, ktore by akymsi sposobom zarucovali bezpecnost a vojensku pomoc… to by bola vec…Ceskoslovensko obetovali a vyvijali natlak na vladu, aby sa podvolila Nemecku, len preto lebo dufali, ze to bude nemcom stacit a pripadne im to da cas sa na vojnu pripravit…normalne som presvedceny, ze keby to vlada vsetko odmietne, tak by este stavali Ceskoslivensko do pozicie toho kto rozputal vojnu, absolutne to nieje o narodnej hrdosti, ci zdravom rozume.. opevnenie hranic ani nebolo este dokoncene, cize neviem ako by na nom nemci skoncili… maximalne by ich to zdrzalo a nezastavilo, dost silno pochybujem ze by nam zapadni „spojenci“ prisli na pomoc…

  5. Nemci nás obsadili, Francúzi s Britmi odkopli a aj tak sa im všetkým pcháme do riti. A Poliaci? Kapitola sama o sebe. Kto im vyhovoval, s tým paktovali. Sever krajiny nám obsadili ešte predtým, ako Nemci Sudety.

  6. Už v pakte Ribbentrop – Molotov, v ktorého tajnom protokole boli rozdelené sféry vplyvu Nemecka a Ruska, možno jasne vidieť prvé kroky sovietskej expanzie do východnej Európy. Na toto sa nesmie nikdy zabudnúť, lebo aj z týchto pokrivených predstáv vychádza súčasná zahraničná politika Ruska.
    A treba neustále pripomínať aj to, že to boli Rusi v Rapalle, kto umožnil Nemcom už v roku 1922 obchádzanie medzinárodnej vojenskej kontroly stanovenej Versaillskou zmluvou resp. im umožnili tajnú výrobu zakázaných zbraní v Rusku.

  7. Plán ze Ukrajina bude v špinavom vojenskom pakte nevyšiel. Embargo na Rusov likviduje úniu. Američania sa smejú. Boja schopný Ukrajinci pracujúci na Slovensku hovoria kto vojnu vymyslel nech bojuje.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img