ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

,,Beztrestnosť za zločiny komunistického režimu je jedným z hlavných dôvodov, prečo opäť čelíme ničivej a genocídnej vojne na európskom území.“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Estónska premiérka Kaja Kallas:
,,Beztrestnosť za zločiny komunistického režimu je jedným z hlavných dôvodov, prečo opäť čelíme ničivej a genocídnej vojne na európskom území.“
Myslím, že politici na západe vôbec netušia, aká toxická môže byť pre spoločnosť zvyšková komunistická minulosť krajiny.
Tá vtedajšia červená čiara (samozrejme, že na ňu pracovali všetci rezidenti KGB vo verejnej i podnikateľskej sfére), že nebudeme komunistami prakticky trestať za 40 rokov devastácie štátu a spoločnosti, nás vyšla až príliš draho.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Komunisti su len vedlajsi produkt.

    Podnestersko, 2x Gruzinsko, Karabach, Cecensko, Krym, Donbas maju spolocny rukopis. Najskor sa utlaca mensina a cez propagandu sa vytvara strach a krivda. Zrazu niekto mensinu vyzbroji, objavia sa cudzi dobrovolnici-zoldnieri a nakoniec pride ruska armada a uzemie zacleni do Ruska sfalsovanym referendom alebo uzemie riadi formou neuznaneho statu. Je to jeden rukopis na mechanizmus kradeze casti statov.

    Preto treba odstavit propagandu a vsetko co rozdeluje spolocnost lebo aj za nasimi hranicami ciha Orban ktory tento navod uz pochopil.

  2. Skôr treba povedať, že akýkoľvek zločin musí byť potrestaný, alebo aj v akože demokraciach sa páchajú zločiny. Ale treba trestať tých , čo ich páchali a páchajú nie však celé národy.

  3. A kedy bude potrestaná táto zločinecká banda čo je dnes pri moci ? Tí narobili toľko zla že komunisti by mali byť ešte odmenení a nie potrestaní !

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img