ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Vystúpil z auta a išiel hneď k zemi. Opitý na mol nedokázal ani stáť

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Policajti PMJ včera chytili 48 ročného vodiča. S defektom a 3 promile jazdil po ul. A. Hlinku v Trnave.

V nedeľu popoludní si policajt všimol auto Škoda Octavia, ktoré nie len že išlo už len na disku, ale navyše aj zo strany na stranu. Ihneď vozidlo zastavil a muža za volantom vyzval, aby vystúpil. Ten výzvu síce uposlúchol, no vďaka alkoholu bol v takom stave, že nedokázal stáť a si rovno sadol na obrubník. V tom čase už na miesto dorazila aj privolaná druhá hliadka PMJ. Policajti vodiča podrobili dychovej skúške, pri ktorej nafúkal najskôr 1,36 mg/l alkoholu a o pár minút dokonca 1,43 mg/l.

Trnavčan tak sadol za volant s takmer 3 promile. Policajti zistili, že chvíľu pred zastavením muž nezvládol vychádzanie z parkovacieho miesta a poškodil pri tom odstavené auto Ford Mondeo.

Polícia muža rieši v tzv. superrýchlom konaní pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Do vytriezvenia a rozhodnutia súdu si počká v policajnej cele.

 

TAKMER ROVNAKÝ PRÍPAD RIEŠILI AJ V SKALICI

Tam zas za volant auta Hyundai i30 sadol v sobotu popoludní 47 ročný muž. Ten pri jazde cez obec Radimov narazil do zaparkovaného Mercedesu Benz, ktoré odhodilo do ďalšieho odstaveného vozidla Škoda Superb. Policajti s vodičom vykonali dychovú skúšku, ktorej výsledok mal rovnako stúpajúcu tendenciu. Muž najskôr nafúkal 1,21 mg/l alkoholu a pri opakovanej skúške až 1,48 mg/l alkoholu. V prepočte je to 3,08 promile.

Policajti muža obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za ktorý mu môže hroziť až ročný pobyt vo väzení.

Okrem týchto troj-promilových hazardérov policajti cez víkend riešili, v rámci nášho kraja, aj ďalších 5 vodičov, ktorí sa dopustili trestného činu jazdou v opitosti.

Zas a opäť upozorňujeme, že ALKOHOL ZA VOLANT NEPATRÍ!!!

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img