ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Skutočne nepatríme do EÚ a hlavne NATO.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Skutočne nepatríme do EÚ a hlavne NATO.
Dnes popoludní sme v Trnave boli opäť svedkami propagovaniu ruskej vojenskej agresie na Ukrajine.
Totiž, o 13,30 hod. sa isté indivíduá, podľa mňa vedené a organizované „Hmbálekovcami“ a ich priateľmi „Nočnými vlkmi“ od Trnavy stretli na parkovisku obchodného reťazca Kaufland, odkiaľ vyrazili do ulíc Trnavy.
Táto skupina osobných áut vyzbrojená ruskými vlajkami a megafónmi dávanú hlasnú ruskú hudbu asi chceli takto propagovať ten ruský vojnový zločin, čo sa deje na Ukrajine.
Bolo mi smutno, keď na tomto parkovisku, kde sa nachádzalo viac kupujúcich, nikto, okrem mňa nešiel osobne protestovať k týmto proruským „odkundesom“ a skôr naznačovali solidaritu s nimi a s tou barbarskou ruskou agresiou na Ukrajine, kde umierajú aj za nás tisícky ľudí, medzi nimi aj deti, ženy, starci, všetko nevinní ľudia.
Teraz som už pochopil, že sme v rámci EÚ krajina, v ktorej najviac ľudí zo všetkých členských krajín EÚ podporujeme tú ruskú agresiu.
Bolo pre mňa veľkým sklamaním, keď som išiel na tom parkovisku upozorniť našu „skvelú“ políciu na to, že sa tu propaguje verejne násilie a vraždenie nevinných ľudí na Ukrajine, no namiesto toho, aby polícia zakročila, tak sa chovala, akoby ona pomáhala organizovať tento zúfalý akt podpory vrahom detí na Ukrajine. Nakoniec mi ani neodpovedali policajti na moje otázky a nasadli do auta a odišli po „dobre vykonanej práci“. Boli to aj policajti zo služobného auta ŠPZ PN 453 CN. Nakoniec to vyzeralo, akoby táto akcia bola podporovaná vlastne našimi vládnymi politikmi.
Takže, nakoniec sa pýtam, je možné organizovať takúto verejnú podporu vojenskej agresie Ruska na Ukrajine v krajine EÚ a hlavne NATO a to bez povšimnutia štátnych orgánov, ako bola naša polícia ???
Teda, toto si ozaj robíme vo svete obrovskú hanbu, keď celý slobodný a demokratický svet sa solidarizuje s bojujúcou Ukrajinou proti ruskej agresii, len na Slovensku, zatiaľ ešte členskou krajinou EÚ a hlavne NATO, organizujeme pouličné propagovanie tejto odpornej vražednej akcii Ruska.
Som zvedavý, ako toto príjmu predstavitelia Ukrajiny a hlavne naši spojenci v NATO a EÚ ???
P.S. Nafotil som viac fotiek z tejto hanebnej prezentácie proruských podporovateľov ruskej agresie na Ukrajine, no nakoľko mám nový mobil, neviem tieto fotografie zverejniť z mobilu tu na tomto FB.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Sam sa presvedčil, že ľudia majú Ukrajiny už dosť. A neviem čo to má spoločné s EÚ a NATO? Veď nedeje sa to len u nás. No a toto by sa mohlo začať volať ukrajinaonline, lebo pomaly každý druhý článok je tu o Ukrajine. a dotyčný má síce nový mobil ale fotky na fb sa vkladajú rovnako na všetkých mobiloch.

  2. nařídil v odvetě a ze vzteku proti Rusům hned dva dělostřelecké údery na Záporožskou jadernou elektrárnu v Energodaru. Útoky podle ruských médií zasáhly elektrické rozvodny č. 3 a 4, které napájejí pohon chladících čerpadel 3. a 4. bloku jaderné elektrárny.

  3. pre Karol 7. augusta 2022, 10:40
    Súhlasím, už je to trapné. Iný problém na svete nie je len Ukrajina a uplakaný Zelenský. Kde bol pán keď debili poškodili Slavín a pamätník v Piešťanoch? Kde bol, keď banda dementov behala po Bratislave s vlajkami so znakom Azova? Tieto jednostranné zaujaté sračky sú na smiech. Ak to Novoveskému a všetkým modro žltým pro ukrajinským klaňačom uniklo, tak ľudia majú po krk Zelenského, ktorý je na obrazovkách častejšie než reklama na tabletky ako aj Ukrajiny. Riešia problémy ako uživiť rodinu a prežiť a nie Ukrajinu. To nie je naša vojna ani náš problém.

  4. MAAE..sa už týždne snažia aby ich tím inšpektorov mohol navštíviť Zaporožskú jadrovú elektráreň,no Ukrajina to odmieta,ktovie prečo?

  5. No počkať… Ako Ukrajinci umierajú za nás? Plán Rusov je dobyť Európu, len pritom musia prejsť cez Ukrajinu? Prečo domácich bojovníkov Američania a koaličné jednotky v Iraku nazývali teroristami a na Ukrajine sú to partizáni? Prečo sa Kosovo mohlo osamostatniť, ale Katalánsko už nemôže? Prečo nám chcú vnútiť drahší skvapalnený plyn, miesto lacnejšieho zemného? Akosi sa v tom prestávam orientovať.

  6. Záporožskú jadrovú elektráreň obsadila v marci armáda Ruskej federácie, Ukrajina preto nemôže odmietať MAAE, ktovie prečo si sem našpinil takú sprostosť???

  7. Aj bez nejakej Ukrajiny a debilného článku.., nikto z Európy, teda okrem prije*ných monarchistov z UK do NATO nepatrí..
    Nemci a Francúzi sa k tomu vyjadrili už dávno. Od prvopočiatku NATO neplní svoju úlohu, ale len slúži ako zdroj financovania US armády a podporovateľ ich nepovolených vojenských operácií, defacto teroristických aktov, keď už tak nazývame „vojenskú operáciu Ruska na Ukrajine“.

  8. A teraz k tým symbolom prije*enej Ukrajiny..
    Sralo ma, že na dedinách južného Slovenska mali miesto vlajky SR a EÚ, vlajky Maďarska, poťažmo niektorej z Uhorskej žúp.
    A dnes? Keď príde cudzinec do Bratislavy bude celý v pi*i do akého štátu vlastne prišiel.. Na hrade zástava Ukrajiny a EÚ, na magistráte zástava Ukrajiny.., na prezidentskom paláci zástava Ukrajiny..
    Nie sme nejako z toho v pi*i aj my?
    Kde bola solidarita počas vojny v Juhoslávii? Kde bola solidarita počas vojny v Iraku? Kde je solidarita s civilistami v pásme Gazy? A čo taký Afganistan, kde dennodenne umierali nevinný civilisti pri boji proti Talibanu a po 20 rokoch skutočný teroristi (USA) dobrovoľne odovzdajú vládu Talibanu a tvária sa, že tak to má byť?

  9. Takže púštaním ruskej hudby sa podporuje vojna. Tak keď si voľakto púšťal za 2. svetovej vojny verejne napr. Johannesa Brahmsa, tak podporoval nemecký drang nacht osten? Ja som púšťal verejne na plný kotol Slayer. To som podporoval nezákonnú americkú inváziu do Iraku?

  10. Anonym 12:54
    Aktuality 6.8.2022 19:53h..článok
    Vojna na Ukrajine:Zaporožská jadrová elektrareň je podľa Enerhatomu vážne poškodená..tam si to prečítaš

  11. Dnes je 20-te vyrocie Vojny v Gruzinsku. Ta vojna bola rovnaka ako Podnestersko, Osetsko, Krym, Donbas. Z obcianskej vojny sa zrazu stal hybridny konflikt na ktorom Gruzinsko prislo o cast uzemia v prospech Ruska. Co mi to len pripomina??

    Rusko je mierumilovna krajina obklopena samymi primeriami a specialnymi operaciami. Vsak rusofili?

  12. Po tom, ako bolo Rusko koncom marca a začiatkom apríla vytlačené z kyjevského, černošského a sumského frontu, údajne mocná ruská armáda už niekoľko mesiacov – viac ako tri – nedokáže robiť nič viac, ako postupovať kilometer za kilometrom na východe, útočiť na bezbranných civilistov (alebo dokonca na pšeničné polia), blokovať ukrajinské prístavy a z extrémnych vzdialeností odpaľovať riadené strely.

  13. pre anonym 7. augusta 2022, 19:12
    Máš pravdu. Aj USA ohrozovali teroristi vzdialení od ich krajiny 10 tisíc km. Aj Hussajn mal zbrane hromadného ničenia, ktoré videli len v bielom dome ale doteraz ich nikto nenašiel. A po 2 miliónoch mrtvých Iračanoch ani pes neštekol. Dokonca ani naše super médiá. A keď teraz AI dajú do éteru správu, že ukrajinský vojaci využívajú civilov ako živé štíty, tak je zrazu AI najväčší nepriateľ. Ono je to tak v našom super spravodlivom svete, kým sa kope a osiera strana, na ktorú sa ukáže, sú všetci za dobre. Ale akonáhle už aj tým, čo kopali začne dochádzať o čom to celé je, tak kopance slabnú až prestanú ale potom sú automaticky nepriatelia aj oni.

  14. 22:01 zabúdaš na tú najdôležitejšiu prapodstatu problému: keby špinavý ruský agresor a okupant nenapadol cudzí štát na cudzom území, kde vraždí civilistov ako napríklad v Buči, tak by sa takéto veci vôbec neriešili.

  15. Skús si predstaviť čo by sa dialo keby slovenský občania prenasledujú maďarskú menšinu na juhu slovenska a vyvražďujú ju… čo by asi tak robila búda a pešť … použi hlavu nie drogy

  16. Pre hovädo nadomnou 7. augusta 2022, 22:42
    A naco by to robili? Co si na liekoch ci co? Ved oba staty su spolu v jednej EU aj v NATO…mas teda fantaziu clovece.

  17. A čo čakal pánko od policajtov? Za to, že sa tam púšťa ruská hudba a vyvesí vlajka? To je zakázané? Kvôli čomu mali policajti zakročiť? Napíšte konkrétne.

  18. pred vojnou ste si na ukrajinu ani nespomenuli, teraz zerete a grcate to co vam naserviruju nase zapredane media, druhu stranu mince nevidite a ani nechcetem presne tak ako bolo pri ockovani, ze opichanci?

  19. Pre 18:26. To si neuvedomujete, ze by sa putler nezastavil len na Ukrajine? Ze sa ten obycajny primitiv vyjadril, ze chce znovu vytvorit byvaly zssr a jeho prisluhovacke krajiny? Ze by tu ruSSky vojaci znasilnovali zeny? To akoze fakt by ste chceli? Vdaka Ukrajinskym vojakom si este stale mozme uzivat slobodu a demokraciu!

  20. To čo denne čítame z médií ako Ukrajinci porušujú ľudské práva a ohrozujú vlastných obyvateľov sa ani nečudujem že ľudia sú z nich znechutení. Jediné čo ich zaujíma sú peniaze na zbrane ktoré aj tak končia na koniec u Rusov

  21. Anonym 6:54
    A to kde si zistil že u nás je sloboda a demokracia ? Tu je neoliberálny útlak. Všivavá sionistická propaganda ti zatemnila rozum !

  22. @Anonym 8. augusta 2022, 13:10
    Dezolat nerozculuj sa ved opichanci uz mali byt mrtvy podla vasich hovnometov 😀

    @Anonym 9. augusta 2022, 8:21
    Kde pisali v hlavnych srakoch? Alebo na nastenke v Pezinku mate 😀

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img