ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

PRÁVE TERAZ: Havária na svetelnej križovatke v Seredi – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Práve v tejto chvíli dokumentuje Polícia dopravnú nehodu, ku ktorej asi pred pol hodinou došlo priamo v križovatke oproti bývalému hotelu Hutník.

Ku kolízii dvoch osobných motorových vozidiel došlo tak, že je poškodené aj oceľové zábradlie oddeľujúce vozovku od chodníka.

Jazdite opatrne !! Premávka je obmedzená čiastočne v smere od železničnej stanice.

– – –

AKTUALIZOVANÉ 09.08.2022 –  vyjadrenie hovorkyne KR PZ Trnava:

V križovatke došlo k zrážke 3 vozidiel. Nehoda sa zaobišla bez zranenia a alkoholu u vodičov, preto bola nakoniec nehoda riešená medzi vodičmi ako škodová udalosť.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. No som zvedavá na tlačovú správu.
    To vyzerá ako keby ten Golf išiel smerom od mestského úradu rovno smerom na Slovnaft, a v strede križovatky náhle strhol riadenie doprava. Ale zasa nevyzerá, že by sa to stalo vo vyššej rýchlosti a nie sú tam ani stopy po brzdení 🤔 Čo mi zasa hovorí, že musel „pochádzať“ z odbočovacieho pruhu, lebo tí idú tak pomaly, že nepotrebujú brzdiť 🤔 Hlavné je že sa nikomu nič nestalo, hlavne keď to je náraz zboku. Škody budú asi tiež v pohode.

  2. Golf ktorý išiel od mestského úradu sa vyhýbal tretiemu autu ktoré išlo smerom od Kauflandu a vbehlo mu tam z bočnej ulice a neni na žiadnej fotke

  3. No podla mna nastala situacia ktora sa stala aj mne kedze v case nehody boly vypnute senafory tak si myslim ze sa stalo to opisem ked sa vypnu alebo zapnu semafory na krizovatke v seredi tak na vsetkych smeroch svieti zelena to znamena ze ak trafite tu sekundu tak sa stane ze vsetci idu na zelenu mne sa to stalo o 5:20 ked som isiel do prace isiel som od mesta teda po hlavnej na urovny b1 este blikala oranzova ako som sa blizil do krizovatky tak skocila zelena ale malo to taky hacik ze zelena svietila aj smeru dolna streda az po par sekundach teda min 15 sekund sa to dalo do prevadzkoveho rezimu takze to je ten moment kedy sa deju taketo veci mala nepozornost alebo necakana situacia mne to pripada ako keby sa semafory zapli a ked sa aktivuju tak nabehnu do riadiaceho rezimu teda tak ako maju a to iste je aj v opacnom systeme ked sa vypinaju skoci vsade zelena

  4. Ten semafor je na ….
    Mne sa stalo asi tri týždne dozadu že za bieleho dňa bol úplne vypnutý. Ani neblikal oranžovou. Ale išiel som po hlavnej a vydel som kolóny čo čakali z vedľajšej. Mali smolu museli si počkať. To že je vypnutý ráno a večer keď je premávka z práce do prace nechápem. Ktorý kokot to tam dal a na keru piču.

  5. Seredan, neviem cez ktorý semafor si ušiel, ale ak to nabieha na režim semaforu, určite nie je na všetkých smeroch zelená. Mimochodom o 5.20 ešte v pohode bliká oranžová a riadi sa dopravnými značkami.

  6. Bola som účastníčkou tejto nehody. Dúfam že si to prečítajú ľudia ktorým to patrí. Chcem sa aspoň takto poďakovať ľudom, ktorí sa zastavili a snažili sa pomôcť. Hlavne pani ktorá zostala a uisťovala sa či som v poriadku a následne so mnou komunikovala. Takisto pánovi ktorý bol svedkom a počkal až na príchod policajtov. Ďakujem

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img