ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Seredský raper Palermo sa priznal, že roky díloval metamfetamín

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Pri policajnej razii v Seredi a okolí zameranej na drogový biznis pod názvom Venal 6, NAKA zadržala niekoľkých ľudí. Vyšetrovateľ obvinil aj Pavla Mlynárika alias Palerma. Ten sa mal pred Špecializovaným trestným súdom v Pezinku priznať, že je vinný.

Pred súdom skončili ďalší dvanásti obžalovaní, šiesti z nich vrátane Palerma sa ku skutkom priznali. Okrem biznisu s drogami všetkých vinia aj z toho, že boli členmi skupiny Dunčovcov.

Pavol Mlynárik pred súdom nevypovedal, čítali iba jeho staršie výpovede. S obchodmi s metamfetamínom mal začať ešte v roku 2007. Drogy si zaobstarával od Mareka Grosmana zo Serede. V roku 2011 sa mal dať dokopy so skupinou Dunčovcov, od ktorých mal kupovať metamfetamín a ďalej ho dílovať. Mesačne malo ísť od 100-300 gramov. Tvrdil, že s drogami už  skončil pred niekoľkými rokmi, lebo sa chcel živiť iba hudbou. Raperovi ale aj ostatným hrozí 15 – 25 rokov väzenia, prípadne doživotie. Priznaním sa a spoluprácou sa im môžu tresty znížiť.

Ďalšie pojednávanie má byť 9. augusta, kedy bude súd pokračovať výpoveďami obžalovaných.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. co citam ze sa priznal aby sa vyhol dozivotiu..posedi si par rockov chlapec. Sered je uz cista od drog ci je to stale moralne bahno? este budu akcie venel…nech to vycistia vsetko.

  2. Anonym 6. augusta 2022, 14:17
    Povim ti pravdu,keby mne hrozilo 25 rokov tak udam aj brata len nech som za 8 rokov doma.asi tak

  3. Ty skurveny gec tam si fety predaval a potom sa kajás. Tvoja mater kurva bola to iste. Tam sa jebala s kokotmi a love brala zato. Cely si po matery ty odpad seredsky pojebany skapes na rakovinu ty hovno

  4. Treba ich zavrieť exemplárne, ideálne na doživotie aby si to ďalší rozmysleli či chcú aby im v Leopoldove r i t natrhavali vrahovia.

    Otázka je prečo dlho nič a až po reportážach Markizácky sa dali veci do pohybu, aj v seredsku políciu by mala preveriť inšpekcia a pár ich poslať za týmito aj s kartonom mydiel nech ma čo v sprche padať 🤣

  5. Kedy prídu na rad policajti, ktorí im to roky tolerovali, ktorí sa tvárili, že nič nevidia, ktorí brali za to úplatky, ktorí marili a vopred vyzrádzali policajné akcie, ktorí kryli zo svojich pozícií drogovú trestnú činnosť a zabezpečovali beztrestnosť?

  6. Tak ja vam napisem kto je Pavol Mlynarik ked uz tu tolko o nom pisete. Zila raz jedna pani ktora uz nieje na tomto svete. Bola to jeho matka. Tá sa zivila predajom drog uz 90tich rokoch a pretahovali ju polovica seredi hlavne ludia ako Beles Mikulas Sárik a vela vela iných ktory su teraz bud mrtvy alebo zavrety. Tento chlapec bol vychovavany ako zumpa kedze jebo vlastna mater zila tak isto. Tento chlapec sa len poflakoval po vonku skola ziadna vzdelanie ziadne a ani práca. V Seredi bol bývalý bar Admiral kde sa streravala Seredska smotanka a aj v clanku spomynany Marek G od ktoreho casom bral pervitin. Takze tento chlapec bol negramotny flákac az neviem ako sa spoznal s Marekom G a ten ako kazdeho sopliaka zasvetil predajom drog aby mal kone ktore mu budu drogy predavat. Jedneho dna sa stalo ze tento raper si vytlacil na tlaciarni slovenske koruny a tento negramotny kokot bol s touto vytlacenou 1000ckou platit v senku a polozil to na tácku kde sa davali peniaze a kedze výcapnicka mala mokre ruky od poharov automaticky bola v miske voda a ked tam ten peniaz polozil pustilo to farbu. Takze za tento primitivny negramotny skutok mu vyniesol basu a ked sa vratil si myslel ze je panom sveta lebo sedel ale vela ludi nevie zaco. Po vratení si pisal piesne skladby a dllllllhé roky nic takze pokracoval v predaji drog az do sucastnosti. Pisu o nom ze znamy raper ale nikdy sa nedostal do ziadnej hitparady a jedine po boku známejsich spevakov tam saskoval ale vzdy pol len pozadie. Vydal nejake cdcka ktore si sam musel zaplatit a rozdal ich v okolý serede len znamym cize pocuvalo ho zopar ludi len tu a pár km podalej. Jeho vsetky stare auta ci cdcka s pesnickami ci billboardy po meste ktore boli potom zahadzane blatom a potrhane financoval len z toho kolko drog predal az ho nakoniec chytili dali mu 15-25 paragraf a teraz usvedcuje vlastnych kamaratov aby dostal co najmenej a este sa v telke vyskiera aky je on frajer. Cez 10 rokov ma istých na dohodu takze vyhral to len na polivicu. Tak toto je v skratke ten slavny Palermo v uvodzovkach. Pekny den vam prajem

  7. Vi všetci ste chudáci čo tu o každom píšete.Každeho vec čo si robí,oni si znesu následky a roky čo si posedia,ale zachvilku su doma všetci a potom uvidime čo bude ďalej.takže ľudkovia nezávidím Vám.mne je osobne jedno kto si robi čo chce.

  8. Ronald Régen.To len bol díler však róby od rána do večera a na dvoch miestach mi to máme už zistene.vi to ináč odkiaľ máte??

  9. Tieto trubky čo tu na neho pišu ani jeden by ste sa pred neho nepostavili a povedali mu to do ust a prečo ? Lebo sa schovávanie za pismenka

  10. No, hrajme sa tu na gerojov, ale bonzoval by kazdy. Je rozdiel dostat 15 ci 25 rokov. Samozrejme, za dobre spravanie je to asi aj menej. Co mi je vsak na vracanie, ze nejaky clovek vyrobi mast a dostane 15 rovnako… PRoste tieto zakony v SR su chore. A mozeme na ne nadavat, ale robili ich asi ti, ktorych ste si roky volili sami. Tak sa tu nevzrusujme… Sami si zato mozeme. Ja ho nesudim, kedze mi je ukradnuty, ale… na druhej strane sa mu nedivim, ze „spieva“..

  11. Sered sa nikdy nezmeni , predaj fetov pokracuje vo velkom i v okolitych obciach , staci sa pristavit na chvilku pri pumpach , umyvackach , ako sa tam pristavuju stare i nove firmi .

  12. Palerma teda maleho stuku poznam od mala.Mamka jebala z kazdym a predavala fety vsak zato aj sedela.Sestra ta predavala tiez a tiez sedela.Brat to bolo tiez cislo ale ten nejak zmizol…Stary stuka:). Stara z mladu nechali stryca skapat v pivnici od hladu lebo fetovali a zabudli na neho…xo sneho mohlo vyrast?A tie reci ze povec mu to do huby:))))ja stohto umieram..poznam ich vsetkych a povedal som im barz co a co myslite ze sa stalo???Sak palermo bol kaper len ked mal grosmana pri sebe inac dosrany az po usi…

  13. Anonym-asi máš nie úplné info..strýca nechali skapat mlada s Mišom Jamrichom s ktorým vtedy žila/stará v tej dobe bola preč dlhodobo:) /…a brat/starý šťuka/nikam nezmizol-žije v BA ,od 18 rokov poctivo pracuje a normálne žije-čo teda viem ja….

  14. pekny velky leopoldov zase som sa stal velkym hovnom,do rici ma budu mrdat a vezensku stravu budem grgat,dva,tri styri roky zvladnem potom si ten stranek natahnem, drogy kurvy silne auta uz si mozem lestit ftaka……………………

  15. pre IM rapp 1,26h mi mozes kakac oblizat,ty hrdzave hovno,ty palermo?si len stoka,co ty chces odkazovat?asocial chrontavy smrdis az sem.

  16. nepotrebuješ byť raketový vedec aby si vedel že jedna a tá sama osoba píše komentáre na pošpinenie palerma. dosť úbohé že sa niekto takto nudí… komentáre ako také nemajú žiadnu váhu kor tu na Seredonline kde nepotrebuješ mať ani založený účet, proste si tu napíšeš čo chceš, pod akýmkolvek menom… zaujímavé že články ktoré sú podobne a aj viac kontroverzne niekde na sme alebo aktualitách s rádovo viac čitaniami majú menej aktivity v koemntároch ako tu na stránke malého mestečka, tu niekomu palermo dosť leží v žalúdku..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img