ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

DNI OBCE PATA

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

V dňoch 12. – 14. augusta 2022 sa budú konať v Pate Dni obce, na ktoré Obecný úrad v Pate srdečne pozýva širokú verejnosť. O občerstvenie je postarané.

PIATOK 12. augusta

18:00 hod. The ShellDoves Band, 19:30 hod. KJH BAND,  21:00 hod. Peter Bič Project, 22:00 hod. Magick

 SOBOTA 13. augusta

15:00 „To naše patanské“ – vystúpenia detí a žiakov Základnej školy a Základnej umeleckej školy, tanečný krúžok COOL KIDS,  vystúpenie členov Klubu dôchodcov Pata s ukážkou žatvy, Stará Chasa, 18:00 hudobná dvojica Peťo & Ja, 19:00 speváčka Eva Máziková, 20:00 Ľudová hudba Čerešienka , 21:00 Folklórny súbor Technik – vysokoškolský umelecký súbor STU Bratislava so scénickým programom „Z Mesta na Miesta“

 NEDEĽA 14. augusta

10:30 hod. sv. omša na ihrisku,  sprievod od nového kostola o 10:00 hod.,  celebruje Vdp. Ladislav Kuna, počas sv. omše spieva miestna gospelová kapela „AME“

 SPRIEVODNÝ PROGRAM

tradičné remeslá, ľudové jedlá, atrakcie pre deti, tvorivá dielnička, výstava projektov o našej obci žiakov ZŠ, drevený kolotoč ,  kotvený let balónom ( piatok, sobota od 17:00 hod.) , výstava historických vozidiel a poľnohospodárskej techniky

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Nikto ťa sem nevolá, do toho hnoja. Zato nakupovať sem chodíš, že? Tam ti to už nie je hnojom? Tým hnojom si ty sám. A závidieť? Mali by sme čo. Takého somára ako si ty?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img