ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Billboardy „MIER UKRAJINE“ začali „žiť vlastný život“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Najskôr to boli dezoláti a prokremelskí vandali, kto už niekoľkokrát poškodil billboardové plochy s nápisom „MIER UKRAJINE“.

Na billboardoch už verejne propagujú vojnu a agresora Putina. Bude polícia účinne konať aspoň teraz?

V súčasnosti na plochy pribudli ďalšie nápisy a odkazy vyjadrujúci súhlas s vojnou vedenou agresorom Putinom a Ruskou armádou, sú prečiarknuté.

Vyzerá to tak, že nateraz minimálne v Seredi známe billboardové plochy začali žiť svoj vlastný život a ako plocha dobre viditeľná širokou verejnosťou, slúžia na vzájomné odkazy oboch strán.

Zostane to „len“ pri týchto odkazoch, alebo sa situácia bude ďalej vyostrovať?

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. situacia sa bude urcite vyostrovat,pravda zacina pomaly vychadzat na povrch,hlavny ukrajinsky narkoman dufam,ze pojde na sibir do gulagu.

  2. No.., tak či onak, keď AI už poukázali, že Ukrajinský vojaci využívajú civilistov ako živé štíty.., tak to už je aj na mňa moc.
    Po ombudsmanke, ktorá verejne celému svetu klamala je to ďalšie prekvapenie.

  3. Nie, teraz nejde o poškodenie anonym. Vtedy to bolo protiprávne konanie hodné väzenia, schvaľovanie vojny atď atď. Teraz si bilboardy žijú vlastný život, čo nemôžu?

  4. t.me/s/rezident_ua 15.8. 12:32-h
    Ukrajina prišla o 3 ks Himars..ešte pred pár dňami to naše periodiká označili za ruskú propagandu, to je to západné objektívne spravodajstvo

  5. Furt som nepochopil ako môže niekto podporovať toho fašistického feťáka z moskvy. Pre dobro rusov dúfam že Putin čoskoro skončí.

  6. S Ukrajinou súcitime,pomáhame im,ako len vieme,ale žiadne ukrajinské bilbordy,ani vlajky tu ozaj nepotrebujeme.My sme Slovensko.Ľudia sú už z toho všetkého,čo sa deje,už dosť vystresovaní a nahnevaní.A mňa by zaujímalo,kde sa tu zrazu objavilo toľko ukrajincov(mužov) v produktívnom veku,keď sú tak dokonale chránené hranice,ako tvrdí Mikulec.

  7. Dufam ze Sabo aj na tych ukrajincov poda trestne za poskodzovanie. Cmaranie jak cmaranie. Uz su ludia s tej Ukrajiny unaveny, furt im media tlacia kaleraby do hlavy, maju toho plne zuby.

  8. iste poteší napr.1203,37% zvýšenie ceny zemného plynuhttps://www.kurzy.cz/komodity/pxe-zemni-plyn-graf-vyvoje-ceny/1MWh-eur-2-roky – a to je horúce leto,v zime istotne zlacnie,a tešíme sa aj na ďalšie prekvapenia…

  9. Ktorí sú to tí hrdinskí ukrajinskí vojaci? To sú tí čo používajú civilné obyvateľstvo ako živé štíty? No to je teda hrdinstvo, takým treba na slávu volať.

  10. Vážení priatelia, Ukrajina je medzinárodne uznaný štát, vrátane Ruska. Akékoľvek prekročenie hraníc cudzím vojskom je neospravedlniteľný akt vojenskej agresie. Jednoducho povedané, Rusi na Ukrajine nemajú čo robiť. Všetky ostatné dišputy sú mlátením prázdnej slamy.

  11. Rusi nam zobrali v 1945 Zakarpatsko, v 1948 slobodu a v 1968 nadej. Naozaj nechapem preco to cast Slovakov nevidi a sympatizuje s okupantami a schvaluje vojnu.

  12. Co sa tyka plynu a ropy – raz aj tak sa minie, zasoby su len do roku 2050-2060. Tym ze je draha mame sancu sa oslobodit od zavislosti – ved nema cenu prestat byt zavisly od Ruska a zacat byt zavisly od Arabov ci USA. Kym nas vychodny sused plati zivotmi, my nedokazeme zniest iba zvysenie cien??

  13. Pred politickými predstaviteľmi západných štátov stojí jasná, no mimoriadne náročná štátnická úloha. Tou je zabezpečenie vysokej úrovne a kontinuity pomoci Ukrajine napriek zhoršujúcej sa hospodárskej situácii a negatívnym dôsledkom vojny vo vlastných krajinách. Tá výzva je nesmierna a vyžaduje presvedčiť vlastných voličov, že zníženie kvality ich života je nevyhnutnou cenou za ich vlastné dlhodobé záujmy.

    Naši lídri musia nahlas a verejne pomenovať, že nás čakajú ťažké časy, že ich príčinou sú rozhodnutia Vladimíra Putina a že ich zvládneme prekonať. Svet, v ktorom necháme Ukrajinu prehrať, bude totiž oveľa nebezpečnejším svetom, než aký poznáme dnes. Víťazstvo Ruska posmelí ďalší revizionizmus a autoritatívne režimy, ktorým ukáže, že zisk nových území vojenskou agresiou je možno riskantný, ale určite realistický a prijateľný nástroj politiky. Bude to svet, kde sa ďalšie štáty rozhodnú získať jadrové zbrane, ktoré pre ne budú znamenať jedinú spoľahlivú záruku bezpečnosti. Teritoriálne rozporciovaná a rozvrátená Ukrajina v našom najbližšom susedstve bude neustálym zdrojom nestability, utečencov, organizovaného zločinu, zbraní či spoločenského a politického extrémizmu. To je skutočne čierny scenár možných dôsledkov prehry Ukrajiny, ktorá bude nepochybne aj prehrou našou.

  14. Same strasenie a cierne scenare. Prave globalizacia statov a korporatneho vlastnictva zapadu zabíja individualny rozvoj statu ci naroda. Nenazranost takehoto korporatneho vlastnictva sa stupnuje coho dôsledky prave zazivame. Obrovsky cieleny a riadeny narast cien, nastupujuca totalna digitalna kontrola kazdeho tvora tohoto systemu ktory sa zaroven cielene meni na diktaturu.
    A pre toho nadomnou. Treba si uvedomit ze keby nebolo toho hmusneho a agresivneho Ruska tak nasi predkovia by vsetci skoncili v koncentrakoch ci pracakoch Nemecka. To znamena ze by sme NEŽILI lebo by tam pokapali. Toto je fakt ktorý si treba v hlave uložiť

  15. Ľudstvo sa má asi až tak dobre, že sa samo zlikviduje. Ale treba všetko hodiť na Putina. Ak by aj za to mohol iba Putin, potom ten systém mal ďaleko od dokonalosti, keď ho rozloží jeden diktátor.

  16. Čím viac sa trasú kreslá pod súčasnou vládou, tým viac pribúda platených dikutérov. Napokon robia to všetky politické strany, mimovládky, spoločnosti. Potom sa z relatívne neznámej právničky stane prezidentka, z herca prezident, zo zlodejov ešte väčší zlodeji… Nech si každý urobí vlastný úsudok.

  17. Pozerajte zahraničné publicistické programy venované súčasnej zlej ekonomickej dobe,tam jednoznačne uviedli dôvody zdražovania a to je pažravost korporácií,bánk,ktoré v čase vojnového konfliktu Rusko-Ukrajina,niekoľko násobne zvýšili zisky a tiež dodali,že len slaboduchí jednotlivci si myslia,že za to môže Putin..

  18. Anonym 6. augusta 2022, 11:22 Celkom som predpokladal komentár tohto typu, preto som tam nechal tri bodky. Pre človeka presne tvôjho zmýšlania. A pre ďalšieho „anonyma“ pod tebou: Harabina som nevolil a „môj“, respektíve náš prezident je teda ten, kto bol právoplatne zvolený. Ale to Ty určite vieš 😀

  19. Podla tychto komentarov su sereďania putinovci a zastancovia ruskej agresie. No hnus. Som nevedel, ze tam zije takato zberba vo vacsine.

  20. Janko neboj, nie všetci, tí všetci piati tu obhajujú putina nonstop, sú to tí istí dezoláti, čo neverili v existenciu covidu, čo vykrikovali bludy proti očkovaniu, teraz obhajujú agresiu rusov na cudzim územi. Rozumy berú na rusmi platených dezinfo weboch, hovoria tomu “pravda”. O tých polnočných prispievateľoch sa aj škoda baviť, to sul originál platení ruskí agenti a trolovia. Drvivá väčšina slušných ľudí sa do týchto debát nezapája.

  21. Prosím vás môže niekto uviesť jeden komentár ktorý schvaľuje vojnu na Ukrajine? Nemám na mysli že niekto nastrieka na billboard – za Putina.

  22. Bezzaujatosti, keby si nemal v hlave zeleno-červené piliny, tak by si pochopil, že tie príspevky schvaľujúce agresiu ruska na cudzom území, sú prakticky pod všetkými článkami týkajúcimi sa situácie na UA, niekedy aj pod inými článkami, ktoré s touto vojnou nesúvisia.

  23. Bezzaujatostník má veru pravdu, tu nikto agresiu neobhajuje, iba somári si myslia, že ak tu ľudia neplačú za detičkami a civilmi a neustále nepíšu nenávistné príspevky na Putlera, tak sme automaticky jeho armáda!! Blbov jak maku!

  24. Amerika a vy podobny…pisete o agresii Ruska na Ukrajinu…a co USA a vsetku vojny co vedie na svete v X statoch…kto im zablokoval tovar kto ich milionarom zhabal majetky??ved sa zobrudte toto vsetko tu riadi Amerika a ta tupa blondinka nimi dosadena na vsetko pritakava…hamba slovakom ze sme to davno v BA nvyhnali tam kde patria…

  25. Na Ukrajine pred rokom vstúpil v platnosť zákon o predaji poľnohospodárskej pôdy,odvtedy tri veľké americké nadnárodne spoločnosti vlastnia skoro tretinu ukrajinskej ornej pôdy.
    Podľa austrálskeho časopisu National Review vlastní USA 17 milionov hektárov z ukrajinských 62 milionov hektárov.
    Vlastníci sú..Cargill,Dupont a Mosanto.
    Je pšenica vyvážaná z Ukrajiny americká?

  26. Podľa môjho názoru Slovenská vlajka vyzerá inak ….. a preto neodsudzujem nikoho, kto tú žlto modrú flaxnu počmára …

  27. Všetky žlto modré sračky nech dajú dolu Ukrajina čo má pustiť ropu na Slovensko tak nám ju nepustí hlavná vec že s 300 a zbrane pomoc humanitárna zadarmo Toto je odplata za slovenskú pomoc treba ich hnať odtiaľto už sa tomu Putinovi ani nečudujem

  28. Čo tá naša Ukrajinská princezná už mala volať tomu banderovcovi Zelenskemu čo blbne a čo škodí Slovensku a eú prestanú mu dodávať zbrane a odstaví všetko Nakoniec nebude zlý ten rus ale skrachovaný komik

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img